10.01.2013

DONMAYA GİDİYORUM...!!!


Abartmıyorum...Gerçekten donmaya gidiyorum..Çünkü oraya her gittiğimde benim gibi alevler saçan bi kadın bile donuyor...hahhaha..Neresi mi...Tabiki Kanyon...Yani bi yer bu kadar soğuk olabilir mi...!!!Bence komple açıkhavada gezsem bu kadar donmam yani..!!!
Şimdi diyceksinizkii bu kadar tantana etmişsin amaaa genede inceciksin...hahahha...Benim sitemlerim dilimde yoksaaa hala aynı havadayım..:)))Ne zamandır aklımdaydı zaten bu tshirtü giymek..Severek aldığım şeyleri bi kez giyip kenara atmak bana göre değil..Eeee tshirt olduğu içinde bu mevsimde giymek zor...Amaaa ben ne yaptım...Givenchy tshirtümün içine uzun kollu Zara tshirt giyerek durumu kurtardım...:)))Altına gene bayılarak aldığım vee altın renginden dolayı parıl parıl parlayan Jbrand jeanimi giydim..İlk bakıldığında daha çok gece giyilebilecek gibi duran şeyleri gündüzleride kullanmayı seviyorum..Çok dahaa eğlenceli bence..Bot olarak kısa Ashlerimle kıyafetimi tamamladım..Çanta olarak siyah Hermesle Celine arasında kalmıştım amaa resimlerden zaten neyi seçtiğim belli..:))Takılarıma gelirsekk...Dünün acısını çıkartmak maksadıyla biraz abarttım...hahhah..Kısacası kendime bahane yarattım..:))Sağ bileğimde saatim ve Hermes bileklik var..Solda iseee Valentino,Accessories ve Monreve bilezikler var ...
Veee gelelim okazyon kürk ceketime..Bu kürk ve kumaş karışımı Costume National ceketi yaklaşık 4 sene önce bi ağustos ayında Harvey'inin indiriminden kaptım..Gerçek fiyatının dörtte biriydi..:))Sezonda görüp çokkkk beğenmiştim..hahahah...herhalde gözüm kalmış...İndirimde benim oldu..!!!
Yani kızlar bugün böyleyim...Birazdan evden çıkıcam...Kanyon'da ufak bi gezinti ardından güzellll bi öğle yemeği planlıyorum.hahahha...Donucammm amaa genede karizmayı çizdirmemek adına bu ince halimle takılıcam bugün..!!!
Hepinize haftasonuna iki kala harikaaa bi gün diliyorum..Dilerim bugün bütünnnn işleriniz yolunda gider...:))














6 yorum:

  1. Pırıl pırıl ne guzel bi kombin olmus ilk bakista Lanvin'in kolyesi mi diye heyecanlandım bi an cok yakısırdı o da sana tam senlik:) İyi gezmelerr
    Çiğdem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkkk teşekkürler...:))Bencede harika olurdu...!!!Belki yeni sezon yeni versiyonları olur....:)))Öptümmm

      Sil
  2. Cok merak ediyorum kürklerinizin hepsi hakiki mı??? :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba..:)))Hımmm açıkçası hiç lafı dolandırmıycam...Ne yazıkki hepsi gerçek..:((Yani ben size şimdi kalkıp da yalan söylemek istemem..Zaten yalanının hiçbir şeklini sevmem ben...Biliyorum doğru değil amaaa benimde doğrusunu bildiğim halde yanlışını yaptığım ender hareketlerimden...Ne deseniz haklısınız yani...Çok öpüyorum sizi...!!!

      Sil
  3. Üşüme hatta donma pahasına bile tarz giyinmek böyle bişey olsa gerek :)) shine bright like a diamond! diyorum fazla söze gerek yok ;)) Miray

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hhahahah neyseki tahmin ettiğimden daha az üşüdüm...Sanırım üzerimdeki kürk yüzünden..:)))Bu arada en sevdiğim şarkılardan birini yollamışsın...!!!Çok çok öpüyorum seni Miray...:)))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...