6.02.2013

RENKLİ ÇARŞAMBA..!!!

Hahaaa bana renkli giyinmek için neden lazım desenize...!!!! İlla ki bi bahane buluyorum çünkü..:))Bugün kırmızı-mor iklisini giyeceğime dünden karar vermiştim gerçi ama...hahaa..dün kızlarla kahve içerken bi kaç resim baktık instada veee iki rengin birbirine ne kadar uyduğunu konuştuk da...!!!!
Bunun üzerine ben tabikiiii üzerime ne giyeceğime karar vermiş bi şekilde uyandım...:)))Eee gerisi de çok kolay oldu çünkü nihayet siyah jeanlerime kavuştum...Bunun verdiği rehavetle karışık sevinçle önce Zara nar çiçeği kırmızı üstü giydim..Üzerine mor Gap hırkamı aldım..Altına jean olarak Blank siyah super skinny jeanimi giydim veee bot olarak vazgeçilmezim Ash bikerlarımı..Takılarıma gelirsekkkk...Saatimin yanındakiler Vita Fedelerim veee diğer kolumdakiler Hermes,Valentino veee Alaçatı'dan butikten aldığım taşlı halka bilezikler..Mont niyetine de kürk yeleğimi aldım ama çok gerek olacağını zannetmiyorum...hahaa...hava durumunu sıkı takipteyim de...:)))
Veee son olarak hala kurtulamadığım mavi ojelerim için kusura bakmayın kızlar..hahaa..merak etmeyin arabaya bindiğim gibi ilk işim kuaförün yolunu tutmak olacak..Mor bi oje hiç fena olmaz yani..:))
Bu harikaaa çarşamba günü hepinize booool şans diliyorum...!!!!Aşkta,işte,sağlıkta,arkadaştaaaa....Kısacası gününüzün her anında şans sizinle olsun...İyi çarşambalar kızlar..!!!

 
 






9 yorum:

  1. Mor kirmizi kombini size yazmistim ama mor pantolon kirmizi birgomlekle daha patlardi diye dusunuyorum . Yinede cok hos olmussunuz .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba..:))Evett hatırlıyorum yorumunuzu..Bu sefer de böyle oldu..Sizinde tavsiyenizle hemen kendime kırmızı bi pantolon edinmeliyim yeni sezonda anlaşılan..:))Teşekkürler vee öpüyorum sizi..

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Azracim gercekten de cok yakismis bh iki renk birbirine ve sana ;))) morla yesil uyumunu hep sewerdim mor ve kirmizi da eklendi listeme seninle ne cok sey ogrenioruzz biz supersin sennn ;))) mor hermes cantan da yikilio cok begendim seni bitanecik bloggerim ;))) mucx Sule ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Şulecim..:))Çok teşekkürler beğendiğin için..Bende morun pek çok renkle uyumuna bayılıyorum..Sizlerde benim bi tanecik takipçilerimsiniz kızlar..:))Öptümmm

      Sil
  4. Selam hoş geldiniz!!! Ozledik vallah!! Ama donusunuz muhtesem olmuş. İki gundur kombinler super. Ama morla kirmizi bu kadar mi yakisir birbirine!! Muthiş fikir oldu bize.. Bu arada instada rus takipciniz de artmiş oldu,galiba.bir insta-arkadas Zaradan tuylu etegi almis. Ama nasil giyeceginin bir fikri yokmus. Ben de sizin kombinlerinizi onerdim. Uluslararasi blogerrimiz bizim!!! Opuyorum sizi. Biz İstanbula gelmedik. Mart sonu belki:)) yazarim daha:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Dinara..:))Farkındayım ve sana çoook teşekkür ediyorum..Tabiki yazılanları anlamadım ama bana mentionlamandan neler döndüğünü tahmin ettim..hahaaa..İyi bi şeyler olduğunu anladım yani..:))Mart sonu gelirsen haberleşiriz..Öptümm

      Sil
  5. Azra, kombini görür görmez "nar çiçeği t-shirtüm var mıydı" diye düşünmeye başladım hemen :) artık refleksif olarak senin kombinleri kendi dolabımda arar oldum.. iyi ki varsın :) Melin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Melincim..:))Eminim sizlerde bu renkleri kullanıyorsunuzdur..Ben sadece hatırlatma yapıyorum..:))Sizlerde iyiki varsınız kızlar..!!!Öptümmm

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...