6.11.2012

ABARTIN DAHA DA ABARTIN..:)))


Evettt kızlar abartın daha da abartın..!!!Neyi mi...Tabiki takıp takıştırmayı..:)))Şekil 1-A ; BEN!!!
Bugün inanılmaz keyifli uyandım...Hem de bu havada..:))Şöyle dolabıma baktım veee sonra tekrar baktım..Hahahaa sonuç ortada..Bugün içinden süslenmek geldi..:)))
Olaya Bershka zımbalı hean gömlekle başladım..Altına siyah gene zımbalı Zara jean giydim..İki zımba üstüste olur mu demeyin gayette güzel oluyo işte..:))Aklıma geçen kış aldığım LV bootieler geldi..Malum detayları altındı ve kıyafete uygundu..Çanta olarak clucth tercih edebilirdim amaaa bu yoğun blogger günlerimi tahmin edemedeğimden bütün clucthlarım küçük ve ipadim içine sığmadığı için alamıyorum..:))O yüzden çantam siyah Hermes Birkin..
Amaaa bence kıyafeti esas ortaya çıkaran şey takılarım oldu..!!!Sağ kolumdakiler Mango ve Twist..Sol kolumda saatin yanındaki de yanlış hatırlamıyorsam Twist(uzun zaman oldu yanılabilirim ama o değilsede İpekyoldur..:))
Vee tabiki bu sezon ikinci kez aldığım meşhurrr Twist kolyem!!!Neden ikinci derseniz çünkü birincisi bi çekim sırasında elimden uçmuştu..:))
Kısacası kızlar bugün abarttım hemde çokk abarttım.!!!!Hepinize şiddetle tavsiye ederim..:)))


 
 

 
 

15 yorum:

  1. Selaaaam, saatin yanindaki eger miknatis gibi kapanansa mango. Aynisi bende de var. ;) E.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selammmm E.:))Aynen dediğin gibi Mangoymuş..:)))Postu yayınladıktan sonradışarı çıktım kızlarla,bilezik denerken bende farkettim!!!İçinde yazıyomuş meğer..:))
      Gene zevklerimiz aynı..:))))
      Öptüm çokkk!!!

      Sil
  2. Abartı mı dedin?? Ama inanılmaz güzel ve zarif duruyor kesinlikle!! Abartıyı hiç sevmem, zımbalardan pek hoşlanmıyorum, ama teslim etmem gerekir ki, kombinasyon muhteşem durmuş. Bu kombinasyon aritmetiğini nasıl başarıyorsun?? Takılarını, gömleğini, jean'ini, bootie'lerini, kısacası hepsini çok beğendim. Yine süpersin!

    Bisous, bisous:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkkk teşekkür ederimmm Ayşegüll!!!Bi şekilde oluyo diyelim..:)))Neyse abartıyı sevmeyen sanada beğendirmişim ya...!!Şaka bi yana gerrçektende beğenmene sevindim..Kendine iyi bak..
      Çok öptümmm

      Sil
  3. çok güzel olmuş bence abartı falan değil botlara karşıda zaafım var galiba çünkü bunuda çok beğendim.eda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Edacımmm:)))Ne tesadüf benimde botlara karşı zaafım var..:)))Teşekkürlerrrr!!!!
      Kendine iyi bak!!!

      Sil
  4. Harika gözüküyorsunuz kolye ve bootielere bayıldım! Kolye bu sezon Twist mi?sevgiler...
    Pelin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selammm Pelin!!!Evettt bu sezon Twist vee elini çabuk tut etrafımdaki herkes onu arıyor..:)))) Unutmadan beğenmenede sevindim tabikiiii!!!!!

      Sil
  5. İçim açılıorr ;)) akşam olsun , çocuklar uyusun ve stil ikonum bugün neler giymiş bakıyım diye sabırsızlanıyorum ;)) ınstagramdan bütün fotolara yorum yapasım geliyor .. Zor tutuyorummm kendimii ;)) online satışa başlasanız ;)) süpperr olurr ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba..:))Tabiki istediğiniz kadar yorum yapın instagramda..!!!Orasıda benim yerimm..:))
      Ama bloguda ihmal etmeyinnn..,
      Blog otursun biraz, ilerideki hedeflerimden biri personal styling yapmak....Bakalım hayat neler getirecek...Şu an tek istediğim blogun basarı grafiğinin yükselmesi:)))Ki çok kısa bi sürede inanılmaz bi noktaya geldi sayenizde!!!Teşekkürler herşey içinnn!!!

      Sil
  6. Cok teşekkürler yarın hemen bakicam umarım 1 tane yakalarım;))
    Bu sırada bence kesinlikle personal styling yapmalısınız ve eminim cok da başarılı olursunuz!
    Ben hatta yapıyorsunuz sanıyordum:))
    İyi geceler;)

    YanıtlaSil
  7. Bu kombin yıkılmış.bu kolye ugruna 2 gun once rumeli twiste gidildi.kolye yok diye orada bir cıngar cıktı.istinye parkta varmış.derhal orada calısan bir arkadasa kolye aldırıldı.akşamı elime geldi.ertesi gun sabahtan kolye boyna takıldı.yatana kadar da cıkmadı;)))))valla sayende piyasada ne var ne yok evden misssss gibi takip ediliyo.hazıra konup hemen alınıyo.benim icin muthiş bi sey yapıyosun.alısverişi cok severim ama dolan dolan ara ara helak oluyodum.iyiki varsın;))))))
    sevgiler
    e.j

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evett benimde en sevdiğim kombinlerimden biri oldu...Kolyeye zaten laf yok kaç kişiye aldırdığımı hatırlamıyorumm...)))Bulmana çok sevindimmmm..Walla iyikii sende varsın Evren...başlıbaşına bi renksinnn...)))
      öptümmm

      Sil
  8. ilk olarak gene şahaneyim şahane der gibi bana bakıyolar:) takılar her zaman göz alıcı zaten onlara diycek yok bende aslında cesaret eksikliği var sanırsam bu blogda kendimde ilgili bütün eksikleri çözdüm takılar konusunda mesala kırişe olmuş bi söz vardır kolye takdıysan yüzük takma yüzük takıyosn küpe herşey çok göz önünde olmasın der annem zaten anneminde dediği belli oldu onuda artık özendiren şeyler var oda sizsiniz:))hep sizin tarzınızı seçmiş olduklarınızı gösteriyorum ya ben böyle düşünmezdim uyucağını diyo ve bızım anne kız zevkimiz sayenızde ortak olmaya başladı:))) iyiki sizi seçmişimmm gene çok yazmaya başladım ama bunları duymak sizin hakkınız:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikleee kusura bakma cevabı mı geç yazdığım içinn..sanırım atlamışımmm...annene benden çokkk selam söyle çünkü aslında haklı...eskiden tabiki aynen durum böyleydi...hatta hala eğer doğru kombin yapmazsan öyle...amaa benim annemde kızım gençken takıp takıştırın diyerek arık nasıl bi gaz verdiyse bana ne bulduysam takar hale geldim..:))))veee son olarak kesinlikle çokk yazmıyorsun bilakis ben bayılıyorum senin bu uzun yorumlarına...:))))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...