9.11.2012

BLOGGER ÇORBASI!!!


Resmen uydurmasyonnn bi başlık attım..hahahahaaa..böyle bi çorba yok tabiki sadece olay şuki Le Paın deyim(İstinye park çünküü kızımı alıcam okuldan..:))veee bugün başıma gelen bi olayı sizinle paylaşmamm lazımdı..!!!Olayla ilgili fotom olmadığı için çorba görselleri eşliğinde anlatıyorum...:::)))
Biliyosunuz sabah Burcuyla kahvaltıdaydımmm... Önden o çıktı..Baktım bi hanımefendiyle konuşuyor..Çok merdivenle çıkılan bi yerdeyiz o yüzden hanımefendi soluklanıyor..Neyse.. ben çıktım..hanımefendi bana baktı vee ben sizi tanıyorum dedii... Bende herhalde kuaförden yada bi arkadaşımın tanıdığı diye düşünüp aaa nerden diye kendisini sıkıştırırkenn bana demesin mi..
STİLİN  OLSUNNN..hahahaaaa inanamadım...gerçekten şok oldum...
tabiki Burcu çığlığı bastı..:))) ben halaaa şoktayım neden derseniz güya yüzümü göstermiyorum yaa hahahaa akla bak kıyafetimi filan hiç hesaba katmamışım..::))))
Neticede sabah bloga bakan biri rahatlıkla anlar yanii..!!!Çok da şeker bi bayandı daha doğrusu takipçimdi..Kendisine de buradan çokkk selamlar..::))))Sayesinde kendimi ünlü biri gibi hissettim..!!!!Nasıl bi histi derseeenizzz .... hahahaha kötü diyemiycemmm hatta süperdii...bi anlık bile olsa..:))))

13 yorum:

  1. Darısı başımıza diyorum o zaman bir gün senine karşılaşmayı çok isterim hahaa:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahah..walla bu gidişle yakında karşılaşırızz..:)))

      Sil
    2. Aaah keşke, aynı şehirde bile değiliz malesef, Ankarada yaşıyorum.. Ama neden olmasın:)

      Sil
  2. 2 günden beri yeni keşfimsiniz ve sizden ayrılamıyorum. Alçakgünüllü olmanız da zevkli paylaşımlarınızın değerini daha bir arttıriyor. Giydiklerimi size sürekli danışma ihtiyacı duyuyorum. İzinizdeyim, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh süpersiniz gerçeketende..!!!!Utandırdınız beniii....:)))Her zaman burdayım..maaaailim stiliolsun@me.com her türlü şeyi danışabilirsiniz..:)))Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırımmmm...!!!

      Sil
    2. Bu arada son bi şey daha söylemeliyimm..:))İsmine bayıldımmm bana Adele'i hatırlattı..Umarım seni baymamışımdır eminim pek çok kişi söylemiştir şimdiye kadar..hahahaaa ama napıyımm hmn aklıma geldi öptümmmm

      Sil
  3. Güzel dilekleriniz için cok teşekkürler. Adel kızımın ismi, kendisi henüz 6 aylık. :). Biz de cok beğenerek koyduk ismini, Abisi Ruzgarla :). Ben de öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh Allah bağışlasınn..:)))Bu daha da güzel oldu şimdi..!!!Abisinise benim için öpünnn...!!!!
      Kendinize iyi bakın..

      Sil
  4. Yüzünüzü neden göstermiyorsunuz?gercekten çok merak ediyoruz hergün blogunuzu inceliyorum yorum yazıyorum ama gercekten insanın icinde tuhaf duygu oluyor sanki yüzünüzde göstermeyecek bir kusurunuz var gibi hissediliyor ama ben kalpten inaniyorum yuzunuzun cok guzel oldugunu lütfen bir dusunun sizi belkide biri engellliyordur belki bu sizin elinizde degildirr ama lutfen boydan fotolar istiyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhhh öyle şeyler söylemşsinizkiiii nasıl ceva vereceğimi şaşırdımmmm...:)))Birincisi sonuna kadar haklısınız...Neticede beni takip ediyorsunuz,beğeniyorsunuz veee merak ediyorsunuz doğal olarak...Amaa ben bu blog olaylarına girerken eşimin bu kadar rahat izin vermesinin nedeni yüzümün gözükmüyor olmasıydı...Neticede tanınmadığım için içi rahat ediyorrr..Malum Türk erkekleri bu konularda ekstra hassas..Veeee tabi bu benimde kolayıma gidiyor çünküüü sosyal hayatımı kısıtlamıyor...Utangaç bünyeme fazla gelebilirr arada birde olsa tanınmakk...:)))Baksanıza bi kişi tanıdı diye ne hale geldimm..!!!!Tabiki nereye kadar göstermeyeceğim neticede bi yerden sonra olay kopacakkkk..ama en azındannn o zaman gelene kadar beni idare edin lütfennn...)))
      Gelelim şu güzellik meselesine...Bi kere öncelikle teşekkürler yüzümü görmesenizde güzel olduğumu düşündüğünüz içinn....)))Evettt bunu söylediğime inanamıyorumm amaaa ikna olmanız açısından şöyle diyimmm güzel statüsüne giren kadınlardanım..:)))Tabiki benim yorumum değil buu etraftan gelen iltifatlar doğrultusunda veee sizi ikna etmek amacıyla söylemek zorunda kaldımm....hahahaa tamamen masumane nedenlerle yanii...:)))Buradan hemen belirteyimm ayrıca lütfen bunu kendini beğenmişlik olarak da algılamayınnn..çok üzüürüm inanın..
      Bu arada instagramdan da takip edin beni orada arada hafiften yüzümü koyuyorum ..hahaha arada cesaretlenip flu şeyler yada tek göz filannn...Yakındır yani patlamammm..:)))
      allaboutfashionnnnnblog...beklerim
      çok çok öptümmmm

      Sil
  5. Beni yanlış anlamadığınız için çok mutlu oldum yorumuma cevabınızı okuduğumda gercekten ne demek istediğimi çok iyi anladığınızı gördüm ve içim rahatladı yanlış anlayıp kırılmanızdan çok korktum:(inanılmaz güzel bir enerjiniz var sizi tanımadanda seviyorum vallahi iyi mutlu pazarlar diliyorum ve sizi çoookkkkkk öpüyorum:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esas benn çok teşekkür ederim anlayışınız için..:))Umarım bir gün sizide mutlu ederim..!!Sizinde enerjiniz çokk güzelll bu arada...Benimkide sizin sayenizde yükseliyor işte..!!!Size musmutlu pazarlar diliyorummm..:)))Bu lafı sizin gibi güzel enerjili bi takipçimden çaldımm..!!!Öptümm her zaman yorumlarınız beklerimm...

      Sil
  6. Hahaha , ya bu hissi biliyorum cok komik:) ne kadar gin de binlerce hit de alsaniz insan sokakta birinin taniyabilecegini dusunemiyor!! Sizinki iyimis ana kiyafetten:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...