13.11.2012

ELİNE MAKASI ALAN...

Eline makası alan terzi oluyor bu ülkede..hahahah mesela bennn..!!!Bu aralar makasımla daha doğrusu Naz'ın makasıyla aşk yaşıyorum...artık psikolojik bi sorunum mu var yoksa deşarj mıoluyorum bilemedim amaaa sürekli bi şeyleri kesiyorum...Mesela üzerimdeki Zara taşlı t-shirt...aaaa baktım yakası  boğazıma boğazımaaa basıyor hemennn elime makası aldım carrrrt yakayı açtım.. bi rahatladım bi rahatladım..!!!! bi de şık olduki sormayınnn..:))).neticede hem giyilebilir hale geldi hemde asortik oldu...altına hemen simsiyah Jbrand giyildi tabiii...malum işlemelerin ortaya çıkması lazım..Yeni sezondan edinilmiş Ash zımbalı çizmelerle de kombin tamamlandı...Çanta olarak da gene Hermes Kelly aldım vee bu kadar siyahlık yeter diyerektennn işlemelerin rengindeki Hermes bilezikler takıldı kızlar..!!!!
Haaaa böyle nereye gidildi değil mi????Aslıdaki kızlar toplantısına..gördüğünüz gibi kızları beklerken bile çalışıyorum...:)))Hatta bugünkü yayını bile sabah kahvemin eşliğinde ordan yaptımmm...Allahım nasıl çalışkan bi şeyim ben yaaa..!!!Bu arada iyi kahve falı bakan varsa haberimmm olsun..Boşuna kapatmmamış olurum bari..:)))



30 yorum:

  1. Supersin! Aynı t-shirt'den bende de var henüz giymedim ama rahatsız ederse artık ne yapacağımı biliyorum:)))
    Bu arada harika gözüküyorsun!
    Sevgiler...
    Pelinaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekküerler Pelinnnn...:)))Bu arada yorumlarını özlemişim..!!!Vee bi giy bak belkide sen benim gibi daralmazsın ..amaa daralırsan hahahaa hemennn makası atıyosun tişörte..:)))

      Sil
  2. Merhaba.Bu ash botlardan hafta sonu sizin önerinizle gittim aldım vetrinadan.Ama eve geldim hiç içime sinmedi.Çantayla değişim yaptım.Ama şimdi sizin ayağınızda yine bayıldım.=))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba...güle güle kullan demek isterdim tabiii ama geri vermişsin..bazen banada oluyor böyle...olsun tekrar değiştirirsin....))))

      Sil
  3. Günaydınnn basşınızın belası geldi:)) makasla başarmış olğunuz t-shirt gerçekten becerikli olduğunuzun göstergesi:)) bi de öyle güzel anlatmışsn ki evde gözüme çarpan beni daraltan herşeyi kesesim geldi:))çizmeler bu sezon en çok hoşuma giden şeylerden biri takılar zaten her kıyafetinize uyucak şekilde hem becerikli hem güzel hem zevkli ne varsa sizde var:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşkolsunnn..:)))Ben halimden memnunum...sevindim beğenmene veee sakın herşeyi kesme bu arada hahahahah annenin nefretini üzerime çekmeyeyeyimm..:)))

      Sil
  4. Kuşlu yüzüğünüz çok güzel markası nedir acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısmet by Milka...:))))Tabiki Bağdat Caddesi ASLI;NIN MAĞAZASINDAN..:)))

      Sil
  5. mrb saatinizin markasını öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
  6. Kuşlu yüzüğün indirimli:))))fiyatini ogrenebilirmiyim acaba???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh bence söylemesem daha iyi hahaaaa çünkü bi kere tek üretilmşşşş veeeüzerinde bi dolu taş varmış...zaten ağzından da sallanan kocaman bi pırlanta vardı...yani bende göz koymuştum amaa hayallerim başka bahara kaldı..:((( genede almak isterseniz mağazaya bi uğrayın derim benn...farkındaysanız kaç cümledir yazıyorum halaa fiyatı yazamadım hahahahah neyseki diğer şeyler gayet uygun fiyatlı vedeee indirimli..!!!

      Sil
  7. çok güzel görünüyosunuz tebrik ediyorum aynı zamanda .allahım şu botları güle güle kullancam inş.bende ama daha izmire gidemedim yaa şu sınavlar bitmez ki...:( bu arada aldım haberlerinizi sümüşle konuşmuşsunuz sizin resimlerinizi görmüş çok beğenmiş:D mor renk takıntısı hakkında konuşmalar geçmişşş:D (nasıl teşkilat ama biz yemeyip içmeyip birbirimize sizi anlatıyoruz:D )ayrıca çok teşekkür ederim benim çalışmalarım sizin dualarınızla bugünkü sınavdan 90 aldım:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Eda...:)))Evettt konuştuk walla...hahahah bender mosmor talepleri var...!!!! vee dedikodu haliniz beni şaşırttı diyemem çünkü bizde kızlarla hala aynı moddayız yani.....:)))sınavınada çokk sevindimm anlaşılan biraz çalışkanız bravoooo!!!!

      Sil
  8. bu arada yeni gördüm haberi ömer onan demişkiiiii: top 16yı garantilemek istiyoruz.eyyy büyük kaptan sen bu takımın başında olduktan sonra top 16 vız glir tırıs gider maçta başarılarrr arkanızdayız(tüm fenerbahçeliler olarak):D eda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahahahah aynennn şimdi ben bu yorumu Ömerle Aslıya okutmazmıyım..:)))sakın bayılmaaaa ama..:)))

      Sil
    2. Yaaaa Edacımm biz böyle şaşırtırız işte..:)))Sağolsunn Aslıı okuyup hemen olaya el atmışş..!!! her zaman beklerizz ::!!!

      Sil
  9. Edacim, mrb ben asli onan , anlasilan hem benim guzel arkadasimin hemde esimin takipcisisin eeeeee o zmn bana seni, istanbula yolun duserse bir maca davet etmek duser, hem birlikte mac seyreder omerle tanisir, hemde bloggerla tarzin uzerine tartisirsiniz. Sevgiler ASLİ ONAN

    YanıtlaSil
  10. selamımıda söyleyin:D cevaplarını merak ettim haber alırsanız iletin lütfen.eda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Edaaaa sen bana yazaarkenn Aslı yukardaki cevabı yazmış zatenn..:)))Öptüm senii

      Sil
  11. selammm:)) biri kahvemi dedi:)) geldim:))afiyet olsun kahveler içilmiş:)) misssss

    Nasılsın gördüğüm kadarıyla yine ve yine harikasınnn***********

    3-4 güne baktım da neyi farkettim biliyomusun ,aynı şeyleri almışız :))aaaa bu bende var buda bende var diyorum artık:))hatta bi postunda zara dan aldığın bi kot için modelini çözmedim ama yine de aldım yazmışsın:)) aynı kot için aynı cümleleri kurmuştum ben de denerken:))
    zaradaysam bişeyi almak için denediğimde bunu seninde alabileceğini düşünüyorum bi an:))ayrıca artık bunun bütün takipçilerindede olmaya başladığını düşünüyorum:))neyse daha da ileri gidiyor düşüncelerim ..senin nasıl kombinleyeceğini bile hesaplıyorum:))hahah durum vahimmm dimi:))kafamda deli sorularrr noluyo bana:))

    bu arada naz kim ?? eğer kızının ismi ise pessss diyorum:)) başkada bişey demiyorum..)benimkisi Naz da:)

    bütün yıldızlar sana:)) sevgiler
    elif

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selammm Elif..:))nerelerdesin merak ettim hahahaa blogger hesap soruyo..!!!öncelikleee merci efendimm beğenilerinizz için ...sonrasında da aynı şeyleri beğenmemize şaşırmıyorum artıkkk çünkü zevklerimiz aynı..:)))Muhtemelen gardroplaromızda..:)))Diyorumki madem kafanda kombinler yapıyosunn neden bana yollamıyosun...:))Merak etme seni blogta teshir etmiycem hahahaaa sadece seni çokk merak ettim ondan..
      Bu arada evett kızımın adı Naz..aynı seninki gibi hahahaa yakında akraba çıkarız bizz..sor bakalım Naz'a bugünkü kombini beğenmiş mi..!!Bütün yıldızlarım ona gidiyor onuda söylemeyi unutma tabii belki onların hatırına kıyak geçer hahahaaa çok öptüm ikinizide

      Sil
  12. Söyledim hatta okuttum:))yıldızlar ve öpücük gelince mahçup bi yüz ifadesi ile güldü:)) yarın Fransızca sınavı var:)) doping oldu:))teşekkür ederizzzz:))Bu günkü kombininden bizim starımız çizmeler oldu:))bende bundan istiyorum lar başladı:))zımba ve kurukafa hastasıyız:))

    tmm en kısa zamanda kombinimle karşında olucam:)) hahahha
    ayy şimdiden heyecan yaptım ben:))İddaalıyımmmmm hahahha( şaka tabiki:)

    Bide bide Fenerbehçemizi sonuna kadar destekliyor ..hep destek tam destek diyoruz:))

    bizde seni ve Naz'ı öpüyoruz blogger kraliçesi:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hhahahahah yer'm onu ben tatlı cadılar...:)))hımmm sıkı takipçime söyle genel olarak herkesin favorisi çizmeler oldu...masallah moda zevki annesine çekmiş..:))))bu arada 24 gözle fotolarını bekliyorum hahahaa elimden çekeceğin var...ben şimdi ne yorumlar yaparım sana..:))))stilinolsun@me.com bekliyorummmm
      En büyük Fener diyelim o zaman hahahaaa tabiki diğer takımlarıda destekliyoruz(blogger kraliçesi olarak türbünlere oynuyorum şu an...hahahaaa nasıl havaya girmişim ama..:)))
      İkinizede kocamannnn öpücükler..!!!!

      Sil
  13. Selam tarziniza ve blogunuza bayiliyorum. Bir sorum olacak sizce J brand 910 mu daha iyi yoksa 811 mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ismine bayıldımm..:))Çokkk zor bi soru hahahaa benim her zaman favorim 910 çünküüü paça boyu tam benlik..bilekte bitiyo süperrr..amaaa ink rengi 811 kullanıyorum o da gayet güzell..her kumaşta 811 güzel durmayabiliyo..mesela renkli kumaş olan jbrandlerim var 811 nedense bi türlü istediğim havayı alamıyorum..bu arada 910 olan bugün üstümdeki..ıher renkte yok ne yazık ki..
      Umarım daha da kafanı karıştırmadım..:)))

      Sil
    2. Yook tam tersi ben de 910'a daha yakındım zaten karar vermeme yardımcı oldu, hemen shopbop'a kadar gidip geliyorum :)

      Sil
    3. Hahahaaa sevindim veee güldüm çünküü şu an shopbopa bakıyorum..:))iyiki bu blogu açmışımmm..herkesle ortak bi nokta buluyorumm..:))

      Sil
  14. Merhaba ,İnan sabah ilk iPad de sana bakıyorum ne giymissin diye, alışkanlık yarattın bende.yine supersin bu arada bencede jbrand 910 kalıbı daha guzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa ne tesadüf bende..:))inan sabah kalkınca ilk işim ipade bakmak oluyor bakalım uyurken kaçırdığım yorum var mı bide tabii kaç kişi girmiş bloga diye..:)))
      Demek sende jbrandcısın..!!!iki modelde güzell ama tabiii ilk tercih 910..!!

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...