4.11.2012

HAFTASONU MAVİSİ!!!


Mavi rengi severim ama her tonunu değil..Mesela bu mavi hani gece mavisi dedikleri yada parlıament mavisi dedikleri mavi!!! O yüzden de geçen gün Mavi Jeans'e uğradığımda bu jeanı görürgörmez bedenimi sordum..İnanılmaz bir renk ve kalıbıda muhteşem..Kumaşı ince ve esnek..Desen ve renk yıkılıyo..Fiyatı uygun..Kısacası mutlaka sahip olunmalı listenizin en üstüne alın kızlar..:)))Üzerine Zara Basic ,omuzları zımbalı veee dirseğe kadar pencereli antrasit üst giydim..Ayağımda klasik Ashlerim(şimdiden alışın görmeye çünkü muhtemelen bütün kış ayağımda olacaklar:)) veee çanta olarak gece mavisi Chanel piton aldımm..!!!Bileziklerim Hermes,Kenneth Jay Lane,Cartier ve Twist marka..
İşte karşınızda haftasonu mavisi veee ben:)))Nasıl buldunuz???

 
 
 
 

17 yorum:

  1. hıımm çok güzel görünüyo. botlar zaten favorim. çantayla jeanin renkleri de tam uymuş...gerçi bu hafta sonu sizi geçen gün giydiğiniz şortunuzla beklerdim ama:D eda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaha anlaşılan herkesin favorisi şortlu kombinim!!!Teşekkürler beğendüğin için Eda:))

      Sil
  2. Jeanin deseni kaz ayağı mı? Fotoğraflardan pek anlayamadım ,çok severim o deseni, eğer öyleyse akşam istinye park a sinemaya gidicem once bi mavi jeanse ugriyim..sana gelince her zamanki gibi çok şık ve çok hoş olmuşsun : ) her postuna yorum yazmıyorum diye bloguna , tweetlerine bakmıyorum zannetme , hergün yakın takipteyim : ))) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Baharcım:))Hoşgeldin tekrar!!!Walla desen için şöyle diyim..Gece mavisi antrasit dalgalı bi desen..Mutlaka uğra ve yakında bak bence!!!Yorumlarını eksik bırakma öptümmm:)))

      Sil
  3. merhaba ben sümeyye eda'nın yakın arkadaşıyım.eda sizden çok bahsetti vee sonunda yrumlara katılmaya karar verdim gerçektennn çok hoş bir tarzınız var.ayrıca o kırılan oje mor renk mi acaba çokk severim mor rengini... bu arada takipçi listenize bir kişi daha katılmıştır.:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin !!!!Teşekkürler beni takibe başladığın için:)))Evet mor ama enteresan bi mordu...Bordo mor gibi bi renk..Gerçekten güzeldi amaaa canım sağolsun diyelim:)))Kendine iyi bak!!!

      Sil
  4. Bisi diyim mi: renk muhtesum otesi. Kalip desen klasik ama zaten onu o yapan klasik olusu. Kumasi desen hic laf etmeye gerek yok. Zincirindeki gicirdama da cabasi. Tamam fiyati uygun diil ama olmasin da! Ne pantalonu, ne botu. Canta yi-kil-mis. Yikiliyoru da gecmis, bitmis. Hakkaten gozlerimi alamiyorum, renginden.... Super, magnificient, amazing, priceless... Ay durduramadim kendimi. Gule gule kullan, e.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaaa galiba aşka gelmişsin E..:)))Açıkçası bende bayılıyorum bu çantamın rengine!!!Geçen kış aldım..İki tane gelmişti zaten,birini hemen kaptım::)))Aynen dediğin gibi o zinciri ikidebir kıvrılıyor filan ama...Ama yani:)))O kadar kusur herkeste var!!!
      Çok çok öptüm!!!

      Sil
  5. selammm:)sana adrina gibi vayyy vayy vayy diyorum:)) süpersin
    bu botlardan alıyim bende bakıyorum her türlü kıyafetle renkle gideri var:))

    ayy yine kıskandım :))yanlız bu alışveriş halim ne olacak benim ya:)) senden öncesi senden sonrası olmaya başladım:)) sürekli aklıma bişey ler sokup beni alışverişe teşvik ediyosun:)))hahahha
    aslında hiç sevmem alışverişi:))ahhh sen ahhh:))
    çok öpüyorum
    Elif:))


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eliffff!!!Bende sevgili takipçimin şahsına munhasır yorumlarını 4 gözle bekliyordum walla..:))Benim içinde senden öncesi senden sonrası durumu söz konusu yani!!!
      Şu botlardan al da kendi kombinini yapıp bana yolla o zaman!!!Bi kez de ben senin takipçim olayım hahahaaa desten gibi yorum yazarım kesin..:)))
      Kendine iyi bak öptümmm!!!!
      Not:cvp yazarda ynt alamazsan bilki uyuyakalmışım..:))))hahahaaaa

      Sil
  6. :))D yorummu dedin heyecan yaptım ama ben:))

    iyi uykularrrr:)see u later

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha. Uyuyrum ama arada da tek goz cvp yazarım..:))))

      Sil
  7. Günaydın!!! Güne, ofiste gazetelerden önce senin sayfanı okuyarak başlıyorum:)) Kombinayson süper, her zaman ki gibi, özellikle'de çantanın rengine bayıldım. Anlaşılan bugün Zara'ya bi uğramam gerekecek. Allah'tan Ankara'da Chanel yok:)) Hepsi çok yakışmış Maşallah!!

    bisous, bisous...

    Ayşegül

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günaydın Ayşegül.:)))Ankara'ya selam öncelikle!!!Bencede iyiki orada Chanel yok olanların hali ortada işte hahahaaa..Sayende mutlu başladım güne:)))Teşekkürler beğendiğin için..Öptümm
      İyi haftalar!!!

      Sil
  8. Merhaba Ash botlarınıza bayıldım.Bu botları nerden bulabilirm vede fiyatı ne kadar söylerseniz çok sevinirim.En kısa zamanda edinir sizede kombini gönderirim=))

    YanıtlaSil
  9. Merhaba ash botları nerden bulabilirim.Vede fiyatını öğrenebilirmiyim.Kombin süper bu arada pantolondanda edinicem en kısa zamanda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Eva..:))Ashler Türkiyede sadece Vetrinada var benim bildiğim kadarıyla...İstersen internettende kendi sitesinden getirtebilirsiniz...Fiyatları 800/950 tl arası değişiyor..Eğer daha uygub bi şeyler istersen Hotiç ve Twistte çokk güzelleri var..:))Kesinlikle tavsiye ederim...Fiyatlarıda uygun..Tabiki en kısa zamanda kombinini bekliyorum ..!!
      stilinolsun@me.com
      Kendine iyi bak..!!!

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...