11.11.2012

YILBAŞI HEDİYEMMM..:)))

Kızlarrr işte en güzel yılbaşı hediyemmm..:))Mac yılbaşı için yapmışş şu an sadece Amerika'da Nordstorm'da varr amaa eminim en kısa zamanda burada da satışa çıkar..Dörttt gözle bekliyorum..Kendime aldırıcam da..hahahaa..kızlar mesajı aldınız mı..:)))

MAC Sinfully Chic & Divine Desire



MAC Viva Glam It Up

 
MAC Primped Out


MAC Fabulousness & All for the Glamour

 
 

MAC Making Pretty

MAC Guilty Pleasures





26 yorum:

  1. Bunlar ne yaaa çıldırdım bayıldımmmmmmm:)))))ne zaman gelicekkkk hangisini alıcam kararda veremedim:(siz hangisini alıcaksınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke hepsini diyebisem amaa en çok en allttaki seiye bayıldım galiba..:)))birde Edaya katılıyorum making pretty de çokk güzel görünüyor..!!!

      Sil
  2. Galiba bu msj banaydi ve ben aldim msji, ASLI

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili kuyum kraliçesi herhalde bunlarla benim yılbaşı hediyemi geçiştirebileceğini sanmıyorsun hahahaa benim lafım diğer kızlaraydı canım..:))))

      Sil
  3. Bende at nali kadar nazar boncugu istiyorum , arabalara koyucam haberin olsun blogger hanim , artik ozel yaptirirmisin nerden bulursun bilmem, bak ne programli kadinlariz yilbasi hediyrlerini bile programladik. ASLI

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın arkadaşımm son mevzulardan sonra gerklı sana o kesinn..Ben bulurum merak etme bulamazsam da kumaştan yaparım sana design olayı ..hahahahah öptümmm

      Sil
  4. çok güzel görünüyolar özellikle making pretty.eda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede Edacım..bende beğendim o seriyi gerçi hepsi inanılmaz güzeller gerçektende..!!!

      Sil
  5. bu arada yeni sezon alışverişi yapıcam sizin şunu kesinlikle al dediğiniz şeyler varmı botlar dışında :Deda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Edacımmm açıkçası giyim tarzını yada neleren hoşlandığını çokk bilmiyorum amaa sen neler aldın dersen..Her sezon olduğu gibi bolca basic tişrtler ,V yaka kazaklar,üzeri baskılı özelliklede hayvan desenli üstler.deri ceket,tabiki jean ...markası farketmez bunların önemli olan duruşları bence..Kısa bootiler ve tabiki meşhur ashlerim gibi sneakerlar..Bolca aksesuar..hahahah bakk beni bıraksan coşarım...)))Sen en iyisi bunların arasından bütçene en uygun vee tarzını yansıtacak olanlarını seççç...!!!Ne zaman istersen fikir danışabilirsin..:::)))

      Sil
  6. Hepsi harika muhteşem görünüyorlar.Kullandıktan sonra yorumları bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz beklemedeyiz..!!! Kim önce alırsa deneyimlerini paylaşsın kızlarr..:))

      Sil
  7. hepsi tatlımı tatlı çok şirin ben zaten renklerınden çok tasarıma vuruldum:)) ama en rahat kullanbilceğimi düşündüğüm portakal tonları gerçi ama pembelerde dikkatimi çekmedi değil ben en iyisi sizinde dediğniz gibi kendime aldırmak en iyi çare bu:)))

    YanıtlaSil
  8. evet bende böyle düşünmüştüm şimdi aklıma geldi ben en iyisi bir liste yapıp izmirdeki mağazalardanda araştırma yapıyım.teşekkürlerr.eda

    YanıtlaSil
  9. Aslı hanım neden nazar boncuğu istiyor?Umarım kötü bişi yoktur.Kendisini ve eşini çok seviyoruz.Selamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merak etmeyin kötü bi şeyy yokk..:)))Aramızda espri yapıyoruzzz..!!!!Teşekkürler genede sorduğunuz içinn...

      Sil
  10. Basic tshirt hicbir yerde bulamiyorumyardimci okurmusunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Walla ben genelde Zara,mango,banana republıc vee oyshodan alıyorum...Aaa birde Gap..İsterseniz bi bakın..:)))

      Sil
  11. evet listemdeki ve araştırmalar sonucu seçilmişler:kahverengi botlarım :D ,beyaz ve siyah bodyler,gri ve siyah şort,siyah dar etek,üzerinde kocaman oopps yazan bol bir kazak,sneakerslar,renki-baskılı tişörtler,jean,düz renk tişörtlerimi süslemesi için şallar.toplam fiyat:302Tl haaahaaa bütün dolap hem marka hem ucuz(bu konuda doktora yapmayı düşünüyorum :D)eda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Edaaaa supersın sen ya..:)))Lutfen bunları aldıgın gıbı bana resmını yolla..Hepımıze yol gostermıs olursun..:))Bu arada benden ıyısın bu konuda o kesınnn..:))

      Sil
  12. ah bide kot gömlek vardı:D

    YanıtlaSil
  13. Jean gomlek ben de istiyorum, ama daha aradigim rengimtutturamadim. Deri pantalonlar icin aramaktaydim. Ustteki seriden de making pretty'deki ruju ve all for the glamour'daki fari istiyorum. Hepsi de olsa olur aslen de :)) the kuzen!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaaa mümkünse hepsi olsun diyosun yani..:))Bencede..Nedir bu alışveriş durumumuz..:)))

      Sil
  14. oy oy oyyy kendimize hediye alsak bunlara sarılsak yatsak, hiç bırakmasak pofudukları yaa bayıldımmm:) Saatlerce izleyip mutlu olailirm, inş en kısa zamnda satışa çıkar:(


    Sevgilerimle
    Sümeyra

    birdilimportakal.blogspot.com

    YanıtlaSil
  15. Aaaaa niye kendimize alalım canım..!!!!!hahahaa arkadaşlarımız alsın canım...biz gene sarılır uyuruz hahahaaa çok çok öptümmm..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...