10.01.2013

BENİM GÖKKUŞAĞIM..!!!

Karşınızdaaaa benim gökkuşağım...!!!Aslında Mr.Louboutin'in gökkuşağı ama...hahhahah..bende kendime pay çıkardım..:)))Eeee o kadar da olsun yani..Ayaklarımızı boşuna cendereye sokmuyoruz...:)))
Amaaa yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım..Adam gerçekten muhteşemmm tasarımlar yapıyor..Yani bırakın giymeyi sadece seyretmek için bile alınır..Zaten ne kadar rahatsız olursa olsun bi şekilde almamın nedenide o...:))
Mesela ilkbahar kolleksiyonundaki ayakkabılar...Her biri tek kelimeyle muhteşemmm...!!Özellikle en üst orta köşe vee en alt sağ köşe benim yeni sezondaki favorilerim..Kırmızı bantlı olanı Jessica Biel Elle dergisinin Ocak sayısındaki çekimlerde giymiş..Benim hiç tarzım değil amaa onda çok güzel durmuş..
Kısacası kızlarrr cendere mendere ....hahahha..ben bunlardan iki tanesini istiyorum...:))Sizlerden naber...Hangilerini beğendiniz bakalım..???

Christian Louboutin


Jessica Biel Elle dergisinin Ocak sayısında yeni sezon bir Louboutin'le..muhteşem görünüyor değil mi???
 


4 yorum:

  1. gerçekten çok güzeller.. tam bi gökkuşağı:)

    www.prettyinpinkbride.com

    YanıtlaSil
  2. zımbalı kırmızı benim tercihim :)hep aklımdalar fırsat bekliyorum alabilmek için,
    buralarda topuklu giyemiyorum, ama pigaelle nin her rengini alabilirim :)))))

    benim tercihim şimdilik sneakerslar :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaa zaten bana kalsa sadece sneaker giyicem..:))Zorunlu olmadıkça topuklu giymiyorum o yüzden...Pigalle ayak en güzel duran modeli amaaa ben onda bile rahat edemiyorum..Genedeeee seviyorum Louboutini..:))Öptümmm

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...