12.01.2013

CHARLOTTE OLYMPIA!!!

Fazla söze gerek yok kızlar!!!!....Bayıldımmm:)))))....Sizin fikriniz ne??..yazın bana..hahahahha

Charlotte Olympia Bahar








4 yorum:

  1. Charlotte Olympia'lardaki yaratıcılığa ve çılgın fikirlere bayiliyorum etrafta taklidi cok ama orjinali hemen kendini belli ediyor, sunu söylemeliyim ince ve minyon kadınlara cok yakisiyor. Dizim ameliyatli ve metalllerle tuttururmuş durumda, boyum uzun ve iriyim, giyemesem bile benim icin onlar birer sanat eseri, bakması bile guzel...Ayakkabilarla ilgili bir ipucu yüksek topuklu ama rahat olan ayakkabi markasi kesinlikle Michael Kors, saatlerce ayakta dursanız bile ağrı yapmiyor, içlerine yastık gibi bir taban konulmus, inanılmaz rahat, keşfettiğimden beri hep onun topuklularini alıyorum, modeller cok yaratıcı ve havalı degil ama bu kıs dolgu topuklu suet Vail modelinden aldım, kesinlikle yazlık yılan derisi versiyonundan da alırım yeni sezon icin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm dediklerine aynennnn katılıyorum Yonca..:))Bu arada annemde geçen Mart ayında aynı dizine protez taktırdı..Çokkk geçmiş olsun sana...Mıchael Kors'a da bi bakıcam..Hiç ayakkabısını almadım..Mutlaka denemeliyim..:))öptümm

      Sil
  2. Anneye cok gecmis olsun, benim 7 yıl oldu, skinny lerin gitgide daralması, onu kısa arkası uzun elbiseler vs can sıkıcı oluyor ama yaraticiligim gelişiyor kütüğe benzeyen dizimi kamuflaj ederken ve Kifidis modeli olmayan rahat ayakkabı ararken :))

    Charlotte güzellikleri umarım alıp giyersin ve blogda goruruz icimiz acilir, Michael Kors'lara da göz at, indirimde fiyatları 225 TL ye dusuyor, kitten heel modeller de ...Vail adlı dolgu topuk modeli her sezon var, burnu hafif acik, yaz icin hasır tabanlilarini yapmislar, topuğu bayağı yüksek ve bacakları cok uzatıyor ama bütün gece ayakta durulsa bile ağrı yapmiyor, Kifidis in designer versiyonu gibi birşey ha ha!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Yonca..:))Annemden görüyorum ne kadar zor bi ameliyat olduğunu..Gerçektende ameliyat sonrası neredeyse bir sene olmasına rağmen hala düzelemedi..Neyseki seninki uzun zaman olmuş..Deneyimlerini paylaştığın için tekrar teşekkürler..Çok öpüyorum seni..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...