3.01.2013

DIŞARI ÇIKSAM MI...!!!

Kızlar inanamıycaksınız amaaa bugün en boş günüm...hahahha...bende nasıl oldu anlamadım ama oldu işte...:))Ne yapmam gereken önemli bi iş ne de gitmem gereken bi yer var...Bende ne yaptım...Naz'ı yolladım veee hayatımın hatasını yaparak tekrar uyudum..Neden hata çünküüü sabahları çok erken kalktığım için vücudum fazla uykuya alışkın değil o yüzden de acaip bi baş ağrısıyla uyandım...hahahahh..Evett verdiğim bu gereksiz bilgiden sonra gidicek yerim olmasada neden giyindiğimi anlatayım..:))Tabiki de sizlerin evde oturamayan eserikli bloggerınız kesin bi yere çıkarım ben diyerekten bu kombini yaptı..Baktım ki boş boş tavanı seyrederken dakikalar geçiyor ...hahahah..görev aşkıyla adetaaa çıkıyormuşcasına kombin yaptım..!!!Yani bu ne demekkk..Kızlarrr..ben bugün evden çıkmayabilirim(amaa kesin çıkarım..:)) yadaaa çıksam da böyle çıkmayabilirim..!!!Bu uyarıyı da neden yapıyorum..hahahha..çakma bi ünlülük durumu yaşadığımdan beni bi yerlerde görürseniz yalancı çıkmayayım diye..:))
Neyse gelelim kıyafetime...Siyah Blank Jean üzerine uzunnn zamandır askıda beni bekleyen Michael Kors yılan desenli gömleğimi giydim...Bilirsiniz hayvan desenli şeyleri pek severim..:))Kısa bootie pardonnn botlarım Zara..Çantam Hermes..Kolyelerim Mango veee kemerden bozma Chanel..:))Bileziğim Uterque vee yüzüğüm Hürrem kolleksiyonumdan..hahha..yani benim mamüllerden..!!!
Bu fazla uyku durumu bende enteresan kelimeler kullanma hali yaptı galiba..Bazen böyle oluyorum amaa bi kahveyle kendime gelirim birazdan...:))
Yani kızlar bugün ben böyleyim ya da değilim..Aslında ben kimim ve nerdeyim...Ooooo yok yok benim acilen bi kahve içip ayılmam lazım..hahhahaha..yoksa başta editörüm olmak üzere herkes benden şüphe edecek...:))
Sizi seviyorum kızlar....!!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

21 yorum:

  1. Azracım .. Sen evde oturma biz iş yerinde masa başınada hafta sonu yapacağımız indirim alışverişlerini düşünürken.. Bizim için birkaç (belkide onlarca.. )parça seçsen post yapsan bizde gitsek alsak.Çok mu istemiş oluruz.Ama sen artık bizim blogrımızsın.. :))))Sevgiler. Özlem A.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özlemcim..hahaa..şu an arabadayım desem...:))Ablamla Akmerkeze gidiyorum..!!Mesajın alındı canım..:))Blogger görev başında..!!!öptümm

      Sil
  2. Özellikle gömleğe bayıldım ayrıca blogerımızın indirimde ne alsak fotolarını da sabırsızlıkla bekliyorum :) umarım İzmirde de bulabileceğimiz markalar seçersiniz çünkü sizin seçtiğiniz parçaları insan muhakkak alsın istiyor :)) kolay gelsin :))) mucuxx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveeettt kızlar...hahhahaha...görev tamam...!!!Walla bugün kendimi feda ettim sizin için Akmerkez'de...:)))Kendime hiçbir şeyyy bakmadım veee almadım...Sadece sizler için gezdim kızlar...:)))Zara,Mango,Massimo...gezdik durduk valla...ahhahah...hatta Zara'da papara yedik foto çekmeyin diye...:))Bizde kabine attık kendimizi ...Aynennn çekime devam yani...::)))Yarın blogta bulabilirsiniz kızlar...!!!!Öptümmm

      Sil
  3. Tamda bende bole dusundum almamiz gerekenleri indirimden diye bir post yapsaniz da haftasonu gidip alsak tabi kalirsa :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence bulursunuz...çünküüü hala bi sürü şeyin bedeni vardı...:))

      Sil
  4. Unuttum ozellikle zara ipekyol mango mudo secimleri olursa sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zara vee Mango'ya gittik...İpekyol yok malum Akmerkez'de..Onuda yarın gidersem İstinye'ye oradan devam ederim..:))

      Sil
  5. Bir şeyler yazayım diyorum ama ne diyim çok şıksın işte:))kısaca budur:)) Yelda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkkk teşekkürler Yeldacım...:))Çok öptümmmm....!!!

      Sil
  6. Ojenin numarasi ne cok hos duruyor?

    Bir de gecen sefer giydigin balmain elbise cok guzeldi nerden aldin acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam...:))Ojem yılbaşından kalma Chanel 587 rouge carat...:))Gerçekten enteresan bi rengi var...Hoş yani..:))Balmain elbiseyide Brandroom'dan aldım...Çok öptümmm...!!!

      Sil
  7. Kıyafet sana cokyakismis. Özellikle gömleğe bayıldım. Umarım bununla dışarı çıkmasıdır.Belma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belmacım selam..:))Nihayet yorumların gelmeye başladı...Çok sevindim..:))Birazdan mailine dönücem..Enerjim yerine gelsin diye bekledim...!!!Öptüm...:)))

      Sil
  8. İyi akşamlar!!! Özlem arkadasımız cok guzel istekte bulunmuş:))) siz de kırmamışsiniz, post hazırlıyormuşsunuz. :)))Sabırsızlıkla yarını bekliyorum.artik haftasonu saldırıriz mağazalara. Bu arada bugun ufak bir hediye aldım:)) sizin Twist bilekliginizin aynısını :)) .zaaten cok beğeniyordum. Cok mutlu oldum:)) ha unutmadan kombin gene başarılı!!! Bu şekilde mı çıktınız acaba dışarıya onu merak ettim??(emin degildiniz ya o bakımdan).

    YanıtlaSil
  9. Selam Dinara..:))Güle güle kullan bilekliğini...Bende çok severek kullanıyorum biliyosun..))Vee evett aynen böyle çıktım dışarı..:))Baktım bi kombin daha yapacak halim yok..hahaa..hazır yapılmışı var elimde bende aynen giyinip çıktım..:))Öptümm

    YanıtlaSil
  10. Çok klasss!!! Kemer'den bozma dediğin Chanel kolyene bayıldım, daha doğrusu kullanış şekline, hemen birtane edinmem lazım!!!:)))

    bisous bisous

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Ayşegül..:))Bencede mutlaka bi tane edin..!!!Her şekilde kullanırsın..:))Öptüm

      Sil
  11. Ay gomlege bayıldım o kolyenin güzelliği nedir! Bayadır gelememiştim affet sevgili Azra :) Opuoruum!
    Çiğdem

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...