15.01.2013

SOKAK MODASI

Kızlar bildiğinizgibi bugün ne giydim çekimi yapamamıştım..:))Amaaa sizlerden gelen talap nedeniyleeee (hahaaa nasıl ideal bi bloggerım)görev aşkıyla ufak bi detay çekimi yaptım...!!!Umarım beğenirsiniz kızlar...:))

12 yorum:

  1. Kirmayip ta resim koyduğunuz için Cook teşekkürler:))Cok "tarz" Veli olmuşsunuz!!!:)))bu arada saati sol kolda mı sagda mı takıyorsunuz ?optum Bye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Dinaracım.:))Sabah sabah ancak bu kadar oluyo işte..!!!Saatimi senelerdir sağ tarafa takarım..Alışkanlık işte..:))öptümm

      Sil
    2. Doğru ya saat hep sagdaymiş tabi diğer resimler aynadan çekilince hep solda gözüküyor:)) Hmm şimdi anladım

      Sil
    3. Ahhh evett hiç o ayrıntıyı düşünmemiştim..:))

      Sil
  2. Sayın veli, çok hoş olmuşsunuz :)) koyu renkler de ayrı bi yakışmış yani cnmmm ;)) öptümm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba..:))Hakkaten bugün beynim döndü..3 ayrı görüşmem vardı..:))O fotoda görüşmeler sonrası çekildi zaten ..hahaa..o boş bakışlar o yüzden..!!!

      Sil
  3. J Brand'da 811 ve 910 kullandığınızı söylemişiniz.bunlar skinny tarzı boru paça olanlar mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Zeynep..:))Evett o iki model harici almıyorum..İkiside skinny..910 olan çok daha iyi bence ama..Ne yazıkki her renkte olmuyor..Öptümm

      Sil
    2. çok teşekkür ederim:)) ben de yeni blogcuyum.ilk sizi takip etmeye başladım.size sorup öğreniceğim çok şey var azra ablacım:):):)

      Sil
    3. Hahaaa şu abla olayını rafa kaldıralım hemen..:))Ehh benimkide yeni zaten..3 ay kadar oldu..Beraber paylaşımlarda bulunuruz işte..:))Öptümmm

      Sil
    4. :):):) ben size saygısızlık etmek istemiyor ve o yüzden ablacım demek istiyorum.:)annem de sizi ınstagram'dan suzan olarak takip ediyor ben de blogtan takip edeceğim.:)

      Sil
  4. Her halinle guselsin Azracim cok begendim bu sade halini sabah sabah bu kadar olur demissin ama gayet de gusel olmussun :)) ne giysen tasiyosun cok yakisio hersey sana opuorum cok seni Sule:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...