29.01.2013

TATİL HABERLERİ 2

Ahhh kızlar şu anda bu yazıyı nerden yazıyorum bi bilseniz ..hahaa..tabiki de yataktan...O kadar yoruldum ki bugün..Ayaklarımı uzattım yorganın içine girdim elimde tel postun yazısını yazıyorum..:))
Pekiii neler yaptık bugün...Sabah 8 de kalktık vee çocuklarla saat 9 da kayaktaydık..Öğlene kadar pistlerde harap olduktan sonra malum öğle yemeği vee ardından biraz daha kayak..Sonrasında otele geliş vee kıyafet değişikliği.hahaa..gerçi çok da gerekli değildi aslında....Herkes kayak kıyafetleriyle sokaklarda burda..:))Amaa tabiki de acemi blogger olaraktan şanıma yakışır bi şekilde giyindim vee Aslıyla mağazalara bakınmaya çıktık..Tabiki arada resim çektik..Kahve içtik..Ufaktan alışveriş yaptık..:))Sonradaa odaya döndük veee grubun geri kalanını toplayıp akşam yemeğine gittik..Tabiki de dönüşte o muhteşemmm çam ağacının önünde bi stlin-in olsun pozu verdim..hahaaaa..unuttum sandınız değil mi...!!!Tabiki de ne giydiğimi söyliycem kızlar..:))
Pembe leopar kazak geçen kışa ait ve Michael Kors..Jean Zara..Bikerlar Ash..Kürk yelek Louis Vuitton...Çanta ve şal Chanel..Gözlükler vintage Burberry...
Evettt kızlarrrr bugünümün yaniii sizler bunu okurken dünümün özeti bu..İnşallah tamamı böyle geçer..Sağlıkla,keyifle vee bol kahkahayla dolu tatiller,günler vee tabiki de anlar diliyorum hepimize..:))

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10 yorum:

  1. Çok şirinn!
    İyiki blogun var iyiki bizle paylaşıyorsun:)
    Mutlu tatiller dileklerimle, benim için bir kadeh kırmızı şarap içermisin lütfen:)
    Keyfini çıkarın bol bol gülün eğlenin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba..:))Çok teşekkürler iyi dileklerin için...Tabiki içeriz.hahaa..bize zaten neden lazım..:))Öpüyorummm

      Sil
  2. Azracımmmm :) Bu fotoğraflardan sonra daha bir sıcak geldin daha bir sevdim senii :) İyi tatiller... Aslı Hanım'ın gözlüklerini çook sevdim buarada :) Öpüyorummm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Başak..:))İşte en doğal halimle karşınızdayım kızlar..Çok teşekkürler güzel dileklerin için...Kocamannn öptüm seni..:))

      Sil
  3. Azra'cim iyi tatiller. ..sana bugün bir kez daha saygı duydum o kadar rakımda bile bi jean, bi kazak, bi yelek le dışarı cikabildigin için, kendimden de utandım, çünkü suan mağazama gidiyorum (sana mail atacağım konu buydu, tatil dönüşünü bekliyim, rahatsız etmiyim dedim) üstümde kazak, yanimda bir de ekstra hırka var :(((( kahretsin üşümek deyip sana ve arkadaşlarına tekrar iyi tatiler diliyorum. ..sevgiler. .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaaaa Baharcım..alemsin gerçekten..!!!Evett gerçekten de yüksek rakımdayız ama gezdiğimiz yer kaydığımız yer seviyesinde değil tabiki..Genede hava da fena değil hava bu arada..:))Bi döniyim hemen haberleşelim seninle..Merak ettim bende..Öpüyorum seni

      Sil
  4. süpersinizzz iyi tatiller diliyorumm

    selin

    YanıtlaSil
  5. Ben de Asli'nin cantasina bayildim. Rengi ve 3 "bogum" olmasi supermis. Bu sezon mu? Iyi eglenceler;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam..:))Evet gerçekten çok kullanışlı bi çanta..Bu sezon değil...Öpüyorummm

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...