28.01.2013

TATİLDEN HABERLER..!!!

Evettt kızlarr tatil yolundaki halimizden veee tabiki tatilin ilk gününden yaniii sersem sepet halimizden kareler görüyorsunuz..hahaa..neden böyleee dağınık bi çekim oldu derseniz bana acıyın diycem çünküü sabah 5.20 de kalmıştık ve erken gitmemize rağmen uçağa zor yetiştik..Klasik kadın geyiği olarak lafa daldık..hahaa..Valla bazen adamların serzenişte bulunduğu kadar oluyoruz yani..:))Neticede uçağa son binen kişiler olarak bi de kalkışa geçmeden ufak bi detay çekimi yaptım..Sandro leopar sneakerlarım ve siyah Hermes Birkinim..Aslı'nın kürk çantasıda Prada..Havaalanında beklerken sırtında kanatlarla oturan ben oluyorum kızlar..Hatırlarsanız Bershka'dan almıştım o tshirtü..Üzerimde de Zara içi leopar kürklü parka var..O kadar kalınk ki tam buranın havasına uygun bence..:))Üzerinde gri kürk yelek olan kim dersenizzz o da Betül..:))Uçaktan otele giderken de yanımda zaten..Pekiii lobideki geçler kim..hahaa..Tabiki de Naz ve Yiğit..:))İkiside her şeyi merak ettiklerinden her detayda yanımızdalar..Valiz mi alınacak en ön sıradalar yadaa otele giriş mi yapıyoruz ..hahaa..bizden önce lafa giriyolar..Zaten bu ilk günümüzü onlara laf yetiştirmekten heba olarak geçirdik..İnşallah yarın aynı performansı göstermezler..Umuyoruz ki kayaktan yorgun düşecekler..:))
Yani kızlar erken başlayan günümüz uçaktı oteldi derken akşamüstü yorgunluğuyla son buldu..Öyle bi saatte otele giriş yaptık ki kaymak da yalan oldu tabi..:))Bakalım ikinci günümüz nasıl geçecek..Muhtemelen bol laf yetiştirmeceli vee deli gibi yemekli..!!!Hepinizi taaa burdan kocaman öpüyorum...İnşallah bu haftanız süperrrr geçer..!!!!















13 yorum:

  1. Aslİ hanimin ayakkabisinin markasini ogrenebilir miyim? Hepiniz harikasiniz iyi tatilllerrrrrrrrrrrr:)))))

    YanıtlaSil
  2. Silersiniz iyi tatiller tadını çıkaracağınızdan hiiiiç şüphemin yok :))) maysera

    YanıtlaSil
  3. muhteşemsiniz hepiniz, pazartesi sabahı gözüm gönlüm açıldı;) dış mekan çekimleri süper olmuş..iyi tatilller :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim..:))Dış mekan çekimi banada değişiklik oldu kesinlikle..!!!Öptümm

      Sil
  4. Bende Asli hnm ayakkabılarının markasını merak ettim?İyi tatiller...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler iyi dilekleriniz için..:))Aslı'nın ayakkabıları Prada...!!!öptümm

      Sil
  5. merhabalar azracım uzun bir ara verdim gibi geldi sana yazma konusunda ama işlerim bitti ben de tekrar merhaba deyim dedim.sana kızına ve arkadaşlarına iyi tatiller 5.20 de olsa saat sen süpersin sevgiler...Yelda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Yelda..:))Çok teşekkürler bize vakit ayırdığın için...Öpüyorummm seni

      Sil
  6. İ need help demek istiyorum döndünüzmü bilmiyorum ama:(
    Ben şimdi sandro sneakerlardan sipariş vericem ancak no konusunda kararsız kaldım.
    Normalde 36 giyerim hemen hemen tüm markalarda. Ama isabel marant ilk aldığımda 36 aldım ve aşırı tam oldu:) sonrakini 37 aldım ve çok rahat ettim. Acaba bunun kalıpları nasıl? Tammı yoksa marant gibi yarım no kadar küçükmü?
    Şimdiden teşekkür ediyorum, selin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selincim selam..:))Lütfen kusura bakma geç cevabım için çünkü dün İstanbul'a dönüş yolundaydım ve gecede geç geldim...Hemen sorunu cevaplıyım tam ayak numaranı al..Çünkü Marant gibi değil geniş kalıplı..Öpüyorumm seni

      Sil
  7. rica ederim ne demek:) tahmin etmiştim dönüş yolunda olduğunuzu.umarım iyi geçmiştir tatiliniz:)
    çok teşekkür ederim cevap için:) tam no mu istiyorum o zaman..öptümm

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...