22.02.2013

ESKİYE RAĞBET OLSA...

Bit pazarına nur yağardı demiş atalarımız...hahaaa..Neden böyle diyorum çünküüü Aslı'nın bana kahveye gelmesiyle uzun zamandır giymediğim ceketimi giydiğim yetmiyomuş gibi yıllardır takmadığım çantamı da taktım...:)))
Öğlen kızlarla dışardayım vee bugün biraz topuklularla takılayım dedim..O yüzden de lacivert skinny Jbrand jean üstüne gene lacivert Zara tshirt giydim..Ayağımda Rag&Bone koyu yeşil bootieler var..Ceketim geçen kışdan kalma Chanel payetli ceket veee çantam da yıllar önce aldığım ve bugün Aslı'nın ısrarlarıyla yeniden gözüme giren Balenciaga..:))
Takılarıma gelirsekkkk...Elimdeki şahmaran dikkatinizi çekmiştir zaten..Yeni ganimetlerimden vee Kısmet by Milka Bağdat Caddesi imzalı...Yanına sadece Hermes bilekliğimi taktım...Bu kadar payetli bi ceket giyince daha fazlasına gerek yok bence..hahaa...Bu yağmurlu havada erken doğmuş ay gibi olmayayayım değil mi..:)))
Evettt kızlar haftanın bu son ve en güzel gününde benden bu kadar...İnşallah hem bugününüz hem de haftasonunuz muhteşem geçer..Hayatın her anından keyif almanızı dileğiyle hepinizi kocamannnn öpüyorum...!!!











14 yorum:

  1. Ceket harika ama çanta pek uymamış bence.. şahmaran ise asla tercih etmeyeceğim bir aksesuar. Genel olarak hoş bir look ama daha da hoş yapabilirdin sen bunu :) sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selammmm..:))Ceketi bende bayılarak almıştım ve çanta çekimlerde biraz fazla kırmızı çıkmış..hahaa..yok yok gerçeği de bayağ kırmızı yani..Tabiki de buna çoook daha uygun bi çanta takabilirdim ama bazen değişiklik iyidir..Hem insanı tazeler hem de elindekinin değerini anlamasını sağlar..:))Öptümm çok

      Sil
  2. Nedense ben de çantayı pek begenmedim, yukarıdaki yoruma katılıyorum;) melek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Melekçim..:))Kızlar biraz daha çantaya laf ederseniz korkarım dolaptaki yerine geri dönecek ve bennn direkt mini Celine'imi alıcam ..:))Ya da lacivert Chanel pitonumu..Ne diyosunuz bu işe..!!!öptümmm

      Sil
  3. Çanta renginden öte form olarak uymamış aslında :)) yani çok şık bir ceket ama şıklığı basitleştiren bir çanta.. başka bir kıyafetle çanta çok hoş da durabilir bu arada :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam kızlar mesaj gayey açık ve net alındı..:))Çantamı değiştiriyorum..Sizlerin gözü çok önemli benim için..!!!Teşekkürlerr hepinize..Çok öptümm vee bu kırmızı çantayı baharda öyle bi kombinle takıcam ki hepiniz bayılıcaksınız ..:)))

      Sil
  4. Kesinlikle mini Celine derim ;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten şu an mini Celinime aktarıyorum cüzdanımı ve çantamdaki diğer ıvır zıvırları..:))öptümm

      Sil
  5. Azracım ben çantayı diğer kızlar gibi olumsuz bulmadım klişeleri kırmak lazım bazen diye düşünüyorum ama ceket muhteşem!
    Çok mutlu bir haftasonu diliyorum :))
    Eğlenin çoookk:_)))
    Sibel

    YanıtlaSil
  6. Çantaya sözümüz yok da, sözümüz uyumsuzluğuna.. yoksa yukarıda belirttiğimiz gibi (dikkatle okunursa) farklı kombinasyonlarla gayet şık olabilecek bir çanta..

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar.
    Ceket harika!!! Zten siz ne giyseniz yakisiyor :)
    Blogumda cekilis yapiyorum. Goz atarsaniz sevinirim :)
    gulizuzer.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Selam, ben hepsini çok beğendim :) çanta özellikle kıyafetine pek yakışmış. Ben de benzer bir kullanımı deneyeceğim :) mutlu haftasonları.

    YanıtlaSil
  9. çanta bir tık daha büyük olmalıydı bir de bu kombinde bu çanta değil de başka olmalıydı diye düşünüyorum ben. Onun dışında Jbrand jean nefiss durmuş. Kalıpları süper zaten. Ceket de şık bir ceket.

    YanıtlaSil
  10. Yukarıdaki yorumları şimdi okudum bu arada :)) Evet kesinlikle çanta formundan ötürü bu kombinle uyamamış :) Yoksa Balenciaga da zamansız parçalardandır. Bence dolaptaki yerini almasın. baharın gelmesiyle renkli spor kombinlerinizle daha sık kullanın yazık ona da :)) iyi haftalar.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...