12.02.2013

GALA'DA NE GİYDİM..!!

Evettt kızlar biliyorsunuz dün gece Romantik Komedi 2'nin galası vardı vee bende ablamla beraber davetliydim..Zira editörüm yani ablam senaristinden oyuncularına vee hatta yapımcısına kadar hemen hemen tüm ekple yakın arkadaş..:))Hatta filmin çekimleri sırasında bile setteydi...!!
Sevgili Ceren ki kendisi Aslıyla beraber filmin senaristi oluyor benide davet edince tabiki uçarak gittim..:))
Peki ama dün gece ne giydim..hahaa..tabiki dün gece instaya resmi kürklü koyunca ne giydiğimin de detayı pek görünmedi...:))Sizlerde merak ettiniz doğal olarak..Tabiki görevine sadık bloggerınız evden çıkmadan çekim yapmıştı..Hemen ne giydiğimi anlatayım o zaman...!!!!
Neticede galaa davetli yüzlerce kişiden biriydim vee filmin kadrosuylada bi alakam yoktu..Bende fazla abartmadan hem şık hem de içinde rahat edeceğim bi kıyafet giyeyim dedim..Bu mantıkla da siyah skinny deri pantolon ve üzerinede H&M atlet giydim..Üzerime de Alıce&Olıvıa mat payetli ceketimi giydim..Ayakkabılarım Louboutin..Çantam Bottega Knot..Takılarıma gelirsek...Sadece tek taş yüzüğümle kolyemi taktım..Bi de tabi en sevdiğim ince zincir üzeri taşlı kolyemi..Zaten bunlar da yeterli oldu çünküüü ceketim yeterince ışıltılıydı..:))Vee son olarak galanın Kanyon'da olması nedeniyle gri kürkümü giydim vee kıyafetim bana göre tamam oldu..Umarım sizlerde beğenmişsinizdir kızlar..!!!

 
 


GALA'DAN NOTLAR..!!
Bi galaya hem blogger hem de editör giderse ne olur kızlar...hahaa..Bolca resim olur tabiki..Filmin sanatçılarında tutun yönetmenine kadar neredeyse bütün ekibi Gina'da oturdu film başlayana kadar..Vee sonrasında da aynı salonda seyrettik zaten..Ardından Billionaire'de parti vardı ona katıldık vee bazı görüntülerde oradan çekildi..Aslında fazla da anlatmama gerek yok..Bütün oyuncuların şıklığı ve senaristlerine kadar herkesin hoşluğu ortada zaten..Bi de tüm bunların yanına konusu inanılmaz eğlenceli bi film eklenince biz seyirciler için yeme de yanında yat şeklinde bi durum oldu tahmin edersiniz ki..:))Burada öncelikle yazdıkları hikayeyle ortaya harika bi film çıkaran senaristler Ceren ve Aslı'ya sonrasında da tüm ekibe tebrikler diyorum..İnşallah gişeleri booool olur..:))
Kısacası kızlar mutlaka seyredin derim..!!!





9 yorum:

  1. ceketin ve loubutinlerin uyumunu çok güzel sen de öyle.tektaşın da tektaş hani güle güle kullan...tekrar sorucam bu loubutinler ayağını acıtmıyor mu? Yelda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Yelda.:)Teşekkürler öncelikle beğendiğin için..Vee konu Louboutinler olunca evet haklısın daha içinde çok rahat ettiğim bi tane bile olmadı ama ayağı çok seksi gösterdiği kesin..:))Belki de o yüzden tüm acısına rağmen hala ısrarla alıyoruz..!!!Öptümm

      Sil
  2. Hangi louboutin acitmiyor ki? ;)) e.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam E..cim..:))Yelda'ya da yazdığım gibi hepsi acıtıyor ama ısrarla alıyoruz işte...:))Öptümmm

      Sil
  3. Begenmek ne kelime bayildim sana Azracim cok SIK olmussunn isil isil parliosun gri cekete bayildim deri pantolonla kombini harika olmus tam galaya yakisir sekilde giyinmissin cok begendim senii harikasinn canimm opuorum seni Sulee ;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Şule..:))Teşekkürler canım beğenmene sevindim gerçekten...Bende ceketimi çook severek almıştım bi zamanlar..Hala da severek kullanıyorum gördüğün gibi..:))Öptümmm

      Sil
  4. Müthiş!:))
    Moda dergisi mi senin bloğunmu diye sorsan blogu tercih ederim çünki gerçek:)
    Çok şıksın tebrikler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba..:))Çok ama çok teşekkür ederim çünkü beni çok onore ettiniz gerçekten..Tabiki onlarla karşılaştırılmak haddim değil ama sadece söylemeniz bile yeterli benim için...Umarım her zaman aynı şekilde hissedersiniz..:))İyi akşamlar vee sizi çook öpüyorum

      Sil
  5. Merhaba, oncelıkle cok sık olmussunuz. İki tane parıltılı parcayı aynı anda kullanmaya cesaret edemezdim ama oyle guzel yorumlamıssınız ki hic sırıtmamıs sizde. Sevgiler, Firdevs:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...