13.02.2013

KENDİMİZE NE ALSAK..!!

Eeee kızlar kendimize bu Sevgililer Günü'n de ne alıyoruz bakalım...hahaaa..Ezik miyiz biz ha ezik miyiz..Niye kendi kendimize hediye alıyoruz..!!!Gerçi ben ilk hediyemi bugün kızımdan aldım...İçine su doldurunca üstünde resmimiz çıkan bi kupa almış..:))Hoş bi sürpriz oldu benim için...!!!
Aslında bu tür günleri genelde ticari bulurum..Yani hediye anlamında..Diğer taraftan da en çok hoşuma giden yönü insanların bu bahaneyle bi şekilde birbirlerine sevgilerini ifade etmeleri..Bazen benim hediyem gibi bi kupa bazense küçük bi not..Tabiki sevgini karşı tarafın en beklemediği anda göstermek belki de en güzeli ama böyle günlerde işin bahanesi oluyor işte...:)))
Pekii ben dün ne yaptım...Aslı'nın Bağdat Caddesi'nde ki mağazasına kahveye gittim...hahaa..Kendime Sevgililer Günü hediyesi almaya...Aaa bi de tabiki sizlere kendinize almanız için alternatifler sunmaya..Ne kadar düşünceli bi bloggerım değil mi..Kendim batarken sizleri de batırıyorum...Malum bi de bunların ödemesi var...:))
Ben kendime bardak tutan elimde gördüğünüz ince renkli taşlı yüzüklerle iki tane de kuru kafalı bikezik aldım..Açıkçası beni bıraksalar bütün mağazayı eve taşırdım kesin..:))Neyseki sizler için de yaptığım çekimlerle almış kadar oldum...!!!Sizlere düşen sadeceee seçmek..:))
Veee kızlar hazır bu kadar takı tukudan bahsederken büyük bombamı da patlatayım bari..Yaklaşık 1ay içinde Aslıcım Kısmet by Milka'nın İstinye Park şubesini açıyor..Yeri de gayet kolay..1.katta ki Hillside City Club'ın girişinin yanı..:))Tabi ki bu işe en çok biz kızlar bayıldık..Zaten haftanın pek çok günü ordayız vee artık kahve içip sohbet edebileceğimiz bi yerimizde olacak..:)))Eeee adresim belli olduğuna göre artık sizlerle de görüşebiliriz...!!!!
Kendinize iyi bakın veee en önemlisi kendinizi önce siz şımartın...!!!!














20 yorum:

  1. merhaba,rolex daydate 2 mi acaba yoksa klasik mi

    YanıtlaSil
  2. Hepsini coook ama coook begendim bide ellerin cok guzel olunca hepsi cok yakismiss ;))) gule gule kullan canim cok zewkli seyler tam istedigim modeller tesekkur edioruz bizi boyle aydiattigin icin aklimizi okuyup gidip istedigimiz seyleri buldugun icinn ;))) cok zewklisin ve harikasin optummm Sule ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Şule.:))Ellerimi severim amaa parmak boyum biraz daha uzun olsun isteyebilirdim..hahaaa..uzun yüzükleri çok beğeniyorumda..!!!Teşekkürler zevkimi beğendiğin için bu arada..:))Öptümm

      Sil
  3. Ben sahsen ilk fotoda elini yasladigin chanel'i istiyorum... ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam..:))Yani diyosun ki bu çanta tam benlik..!!!İnşallah çoook daha güzeli senin olur..:))Öptüm

      Sil
  4. Selam!!! Artik İstanbula geldigimde ugrarım Aslı Hn magazasına:))) seçtikleriniz gercekten guzel be zarif!!! Ama ben Marantlara takıldım :))) O siz degil misiniz? Biz neye daha önce gormedik bu ayakkabaları????:((( Ben sadece ikisini gormüştüm:)). Şimdiden sevgili gününüzü kutluyorum!!! Sevin ve sevilin!!! Öptüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dinara bu hesap soruşuna bayıldım ve çok güldüm :)) Azra yandın ki ne yandın. Bizden habersiz bir şey giyip çıkarsan sokağa başına geleceklerden sorumlu değiliz :))) Ben de bu arada iki elini birbirine kenetlendiğin fotograflardaki yüzükleri istiyorumm. İstiyorummm :)) Sevgiler herkese...

      Sil
    2. :))) evet. Once bizim gormemiz lazim degil mi?? :))) tabii ki hesap sormak haddime degil. Biraz hoş muhabbet olsun diye yazdim. Ve Sevgili bloggerimizin samimiyet ve anlayişina dayanarak boyle hesap sorarcasina yorum yazdim. Fazla mi oldu yoksa. Bak simdi suphe düstu:(( yalniş anlasilmak istemem.:((

      Sil
    3. Merhaba Dinaracım..:))Lütfen kuruntu yapma benim gayet hoşuma gitti sitemin..Hatta resmi koyarken içimden dedimki bakalım ayakkabımı farkeden olacak mı.:))Kısacası gayet hoş bi serzenişte bulunmuşsun..Zaten Başak'ın da hoşuna gitmiş ki belirtmiş..!!!Gerçi yarın zaten kutlıycam amaa senin de Sevgililer Günün kutlu olsun canım..!!!Öptümmm

      Sil
    4. Merhaba Başak..:))Evett bende Dinara'nın dikkatine bayıldım açıkçası..Sanırım gözünüzden hiçbir şey kaçmıyor kızlar..Vee o resimdeki yüzükleri gerçekten tavsiye ederim..Hem fiyatları uygun hem de çok hoş bi havaları var..Öpüyorumm seni

      Sil
    5. Dinara yok gayet dogru anlasildin :) Hatta Azra'nin da dedigi gibi hosuma gittigi icin yorum yaptim. Azra ben Istanbul'da yasamiyorum ya... Kismet by Milka'nin netten satisi var mi acaba?? Bir arastirayimm :)

      Sil
    6. Basakcim cok sevindim... O zaman yorumlara devam:))) siz nerde yasiyorsunuz??? Bu arada bloggerimize sesleniyorum: hemen yakalariz yenilikleri. Kombin bekliyoruz o Marantla. Bu saylanmaz(sayilmaz cocugum oyle diyor..)ben blogu cok seviyorum:)))

      Sil
    7. Basak Hanım lidyana.com dan satışı var. http://www.lidyana.com/marka/kismet-by-milka?main_cat=562 adresinden bu güzel yüzüklere ulaşabilirsiniz. Sevgiler. Melin (Azracım bu arada süpersin gene :))

      Sil
    8. Dinara ben Bursa'da yasiyorum :) evet Azraa o Marantlarla kombin isteriizz isteriizz!!! (Takipcilerin yoldan cikti :) ) hahaa !!! Melin Hanim sizede tesekkurler zahmet edip yazmissiniz. Bugun o yuzukler incelenecek :) herkese sevgilerrr...

      Sil
    9. Dinara ben Bursa'da yaşıyorum :) Vee evet Azra o Marant'larla kombin isterizzz isterizzz!! (Takipçiler yoldan çıktı :) ) hahaha!!! Melin Hanım zahmet edip adres göstermişsiniz teşekkür ederim. Lidyana'dan incelenecek :) (Sabahta benzer bir yorum yazmıştım ama sanırım nette sorun oldu ulaşmadı) Sevgiler herkese... :)

      Sil
  5. KISMET BY MİLKA'NIN AÇIK adresini ALABİLİRMİYİM, YANİ ŞUNUN YANININ YANI GİBİ FALAN;) adresten bulamadım da:) suadiye'nin tam olarak neresinde, ara sokakta mı? Zara'ya yakın mı vs..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen veriyim açık adresi..Suadiye Zara'yı geçiyorsunuz Bostancı'ya doğru..Le paın'ın tam karşısındaki binanın 1.katı..Hatta altında Arzu Kaprol'un mağazası var..İyi akşamlarrr..!!!

      Sil
  6. Hepsine bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende hepsine bayıldım..:))Zaten kuru kafalı bilekliklerle mor bardağı tutan elimdeki yüzükleri kendime hediye olarak aldım..:))Öptümmm

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...