21.02.2013

MANOLO'MI ALMA..!!!

Bilmiyorum sizler ne kadar severdiniz ama şahsen ben Sex&City dizisini herhalde bir kaç tur izlemişimdir...hahaa...Bir kaç tur diyorum çünkü her final yaptığında tekrar baştan alıyorlar..Ben de işte bi izleyici olarak bu turlara bi kaç kez katıldım...Hala bile arada rastladığımda zevkle seyrediyorum...Bu postu hazırlarken de direkt olarak aklıma dizideki Carrrie geldi..Malum Carrie'nin en sevdiği ayakkabı markasıydı Manolo..!!!Hatta bi bölümde sokakta soyuluyordu vee soyguncu sadece parasını değil ayakkabılarını da alıyordu...Vee Carrie parasından çok ayakkabılarına üzülüyordu..:))Klasik deli dolu ve ayakkabı aşığı Carrie işte..!!!
Bu post sayesinde hem çok iyi bi tasarımcıyı hem de en sevdiğim dizi karakterlerinden birini de anmış oldum kızlar...İşte karşınızda zamansız ayakkabıların tasarımcısı Manolo Blahnik..!!!!

7 yorum:

  1. kendimi ne zaman kötü hissetsem tekrardan izliyorum bende ve hemen kendimi toparlıyorum benim için terapi gibi SATC:)) MAvinin tonlarındaki ayakkabılarının hepsiyle büyük bir aşk yaşayabilirim sanırım..Kendimde o kapasiteyi şuan fark ettim haha:) tabi bide turuncu çiçekli bide yeşil bide morr anma geniş bir gönlüm varmış şaştım:P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaaa gerçekten geniş gçnül konusunda haklısın,.!!!Ben bile o kadar seçmedim...Tabiki de yalan söylüyorum şu an...Bana kalsa hepsi benim olmalı...!!!!!Öptümmm

      Sil
  2. İnanır mısınız telefonumdan bu postu okurken tamda 2. sezonu izliyordum. O Manolo Blahnik'ler nasıl unutulabilirdi ki?!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanırım tabiki..:))Bu herhalde Carrie ve Manolo efsanesinden olsa gerek ..hahaa..ya da bize bi işaret de olabilir..:)))Kızlar hemen koşun birer Manolo edinin gibi mesela..!!!!Öptümm ve iyi seyirler..!!!

      Sil
  3. buarada hırsız ayakkabılarını değil cantasını calıyodu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaaa o kadar yanlış hatırlamış olama değil mi..:))Eğer öyleyse boşuna mı yazdım ben bu postu şimdi..hahaha..

      Sil
  4. şimdi düşündümde sanırım ben yanlış hatırladım biara saçma geldi ayakkabıları alması ama bu sex and the city :) k.bakma:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...