3.02.2013

VENEDİK GÜLÜ..:))

Hahahaaa....Farkındayım benim tatil resimlerimden içiniz bayıldı kızlar...Ama napıyım bunları da sizlerle paylaşmam lazımdı...!!! Hem bu sefer içinde kombinde mevcut...hahaaayt böylede postumu pazarlarım işte...:)))
Evettt lafı döndürmeden konuya dalıyım bari...Venedik'teki 1,5 günümüz daha çok çocukların isteği doğrultusunda geçti..Önce otele motorlo giriş,ardından deli gibi aç karınlarımızı doyurmak için hızlıca yenen bi öğle yemeği veee genel bi Venedik turu...Ertesi gün deee soğuk havaya rağmen çocuklarla tekrar kısa bi gezinti,müze ziyareti veee tabiki de gondol sefası..Hahahahah...Resimlerden de gördüğünüz üzere bloggerınız gondol da bile pek havalıydı..Zara jean,siyah Zara basic tshirt üstüne gene Zara kısa kollu tshirt giymiştim fakattt soğuktan ötürü göremiyosunuz tabi...:))Ayağımda Ash bikerların var amaa farkındayım esas üzerimdeki içi mavi kürklü parkaya takıldınız kiii kendileri Cortina'dan edindiğim yeni gözbebeğim..hahaaa...Hangi arada aldım değil mi..!!!Ooooo her şeyin resmini de posta koymadım tabiki...İki kayak bi alışveriş şeklinde bi tatil geçirdiğimizi size ispiyonlayacak değildim heralde...Amaa şöyle söyliyim az ,öz veee net bi alışveriş yaptım...İlerleyen günlerde sizlerde göreceksiniz zaten...!!!
Efendimmmm gelelim yeni parkama...Zaten iki üç düzgün butik vardı Cortina'da..Bunu da onlardan birinde buldum...O kadar sevdim ki tatilin geri kalan kısmında üstümdeydi...Hatta Venedik'teki ilk günümüzde içine Zara kamuflaj desenli gömlek giyerek kullandım veee çok da hoş oldu..(hani meydandaki resimlerdeki halim..hahaa..Naz'ın meydanı çekiyorum derken beni de araya sıkıştırdığı resimler yani:))Kolsuz bi parka olmasına rağmen sanki kamuflaj desenli kolları varmış gibi duruyordu..:))Kısacası kış bitene kadar her şekilde kullanılabilecek bi şey almış oldum..!!!
Gelelimmm gözlüklerime..Onlarda Chanel ve Aslı'nın bana hediyesi...Arkadaşım o kadar bol gönüllü kiii bana çok yakıştığını düşündüğü için kendi gözlüğünü tak diye hediye etti..:))Zaten bizim kızların hepsi öyle..hahaa..Birbirimizde bi şey mi beğendik hemennn çıkarır veririz...:))Tabii tahmin edersini kii bunun da bi sınırı var yani...!!
Pekiii kızlar resimlerde tamamennn siyah kıyafetli kızı tanıdınız mı...Oooo nooo nasıl anımazsınız...Tabiki de Burcu....!!!!!Hani daha öncede onunla ilgili bi post yapmıştım..O günde şıklığını konuşturmuştu...Özellikle Aslı'nın mağazadan aldığı örümcek sahmaranı değil biz mağazalarda ki kadınlar bile sordu yani..:))Leoparlı ayakkabılarının yarattığı efekti hiç söylemiyorum bile..!!!
Veee yazımın üzülerek sonuna gelirken sizler için de sevindirici bi sona gelmiş oluyorum kızlar...Artık daha fazla tatil resmi yok..hahaaaa...Rahatlayın pazartesiden itibaren buram buram bizim evin aynası kokan resimlerimle aranızda olucam inşallah...:))
Görüşmek üzereeeee kızlar..!!!Hepinizi çokkk özlemişim...İyi pazarlar..!!!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

16 yorum:

  1. Su parkanin markasi nedir azra hanim? Bayildim da! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba İpek..:))Walla adını ilk defa duyduğum bi marka ..hahaaa..belki meşhur da ben bilmiyorum..!!!Mr&Mrs Fur parkanın markası..:))Öpüyorum senii

      Sil
    2. Bende hic duymadim arastircam umarim amerikada vardir! Tesekkurler :*

      Sil
    3. Rica ederim..:))Görevim kızlar..:)))!!!

      Sil
    4. Hemen araştırıldı ve nette http://eshop.jonofui.it/index.php adresinde online satışı yapılıyor; ilgililere duyurulur, tabii bana da ;) Sevgiler Melin.

      Sil
    5. Teşekkürler Melincim..:)Süpersin walla..!!!

      Sil
  2. Merhaba, ucunda kürk ponpon olan saks mavisi berenizin markası nedir acaba? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam..:))Ben onu dağdan aldım bi butikten...İnverni diye bi İtalyan markası...Öpüyorummm sizi

      Sil
  3. Parka yıkılıyor!Gule Güle kullanin..resimlerde harika:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çooook teşekkür ederim..:)))İnşallah hep beraber kullanıcaz...hahha...ben şimdi ona takılırım bi süre..Sizlerde bu sayede bol bol görmüş olursunuz...:))İnşallah içinizi baymam...Çok öptüm sizi...!!!

      Sil
  4. Cevap için teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel giyiniyorsunuz. Sizi hergün takip ediyorum. Cumartesi, pazar günleride ne giydiğinizi çekip blogunuza koyun lütfen. Evde bile olsanız. Çünkü gerçekten çok merak ediyorum :)iyi günler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba..:))Rica ederim neticede bu blog hepimizin paylaşım yeri...Tabiki soracaksınız..:)))Aslında haftasonu kendimce tatil yapıyorum amaaa arada detay çekimleri koyabilirim tabiki neden olmasın...:))Öpüyorumm siziii

      Sil
  5. Verdiginiz cevapları okuyorumda,cok samimi ve dogalsınız.sizi takip ederek bir cok severek giydiğim kıyafet aldım,teşekkürler.en cok ta soğuklarda giydiğim zara ici kurklu parkam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam..:))Çok güzel şeyler söylemişsiniz çok teşekkür ederim..:)))Bende sizler sayesinde daha doğrusu sizlerin eleştrileri sayesinde kıyafetlerimde düzenlemeler yapıyorum...Göremediğim pek çok şeyi gösteriyosunuz bana...))Zara kürklü parkaya gelince inanın değerini orda daha da iyi anladım..İnanılmaz ısıtıyor..Sizde güle güle kullanın...:)))Öptümmm

      Sil
  6. Mont kesinlikle olay!
    Bayıldımm bayıldımm, kolundaki bileklikleri cektigin tabagın guzelliği de gozumden kacmadı:)
    Çiğdem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Çiğdem..:))İnan bende bayıldım parkama...hahaa..hatta aşık oldum.:))Öptümm

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...