27.09.2012

BUGÜN NE GİYDİM:)))

 
Güne nasılsa geç çıkarım evden havasıyla başlayıp en yakın arkadaşımdan aldıgım telefonla erkenden ve aceleyle çıkmak zorunda kalınca,üstünde çok da fazla düşünmeden hazineme daldım:)) Elime gelen ilk tişörtle işe baslayıp devamını ona gore ayarlamak kolay oldu çünkü bu sezon o kadar yeşil ve asker efektli şey almışım ki herhalde koca bır orduyu giydirebilirim!!!
Aslında suç bizim kızlarda...Yeşil sana yakışıyor,gözlerin ortaya cıkıyor(evet gözlerim yeşil:)) demeselerdi bu kadar kendimi kaybetmeyecektim..
Her neyse komando desenli Zara tişörtun altına gene Zara imzalı skinny yeşil jean giydim.Ayağımda Zanotti babetler var..Çanta olarak pembe Hermes evelyn aldım.Aksesuar olarak Cartier love bilezıklerımle beraber taktıgım Hermes CDC ve Clic Clac bıleziklerim var..
Kısacası aceleyle çıkılmıs bir günde giyilebilecek rahat ve basit bir kıyafet oldu!!!Aa tabi bir de yeşil:)))

 
 
 
 
 

5 yorum:

  1. Bu çanta değil sanki:) bakınca inanılmaz lezzetli pamuk seker geldi aklıma bayıldımmm:)ben evinizdeki aksesuarlarıda çok merak ediyorum mutlaka cok zevkli seylerdir bizimle paylaşırsanız çok mutlu olurum:)bu arada mesleginiz neydi bukadar zevkli oldugunuz icin merak ettim:))

    YanıtlaSil
  2. Bir çok moda okumuş insan tanıyorum gerçekten sizin zevkinizin %1 i yok bu kalpTen gelen birsey dediginiz gibi moda aşkı aşkla yapılan herşey mükemmel olur zaten:)bu kadar mütavazi olmayın:)))moDa adına çok daha başarılı işler yapacağınıza inanıyorum!!!

    YanıtlaSil
  3. Tabiki yollarım:)çok memnun olurum:))

    YanıtlaSil
  4. jean yesıl demıssınız ama sıyah degıl mı?

    YanıtlaSil
  5. cok guzel, zevkle takıp edıyorum sızı:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...