28.09.2012

ZIMBALANDIM:)))

Bugün gerçekten de zımbalandım!!!Bu yorum sadece bana ait değil bugün hangi arkadaşımı gördüysem aynı şeyi söyledi:)))
Uzun zamandır giymeyi sabırsızlıkla beklediğim siyah altın zımbalı Zara jeanimin üstüne gene Zara etiketli tişort giydim.Sıkı Zara takipçileri iyi hatırlar babetlerim geçen senenin kolleksiyonuna ait:)))Gördüğüm an bayılmıştım ve hala da severek kullanıyorum...Bence tek hatası altının biraz ince olması...Yerdeki bütün girinti ve çıkıntıları hissediyor insan:)))
 Üzerimdeki altın,siyah,beyaz üçgenine bir hareket katmak istedim ve gecen kış Maje'den aldığım leopar kemeri taktım..Açıkçası denerken şüpheliydim ama bence hic fena da durmadı yani!!!
 Çanta olarak yıllanmış Hermes Birkinimi aldım..Takı olarak de Hermes bilekliğimin yanına bu sezon Uterque'dan aldığım baykuş kafalı bileziği taktım..
Gelelim kombinimin en bayıldğım ve en ucuz parcalarına:)))Tabiki de elimde görmüş oldugunuz kaplan kafası ve iskelet yüzüklerim!!! İkisini de iki hafta once kızlarla yapmış olduğum Kapalıçarşı gezisinden kaptım.Bedesten'den girmiş içeri doğru yürürken gözüme carptılar.Tabiki anında atladım olaya!!!Veee sıkı durun en alıcı kısma geliyorummmm..Tanesini 10 ytl ye aldım:)))Sizcede harika durmuyolar mı??? Bence hemen birer tane edinin...Hatta ikişer tane!!!

 
 

5 yorum:

  1. Harika görûnüyorsunuz:)bu arada 6 ekimde H&M de anna dello russo koleksiyonu satışa çıkarılacak siz bu markayla ilgili ne düşünüyorsunuz?hangi parçaları tavsiye edersiniz?

    YanıtlaSil
  2. Ben geçen sene H&Mmarni koleksiyonunda sabah 07:00de gitmeme rağmen 6.grupta 11:30 da girebildim.gece şehir dışından gelenler vardı:)6.grupta girdigim icin çoğu şeyi kaçırdım:(halka açılmadan bir gün önce gece özel misafirler için koleksiyon satışa çıkıyor genelde onlarda rahat rahat alışveris yapabiliyorlar zaten çoğunuda tüketmiş oluyorlar:(

    YanıtlaSil
  3. Bende çok azimliyim heyecanla bekliyorum
    1.günü mutlaka gitmemiz lazım:))

    YanıtlaSil
  4. kombin super.bi alısveris sırrımı paylasayım bari.valikonagı nisantası d&r ın yanındakı merdivenlerden ınınce benım ucuzcu diye tabir ettigim bı dukkan var.zaranın en hit parcalarını yarı fiyata buluyosunuz.dun yaptıgım alısverısın ıcınde bu atlet de vardı.30 tl:))ama zarada 70 filan sanırım belki de daha pahalıdır.jean de vardı.sanırım 50 liraydı.bilginize.
    e.j

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemennn uğranacaklar listesine ekliyorummm..:)))Acaip bi bilgi bu ..!!!Teşekkürlerrr..!!

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...