30.01.2013

KEYİF GÜNÜ..:))

Evettt kızlar tatilimizin bu 2.5 uncu gününden size görüntüler yollamaya devam ediyorum...Tatilimizin klasiği olarak sabah gene çokkk erken uyanıp çocuklarla kayağa çıkmadan kahvaltı salonunda boğuştuk..hahaa..hakkaten bi boğuşma yaşanıyor çünkü hep son dakika derse yetişiyoruz..:))Neyseki bu boğuşmanın arasında Aslı'nın eline tutuşturduğum telle iki arada resmimi çektirdim...Çalışkan bloggerınız olarak boarda çıkmadan üzerimdeki tshirtü görün istedim...:))Ben bayılarak almıştım..Baskısındaki espri çok hoşuma gidiyor..!!!
Sabah bi tur kaydıktan sonra güzel havayı kaçırmamak adına Aslıyla kendimizi sokaklara attık tabiki..Önce güzel bi kahve içelim dedik...(Bu arada hemen kahve resimlerindeki kıyafetimin detaylarını vereyim kızlar..!!!Tshirt üzerindeki jean gömlek Pull&Bear vee mor yelek Burton..)Sonra tabiki kahve keyfimiz vee gezenti halimiz uzayıp tekrar kayağa çıkmamız hayal oluncaaaa bende odaya gelip o haşur huşur board pantolonundan kurtulmaya karar verdim..hahaa..sanırım sokaklarda ayaklı kese kağıdı gibi gezmek beni gerdi..Eee bu durumda giyinmeye ilk başladığım şey deri taytım oldu..Üzerine gene Pull&Bear tshirt giydim..Amaa tabi içine de Zara basic başka bi tshirt..Tümmm bunların üstünede jean gömlek giydim..Kat be kat şıklık yaptım aklımca yani.:))Aaa bi de pastanın kreması var ki o da LV kürküm oluyor..Bu tatilde inanılmaz keyifle kullanıyorum çünkü ne ince ne kalın..Tam benlik ve bu havalık..!!!
Eee tabi bu kadar giyinildi vee ne yapıldı..Tabiki de önce kızlarla bol sohbetli ve keyifli saatler..Ardından da çocukların dersinin bitmesiyle onların gönlünü eyleme kısmı...Vee otele geldiğimizde herkes yorgunluktan ölmüş bi vaziyette yatağımmm diye inliyordu..Pekiii sevgili bloggerınız ne yapıyor..hahaa..bu tatilin bi klasiği olarak yanında yorgunluktan bayılmış Nazla beraber yazısını yazıyor..:)))
Ya daa yazıyor duuu demeliyim galiba..Neden dersenizzz..hahaaa..sanırım birazdan uyuyakalıcam kızlar..:))Evett benden dünün havadisleri bu kadar...Şimdi uyku zamanı..:))Hepinizi çokk öpüyorum veee harika bi çarşamba günü geçirmenizi diliyorum..!!!!

 





 


 


 
 
 
 

10 yorum:

  1. mavi gözlüklerinle ışıl ışıl parlıyorsun,bu arada clutchların açma-kapama yerlerine bayıldım:)bol eğlenceler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam..:))Kızlar kusura bakmayın anca geri dönebiliyorum sizlere..Malum tatil hali..:))Çok çok teşekkürlerr..Öpüyorum sizi..!!!

      Sil
  2. çok güzelsin çok :) çatla patla 20 yaşın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaaa kızlar alemsiniz amaaa çok çok hoşuma gitti yani..:))Çok çok öpüyorummmmm..!!!Süpersiniz..:))

      Sil
  3. herzamanki gibi süpersin
    ilk resimdeki tshirte tek kelimeyle bayıldım:)))

    nerden aldığını öğrenebilirmiyim?

    selin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selammmm Selincim..:))Hemen söyliyim canım..Geçen sene Soho'dan almıştım ama senin için nerelerde bulabilirim araştırayım..Öpüyorumm seni..!!!

      Sil
  4. Azracimm cok sogukta bile kat kat bile olsan sIkligini konusturuosun her zamanki gibi yikiliosunn cok begendim seni biliomusun bavulunda gorup sormustum ya ben de dun gidip bu gomlekten aldim;)) kombinini merak ediodum cookk begendim bayildimm ben de boyle bi kombinle giymek icin sabirsizlaniorumm iyiki varsinn bisi sorcam bide deri tayt nerden onu da cok begendimm ;)) iyi tatiller size mucx Sule ;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Şulecim..:))Güle güle kullan canım gömleğini..Ben bayıla bayıla kullanıyorum valla..Hafif kalın olduğu için ceket niyetine bile kullanılır..:))Deri taytımı da herkes sormuş..Eski sezon Blank..Bende memnunum gerçekten.:))Öpüyorum seni..!!!

      Sil
  5. Valla bu sogukta bile bu sıklık! Deri tayt giyince ben donuyorum normalde ama orda da moon botlarla nasıl guzel olmus:) Degrade kot gomlege bayıldımm:)

    YanıtlaSil
  6. Azraaa deri tayt nerden söylemelisinnnn :)))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...