12.01.2013

YENİ SEZONDAN İLK KARELER...!!!

Kızlar bildiğiniz gibi dünnnn yeni sezona ve hala devam eden indirime bakmak için İstinye Park!a gittim..Uzun zamandır da gitmemiştim...Özellikle yeni sezon iyice açılmıştır dedim amaaa gerçekten de pek bi şey göremedim..Gaye1yi beklerken hızlı bi tura çıktım..İld duağım tabiki Zara oldu...İndiriminde pek fazla bi şey kalmadığındannn hemen yeni sezon kısmına geçtim...Şu an mağazada olan yeni sezon kolleksiyonunun büyük kısmı siyah/beyaz üstüne kurulu..Evett bu sezon moda çizgili amaaa fazlasının iç bayacağını düşünüyorum...hahahah..fazla açık sözlü bi yorum oldu bu amaa napıyım fikrim bu yani...Diyceksinizkiii geçen sezonda kamuflaj desedn,zımba vee kuru kafadan içimize bay geldi...Haklısınız amaaa çizgili bi de ekstradan göz yoran bi desen...O yüzden sevgili bloggerınız nacizane derkiii yeni sezonun siyah/beyaz trendinden çizgli olarak bi tek parça edinin...Mesela çizgili gömlek yadaaa resimdeki çizgili ceket...Şahsen ben çok beğendim o ceketi..!!!Birde resimlerde olmayan beyaz gömlekler vardı ..Yarısı yada önü siyah..Onlarda çok başarılı parçalar...Özellikle çizgi desenini sevmeyenler için..:)))
Bunların dışındaaa bolca hayvan desenli kazak( kiii resimlerde var zaten ...) ,hoş pantolonlar vee etekler var..Pantolonlardan biri bende de var hatırlarsanız..Hani önü beyaz arkası siyah olan...Beğenenleriniz varsaa şu an mağazada mevcut...!!!Birde gene resimlerde olan önü etek arkadan pantolon olan model var..Bende en küçük bedeni bile aşağı indii o yüzden alamadım amaa deneyin derim çünkü hoş duruyor..Hatta burdan ufak bi dedikodu da vereyim...hahaha...aynısından Burcu'da aldı...:))
Evettt Zara'nın yeni sezonunu mecburen noktalıyorum çünküüü zaten şu an raflarda olan çoğu şeyi görmüştük..İndirime girmeden haftalar öncesinden hemde o yüzden görmediğiniz enteresan başka bi şeyler yok ne yazık ki..



Gelelimmm İpekyol turuma...Resimlerde gördüğünüz yeşil hırkaya tekkk kelimeyle bayıldım gerçekten..Kesinlikle alıncaklar listemde..Onun dışında renkler açısından zengin bi kolleksiyon olmuş onu söyleyebilirim..Takılarda henüz yeni sezon parçaları gelmemiş kiii şahsen dört gözle bekliyorum..En çok takı aldığım markalardan bi tanesi İpekyol biliyosunuz...:))


Oradan hızlıcaaa çıkıp hemen yan mağazaya daldımm..Twist tabiki..!!!Veee mağazaya girmemle altın rengi hırkayı görmem bi oldu...hahahah..bi şeyi görmem için ışıldaması yeterli galiba...!!!Hırkadan sonraki ikinci favorimmm tabiki kolları papağan desenli tshirt..Tek kelimeyle ba-yıl-dımmmmm....!!!Resimdeee hemen onun arkasında duran desenli bi etek var..O da çok güzel onada bakın mutlaka..Sadece ben alsam boyunu biraz kısaltırım..Benim için ara bi boy çünkü.......:)))


Evettt gelelimmm hızlı turumun son durağı Mango'ya..Mağazanın ön kısmına koymuş yeni sezonu..Çokkk enteresan şeyler henüz gelmemiş..En hoş gözüken parça leopar desenli pantalondu..Bence günlük olarak rahatlıkla kullanılır..!!
Kızlar bugünlük benden bu kadar..hahaha...Tabiki devamı olacak..Neticede sezon yeni açılıyor veee eminim harika şeyler göreceğiz..Zaten dün uğrayamadığım bir kaç mağaza var..Onlarada hafta içi uğrayıp sizler için resim çekmeyi planlıyorum..O yüzden kafanızda bakmamı istediğiniz bi şeyler varsa lütfen çekinmeyin..Zevkle bakarım..:))


8 yorum:

  1. Selam,bu post bayağı işimize yarayacak. Elineze ayağınıza saglık:))) Tabii buradaki Zarada bunlar daha yok. Ama ipekyoldaki yeşil hırkaya ben de bayıldım. Sizde yazınca almak şart oldu:)))Twistteki o altınlı hırkanın içindeki monroe tişörti bayılarak aldım:))).instada # stilinolsun 'da payalaşıyım mi??Önceki günlerde yorum yapamamıştım ama kombinler harikaydı,hele dünküyü(doğru mu yazdım acaba)çok beğendim..kendinize cok iyi bakın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Dinara..:))Yeşil hırkayı bencede kesin al..!!!Vee Zara'ya gelir yakında hepsi merak etme..Ne zmn istersan stilinolsuna tagla kendini..Bekliyorummm..!!

      Sil
  2. Zarada hep ayni seyleri begenmisiz artik seni takip ede ede senin gibi olmusum demekki Azracim dun kurtlu kazagi begenmistim alsammi diye dusunurken sen paylastin demek almaliymisim:)) cizgili blazerda kesjnlikle alinmali pantolon etegide kendimde merak ediorum denicem onuda sen gusel dediysen guseldir :)) twistteki papagan detayli t-shirt ne sekermis bayildim onada baya bi masrafin olucak demektir bu:)cok yararli bi post olmus senin ve ablanin ellerine zevkine sagarchitecturelik :)) Sule

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şule senin listeni gördükten sonra gerçekten yararlı oldum mu bilemedim...hahaa..korkarım kredi kartlarını coşturucsm bu postla..:))İnşallah hepsini bulursun vee güzel anlatında kullanırsın...Çok öptümmm

      Sil
  3. Twist'te her şeye bayılıyorum. Her gün mutlaka üzerimde bir parçası oluyor. Reklamlarını iyi yapıyorum yani haha :)) Dün bende İpekyol yeni sezonda mavi bir tulum gördüm (sanırım fotografta görünen o) arkadaşımın düğünü için düşünüyorum?? Ne dersin?? Zara eteksi pantolonu ;) nette görmüştüm. Nasıl durur acaba demiştim kiii senden onay geldi :) Alışveriş listeme ekliyorummm hihuuu :) Süper çekimler süper fikirler... Ellerine sağlık :) Öpüyorummm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Başak..:))Aynen bende Twistten çok şey alıyorum.:))İpekyoldaki mavi tulumun rengine bayıldım amaa tabiki üstte görmek lazım..Eğer fikrimi almak istersen mağazada dene bana mail at..Seve seve fikrimi belirtirim..:))Zara pantolon içimde kaldı sende al bari..hahaa..sizlerde görüp avuniyim..:))Çok çok öptümmm

      Sil
  4. Tamam bir gün giyip sana da yolluyorum. Ay heyacanlandım :)) Ben şimdi düğüne kadar tüm denediklerimi yollarım ama sana. Hahaha başına büyük bela aldın Azracımm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başakkk ne belası ..:))Teklifi ben yaptım zatennn....:))O yüzdennn bekliyorum denemelerini..:))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...