18.10.2012

OJE SEVENLERE DUYURULUR...


Benim gibi oje sevenlere duyuruyorum...Yeni favori markam butter london !!!Aslında bir süredir kullanıyorum ama bu sezon renkleri gerçekten süperrr!!! Douglas mağazalarında bulabilirsiniz..En çok satan 2 rengi sizler için işaretledim:) 1."All Hail McQueen"  2."No more Waity Katey" Oje sever takipçilerim sizce nasıllar???
 

18 yorum:

  1. İlk sırada soldan 2. Koyu yeşil sizce nasıl.? O rengi kullandınız mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz kullanmadım amaaa biraz önce Kanyon Douglas'dan adımmm:)))Yakından da rengine bayıldım..Bence denenmeli mutlaka!!!Başka renklerde aldım,hepsini çekip bir post hazırlıycam!!!Ayrıca sürdüğümde de deneyimleri yazarım:)))

      Sil
  2. Fiyatları nedir acaba?

    YanıtlaSil
  3. Yeşil mi aldınız?

    YanıtlaSil
  4. Fiyatıda iyiymiş:)gecen gün chanelden aldım 66 tlydi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede...Veee bugün baktım inanılmaz güzel renkleri var gerçekten!!!Çoğu markada olmayan renkler...

      Sil
  5. Butter London markasinin kalitesi Essie`den cok yuksek, parlak bir finish`i var ve 1 hafta kadar dayaniyor. Turkiyede varsa OPI markasini denemenizi siddetle tavsiye ederim. Bir de koyu renk oje kullananlar ojelerinin matlasmasindan ilk gunku gibi durmamasindan yakinanlar varsa Sally Hansen`in `mega shine` ini yada CND markasinin `top coat` unu kullanabilirler, el ve ayak manikurunu ayna gibi parlak ve 10 gun dayanikli kiliyor haberiniz olsun bayanlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Supersınnn!!!Gerçekten detaylı bilgiler vermişsin:)))Bende arada opı kullanıyorum ama şu Sally Hansen mega shine'ı kesin deniycem...Bordo oje en çok kullandığım oje renklerinden ve matlaşınca sinir oluyorum!!!Bu arada en son bordo bir Tom Ford aldım o da kendiliğinden parlak ve hep de öyle kalıyor..

      Sil
  6. Tom ford un ojeleri nekadar?

    YanıtlaSil
  7. Tom ford ve opı nereden bulabilirim acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tom Ford Harvey Nichols'da,OPI de Douglas ve Sephora'da satılıyor:))

      Sil
  8. Çokkk tesekkür ederim;)

    YanıtlaSil
  9. Tomford oje fiyatı çok yüksek özelliği nedir acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Walla açıkçası renginin parlaklığını koruması dışında çok da önemli bir özelliği yokk!!Şahsi fikrimi sorarsanız onunla aynı görüntüyü hatta daha da iyisini pek çok başka markaylada yakalarsınız:)))Ki bende bir sürü farklı marka kullanıyorum,hatta geçen sezon en çok Pastel'den memnun kaldımmm..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...