20.10.2012

RAHAT BİR CUMARTESİ!!!


Kızlar bugün çokkk işlerim var..Kızımın aktiviteleri,çok yakın arkadaşımın kızının doğumgünü derken inanılmaz tempolu bir gün beni bekliyor!!!O yüzden de sabah erkendennn evden çıkmak durumundayımm..Amaaa tabiki görev aşkıyla evden çıkmadan kendimi çektim:)))Gayet amatör bir çekim oldu ama en azından size fikir verir diye düşünüyorum...
Bu kadar koşuşturmalı bir günde rahat olmalıyım diye düşünerek hemen Current Elliot jeanimi giydim..Bej üstüne yılan deseni baskılı..Üstümde Zara'dan aldığım baskılı t-shirt var..Ayakkabı olarak Ash sneakerları giymek istedim..Daha doğrusu açılışını yapmak istedim diyelim çünkü ilk bugün giydim:))) Elektrik mavi Hermes çantamıda aldımm ve artık hazırım!!!
Çıkmadan aynaya son bir bakış ve sizler için ufak bir çekimmm..Herşey tamam olduğuna göre artık yollara düşebilirimm!!!!
 


12 yorum:

  1. Artık yorum yazmaya gerek yok sanırım , yine hergunku gibi cok hoş kombin!!!!! Ve 3 ayrı noktada aynı ton mavi gözümden kaçmadı! Yerinde bir hareket olmuş! Asla aklıma gelmeyecek seyleri nasıl biraraya getiriyorsunuz???? Ayrıca cok da şık bir Cumartesi genc bayan:) kızım var diyorsunuz herhalde kucuk bir kız!?!?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh o mavi:))Seviyorum galıba maviyi..Balık burcuyum ben ,denız fılan heralde ondan:)))evett kızım var ama pek küçük diyemiycemm,10 yaşında!!!Bu arada sevindim beğenmenize...Lütfen yorumlarınıza devam edinnn:)))

      Sil
  2. Ben sizinle dun istinye parkta karsilastim, chanel kasada odeme yapiyordunuz, kiyafetinizden tanidim, inanilmaz guzel bir ceket aldiniz, yaninizdada sizin gibi sarisin cok hos bir bayan vardi, kiyafetl secimlerinize hayranim, ne giyseniz yakisiyor, moda egitimi almismiydiniz cok merak ediyorum. BERRAK

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaaa desenize artık tanınıyorumm:)))Evet doğru ,aynen dediğiniz gibi İstinye Parktaydımm..Veee yanımdaki sarışın hoş kızda meşhur Aslımmmdı işte..İkimizede iltifat etmişsiniz çokkk teşekkürler:))Moda eğitimi almadım tamamen amatör bir durum benimki!!!

      Sil
  3. Bir ben karşılaşmadım sizinle:(((( en sonunda randevu alıp alışveriş yapalım diyeceğim;)
    Okşan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaaa neden olmasın:)))Amaa bu kadar üzülmeyin cnm illaki bi yerlerde karşılaşırız !!!Kendinize iyi bakınnn

      Sil
  4. süpper:) hatta dört dörtlük hatta şahane:))) hatta hatta ...diye gider:)izlemeye devam...
    bir gün fanlarınla istinye parkta masa da mesela toplanabilrsin:))) hahahha ben planı yaptım bile...sevgilerrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaaa fena plan değilmişş gerçekten:))Heralde masayı kompleee kapatırız hatta Gıgı'ye kayarızzz!!!!Hahahaa tabiki bu bir dilek inşallah bi gün o kadar fazla oluruz:))
      Bu arada şu hatta hatta ...vurgusunuda pek sevdim:)))Oldukça motive edici!!!Şimdiden kendimi sizlerle Masa'da hayal etmeye bile başladım yanii:)))

      Sil
  5. Süper bira tarz, bayıldım. Yeni takip etmeye başladım ve çok beğendim ve şimdi 10 yaşında bir kızınız olduğunu duyunca daha da hayran kaldım. Böyle fit vücut çocukla da olabiliyor demek ki, hem spora hem stile zaman ayırabiliyorsunuz. Bana çok moral oldu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim..:))))Çok teşekkürler bütün söyledikleriniz için!!!!Bencede çocuk doğurmak fıt ve bakımlı kalmaya engel değil...Biraz tetikte kalmak gerekiyor sadece...:)))))Kendinize iyi bakın...

      Sil
  6. Yaa tam bnim tarzım bu da renklerle ne guzel oynamıssınız, Ash sneakerların bu rengi de muthismis, arada cobalt blue gozalıcı olmus:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kimisine görede çokkk karıştırıyorum amaaa ben seviyorum karıştırmayı..:))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...