27.10.2012

SEYAHAT KARELERİ!!!

Kızlar sizlere kısa seyahat kareleri sunuyorum:)))Havaalanından ve valizimden....Hahahaa aslında valizimin bir kısmından demek daha doğru..:)))
Şimdi diyceksinizki neden hepsi yeşil tonlarında ve Zara..Bunu aaa sana yeşil çok yakışıyor,gözlerinin rengi ortaya çıkıyor diyen kız arkadaşlaıma sormak lazım!!!Bana öyle bir gaz vermişlerki bu sezon elim yeşilden başka birşeye gitmedi heralde:))Eee Zara'da bu konuda çokkk iyi bir kaynaktı...Sonuç ortada..:))Valizimin yarısı Zara ve yeşil..!!!
İçine bakıp bir şortla kazak nasıl aynı valizde olabiliyor derseniz onuda anlatıyım...Hani çok tarzım ya hahahaa gittiğim yerde hava serin ama açarsa aklımca kot şortla kısa çizme giyicem..Tabiki üstünede salaş bi t-shirt..Sonuç..Şort aynen geldiği gibi geri dönecek..:)))Benim tarz çekimlerimde İstanbul'a kaldı!!!
Görüşmek üzereeeee!!!
 

20 yorum:

  1. Supergalarınız çok güzel:)diger ayaktaki supergalarda esinize ait heralde:)

    YanıtlaSil
  2. Zeynep~2gun aradan sonra merhabalar .valız mukemmel olmus tam benım sevdıgım renkler.ama sunu ıtıraf edeyımkı sarısınlara bu tonların cok daha yakıstıgını dusunuyorum hernekadar koyu kumral olsamda bu renklerın asıgı olsamda.zara gercekten bu sene yılların en ama en ıyı sezonunu yaptı.elımden geldıgınce toplamaya calısıyorum ama hamıle oldugum ıcın sadece etıketle dolap beklıyor kıyafetlerım bır an once gıymek ıcın sabırsızlanıyorum :)supergalarınızda cok guzel ve yesılle cok uyumlu olmus.sızı boyle gordukce sarısın olasım gelıyor ama sarı sac benı maalesef olgun gosterıyor oyuzden pek cesaret edemıyorum.saclar ıcınde dun yorum yazamadım bende cok ac kapa yaptım sacıma ve gercekten guzelım saclarım maf oldu arada kaynak brezılya fonude eklenınce 1 yıldır koyu yapıp hamılelıkle beraber dınlenmeye aldım ve saclarım ıcın sayısız urun kullandım. Su anda nashı dıye arganlı urunler kesffettım gerek kokusu gerekse kendısı sacıma baya yaradı sampuan bakım kremı ve sonrasındada argan yagını dırek olarak sacıma uyguluyorum.hemde saclarımın cabuk uzamasını sagladı.bugun baya bı cenem dustu sanırım 2 gunun acısını cıkarttım sıze musmutlu ve ıyı tatıller dılıyorum ve ne gıydıgınızı sabırsızlıkla beklıyorummm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynepppp öncelikle hamileliğin çokkk hayırlı olsunnn!!!!İnşallah tamamına erdirsin Allah..:))
      Gerçekten iki günün yorumsuzluğunun acısı çıkmıs bu arada:))Hahahaaa walla ben halimden memnunum...İstersen destan yaz ben bayılıyorum böyle uzun yorumlara..:)))Bu arada ben hamileyken gidip küçük beden jeanler almıştım,sırf içine girebilmek içinde doğumdan sonra elimde su şişeleriyle gezmiştim..Hem çok sütüm olmuştu hemde hemen zayıflamıştım..:))Bu arada iyiki argan diye bişey çıkmış yoksa napıcaktık biz!!!İyi yapmışsın tek renk yapmakla hamileyken dinlenir işte saçın..Şu musmutlu lafına bayıldımm artık kullanıcam bende..:)))Sana çokkkk iyi bayramlar..Öptümmm!!!

      Sil
  3. Zeynep_cok tesekkur ederım 2ncı hamılelıgım 6yasında kızım var bır kızım daha gelıyor budurumdanda cok mutluyum.aynen bende hamılelık oncesı 36 bedendım bu beden dar pantolonları gomleklerı stokladım.ılk kızımda 23 kılo aldım 73 kıloyla doguma gıtmıstım dogum sonrası 59 dum ve sonra kalan fazlalıgıda sut vererek 6ayda erıttım ınsallah bu hamılelıgımdede aldıgım kıloları verıp 36 bedene gerı donebılırım:)) musmutlu kelımesınıde begendıgınıze cok sevındım ben cok kullanırım :) ben de sızı opuyorum sevgıler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dünyanın en güzel şeyi kız çocuk sahibi olmak bence..Bizde 3 kızkardeşiz ve bu durumdan çokk memnunum..Bende ilk hamileliğimde 17 kilo aldım ve tam 70 kiloyla doğuma girdim..4.ay herşey tamamdı..:)))Eminim iknci hamileliğinde daha çabuk kilo vereceksin deneyimlisin nede olsa..:)))Kendine çokk iyi bak..

      Sil
  4. Çok güzel bir post. Valizin çok hoş görünüyor. Bir Zara yapasım geldi :D.

    Seyahat kıyafetlerin de çok tatlı olmuş.

    -Derya-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Deryacım:)))Bencede bi Zara yap sen!!!Hatta değişik bi şeyler nulursan haberdever hepimize hahahaaa

      Sil
  5. superga lar muhteşem:))...

    YanıtlaSil
  6. sizin stiliniz olmuş:)))))...darısı bizimkinin başına...hahahahaha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. stiliniz olsun diyosun yani hahahahaaaa amaaa sizde de aynı stil olmasa beni beğenmezdiniz zaten...)))))

      Sil
  7. Arkadasima yesilleri yakistiranlardan biriyim ama siz onu bi de pempelerle gormelisiniz deriim. ASLİ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaha teşekkür ederim Aslımm:)))Ama bana pembeyi yakıştıran tek sen değilsin desem hahahahaaaa

      Sil
  8. Eee o da benim gibi zevk sahibiymis derim

    YanıtlaSil
  9. hello darling o valizin içinde gözüme çarpan boncukluu bi kurukafa var ya o kurukafa DUN BENDE ALDIMMM yine mi yaaaaa::))) Ama bilerek yaptığım ve dayanamadğım bi başka alışveriş daha varki twistden gold lu siyah boynuzlu kolyeeee,, yarın dönünce bi kombin yapar yollrm,, bu arada bende bi argan yağı delisiyim iki senedir nasıl uzadı saçlarım ve çok dökülmüştü inanınkurtardım sayılır,, her gören ne ara uzadı saçların diyor,, genelde organix markasının moroccan oil ini kullanyrm ama arada başka markalarda kullandım arada,, banyodan sonra uçlara sürüyorum ve kurutuyorum ,, çok başarılı,, bu arada annem 60 yaşında o da bir senedir kullanıyor diplerine masaj yaparak ama saçlarını 2 ye vurdu ve boyayı tamamen bıraktı şimdi bembeyaz , kısacık ve gür saçlarıyla inanılmaz tarz,, bütün dökülen yerleri kapandı ve çok mutlu... caıoooo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaaa en ıyısı senın dolabı ben cekmıyım çünküüü herşeyimiz aynı zaten kimseye ilginç gelmeyecek..:)))Merakla bekliyorum bu arada kolyenin kombinimi kime aldırdıysam bayıldı bu arada...Kimse inanamıyo Twıst olduguna!!!Şu argan meselesinide ayrıca dinliycem senden detayli olarak...Kafayı yıycem yakında walla saç olaylarından..:))Muck

      Sil
  10. Merhabalar valiziniz muhteşem görünüyor :)) gerçi herseyiniz öyle... Valizin icinde kuru kafalı fularin yanında taşlı birsey var pantolon mü swetmi anlayamadım en iyisi sorayım bir dedim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahahaa evet swet o Zara'dan aldımmm..:)))
      O kadar beğenerek aldım ki M beden aldımm!!!Sizede tavsiye ederimmm...Gerçekten süper duruyooı..:)))Bu arada çokkk teşekkürler beğendiğiniz için!!!

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...