2.11.2012

ALIŞVERİŞ MANZARALARI!!!



 




Evettt kızlar sizlere alışveriş gezintimden kareler sunuyorum..:)))İlk kareler Mango'dan..Geçenlerde Vakkorama'dan beyaz bi ceket aldım keşke almasaymışım!!!Çünkü Mango'daki bu ceket en az benim aldığım kadar güzelll..Hatta daha da güzell..:)))












Sizler için mağazadan beğendiğim diğer parçaların resminide çektim!!!Gece mavisi gömleğimi beğenenler gördüğünüz gibi halaaaa bulabilirsiniz..:)))Gri üzeri küçük taşlı kazaktan bende aldım.











Veee turumuzun diğer bir ayağındayız...Accessorize!!!Gerçekten harika şeyler getirmişler..Altınlar,siyahlar ve panterlerden oluşan bi kolleksiyon..Tek kelimeyle süperr!!!
Ayrıca resimdeki clucthlara da bi bakın derim..Özellikle üzeri boncuklu, çiçek desenli clucth favorim!!!Tek kelimeyle bayıldımmmm!!!

8 yorum:

  1. Mango'da bir de saks mavi ve bakir rengi simli sigaret pantalonlar vardi. Gordunuz mu bilmem, ama muthistiler. Bedenini bulamadim. Bir de Zara'da yine siyah uzerine bordo-bakir simli gibi dar bir pantalon vardi. Ama onda da beden yoktu. Tavsiye ederim, bakin... E.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam E..:)))Mangodakileri görmedim ama Zara'da bahsettiğin pantolonu gördüm gerçekten süperdi!!!Hatta aynı desen montu vardı..Ben her zamanki bedenimi denedim ama herhalde kalıbı biraz darmış tayt gibi oldu..:))Yani ben kilo almamışım pant darmış hahahaaa bende kabinden çıkıp bi beden büyüğünü denemeye üşendim!!Amaa anlam vardı yanımda o aldı..Hatta üstüne siyah bi şeylerle çokk güzel olur dedik!!!Bu arada alışveriş paylaşımına bayıldım..:)))İlk işim Mangodaki simli pantolanlara bakma olacak!!!Öptümm

      Sil
  2. Rica ederim;) ben de keske 36 denesydim o zaman... Hmmm, yarin!

    YanıtlaSil
  3. Rose lu clucth bayildim yarin izmirde umarim bulurum cok sevdim cunku

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah bulursun!!!Benimde favorim kesinlikle o:)))

      Sil
  4. İzmirde clutch gibi degil ayni desenin zarf gibi olan vardi bende onu aldim ama cok sevdim sayenizde fark etmis oldum tesekkurler :) sizi takipteyim . Bu sezon cantalarda acc.. Superrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birincisi İzmiri çokk severim.:)))Size kocaman selam gönderiyorumm...!!!İkinci olarak da çantanızı güle güle kullanın..:)))Gerçektende accs süperr bu sezon..öptümm

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...