23.11.2012

ARADA SIRADA..!!!

Hayırrr Ajda'nın meşhur şarkısına gönderme yapmıyorum..!!!!Sadece arada sırada aklıma gelen kombinleri sizlerle paylaşmaya karar verdim...ona gönderme yapıyorum..:)))Dün gece otururken aklıma geldi...bazen bi kıyafet tasarlıyorumm ama ne gideceğim yer nede hava müsait olmuyor..sizlere gösteremiyorum..Mesela bu kombini dün gece düşündümm vee hemen çekim yaptım..Sabah Burcuyla kahvaltıdayım..bu kadar payetli bi kazakla erkenden çıkarmıyım bilemedim...o yüzden aklımda kalacağına postumda kalsın diyerekten sizlere sunuyorum kızlar..:))
Efendimm kazağımm geçmiş yıllarda yaptığım bi yurtdışı seyahatinden kalma H&M...talibi çokk hatta her giydiğimde ortanca ablam bana satar mısın diyo..hahhhaa..içindeki mor renk atlett..Gap..jeanim Zara..sneakerlarım YSL..çantam Hermes...ama üzerindeki aksesuarın değeri çok büyük benim için..o muhteşem pembe püskül Esin ve Aslı'nın doğumgünü hediyesi..:)))Amaaa bi hediyem daha doğrusu hediyelerim varkiii...hemen dikkatinizi çekmiştir zaten..Tabiki bileğimdeki taşlı bilezikler...Aynı zamanda saç tokası da oluyolarmış..Sevgili editörümün hediyesi..:)))
Hahhaha bu yazıyı yazarken bile ne giyeceğim belli değil..Spordan geldim vee yorgunluktan ölüyorum..:))Amaaa 10.30'da kahvaltıda olmam lazım vee çok az vaktim kaldı..Birazdan aslında gardiyan olması gerekirken editör olmuşş ablamm arar zaten..yazı hazır mı diye..hahahha inşallah yazdıklarımı okumaz..Neyse kızlar hepinize çokkk neşeli ve sevdiklerinizle beraber musmutlu bi haftasonu diliyorum..:))
Dipnot:musmutlu lafını bii takipçimden çaldımm..buradan ona da selam..:))
 
 
 
 
 
 
 
 
 

17 yorum:

  1. Gidip kazaktan diktirsemmi ne yapsam diye düşünmekteyim şu an, ofiste oje sürerken postunu okuyodum ve kombinini görünce tahmin edersinki kötü sürdüm hahahayyy:)) Mor-yeşil ikilisi tonlar tutturulunca muhteşem bir ikili oluyor, büyülü bir havası var gibi bence, esrarengiz renkler...(: Bu arada kazağın kolları upuzuuuunnn bayılırımmm hastasınıımm böyle uzun kolların(((:


    Spor dedin de bayadır ihmal ettim, hem stilimiz oldun hem hayatımızda yapmamız gerekenler hatırlatıyosun bak ne güzellll:)

    Kahvaltın başlıycaktır muhtemelen şu sıralar, afiyet bal şeker olsun, cici kombinler olarak bize dönsünnnn^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaaa affet beni oje için..:))Kazak kulubüne hoşgeldin..!!!Bende bayılıyorum uzun veee salaş kollara...
      Bu arada desene yakında spora başlıycaksın..:)))Hadi bakalım diyorum veee ikimizede iyi günler tabiiii..!!!öptümm

      Sil
  2. çok kötüsün demek istiyorum...ysl sneakerslarının bu profilden resmini daha önce hiç paylaşmadığın için....şaka bi yana bayildimmmm ....ve onca yorgunluğa akşamın bi vaktinde usenmeyip bu kombini giyip paylaştığın için teşekkür ederiz :))) aslında bende sizin stiliniz bölümüne fotoğraf çekip göndermek istiyorum ama sonra utanıp vazgeçiyorum neyse belki bi gün cesaret edip gönderirim. ..aklına kombinler geldikçe giy, çek çek paylaş bizimle...tarzını çok seviyorum, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Bahar..:))Evettt kötüyüm kötü .hahaaaa walla artık yapıcam yani..Aklıma gelenler burda ..!!!Neden utanıyorsun ki....hahahaa en kötüüü gelen yorumları yayınlamam...:))Şaka bi yana her zaman beklerim..Gerçekten lütfen bekliyorummm..!!İstersen yüzünüde koymayız.:))öptüümm

      Sil
    2. tamam söz, vermem gereken bi 3 kilo var onu bi vereyim göndericem :)))

      Sil
    3. Walla benn anlamam kilo filan 24 gözle bekliyorum..:)))

      Sil
  3. Bu arada cok hossunuz;) ama o puskul nasıl da dogumgunu hediyesi olur onu anlamadım acaba cok mu değerli merak ettim affınıza sığınıyorum;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaaa haklısınız...Aslında markası Hermes ve çantalar için aksesuar olarak da kullanılıyor amaa benim için önemli olan bizim kızların hediye etmiş olması yani no name bişeyde olsa yazardım detay olarak..:))Çok teşekkürler bu arada hoş bulduğunuz içiinn..Sevgiler

      Sil
  4. merhaba ben geçende de yazdığım gibi yeni takipçinizim.Kardeşim vasıtasıyla haberdar olmuştum:)Ve samimi bulduğum bir blogunuz olduğundan bahsetmiştim:)Sabah payetli bluzla çıktınız mı bilmem ama dürüstçe söylemek gerekirse başkasında fazla duracak bu bluz bence siz de çok olması gerektiği gibi görünüyor.Ben çok beğendim..
    çanta süsü çok keyifli görünüyor...Ç.Ç

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh çok çok teşekkür ederimmm..:)Aslında bi dolu düşünüp nihayetinde de bu kıyafetle çıkmadım amaaa haftasonu giymeyi planlıyorum..:))Bugün üstümde gene payetli bi kazak var amaaa bi çıt daha sadesi..!!!!
      Sevgilerr

      Sil
  5. unuttumm sanma sakınnn:)) bugün yoğun bir tempodaydım bende sabahtan kahvaltı falan derken eve kendimi şimdi attım:))ve paletli şeylere bayıldığımı hissetmiş gibi sende bugün böyle çıktın karşıma:)jean çok güzel çanta rengini çok sevdim ben moru sevmem pek ama bunun reni gözüme ayrı güzel göründü zaten sayende kendimi uzak tuttuğum renkleri bile giymeye çalışıyorum yakışmaz diye vazecçtiğim bir çok şeyi sende görünce bende giymeye başladım:))hahaah artık mağazalara girdiğimde blogerim bunu görse kesin al derdi diye bir iç sesimm var:)hahaaa sana kalbimden gelen öpücüklerden yolluyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaaa desene bugün herkesin kahvaltı günüymüşşş...Bak ne güzelll hep beraber zincirleri kırıyoruz..Walla bol bol renkli giyin..:))Ennnn güzeliii..Bu arada bu ara herkesten aynı şeyi duyuyorum...Herkes mağaza gezerken kesin blogger da almıştır diyomuşş..;))Sana bolll öpücüklü haftasonuuu..!!

      Sil
  6. Merhaba sizi cok şık buluyorum rica etsem uzun eteklerlede kombin yapabilirmisiniz acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba..:))Çokk teşekkürlerr..tabiki yaparım açıkçası çok fazla uzun eteğim yok çünkü daha çokkk yazın uzun etek kullanıyorum..Bakalım neler yapabilicem sizin için..:))

      Sil
  7. Bayıldım..... cok güzel bi kombin olmuşş hemde mor renk ağırlıktaa gercekten renklerin uyumu size cok yakışmış bana güzel tiyolar verdinizz :D Sümeyye. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Sümeyye..:))Sevindim beğenmene...Gerçi mor olunca sende akan sular duruyor tahminimce ama..hahahas öptümmm

      Sil
  8. pullu bluzun güzelliği ...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...