25.11.2012

ARKADAŞ DOLABINDA GEZİNTİ..!!!

Bu güzellll pazar günü size dünküüü arkadaş dolabı gezintimden kareler sunuyorum kızlar...Sevgili L...'nın dolabından...hahahh adını vermiyorum ya benim dolabım zannedenler olabilir ....keşke olsaydı amaaa değil..:))Şimdiden kafanızdan geçeni cevaplamış olayım..!!!
Sadece kendisinide hahaha gardrobunuda çok sevdiğim çokkkk yakın bi arkadaşım...Dün bi fırsatını bulup dolabına daldım veee bu harika çekimi yaptım..:)))
Ufak bi dipnot vereyim..kolumda bileziklerin olduğu fotoda bi Nıke bileklik göreceksiniz...Efendim o bir adımölçer...aynı zamanda günlük yağ yakımınızı vee kalori hesabınızı da yapıyor...Acaip bi olay..ben tek kelimeyle bayıldım yanii..:)))
Evettt sizi bu muhteşem dolabın detayları veeee benim muhteşem mankenliğim eşliğindeki flu çekimlerle başbaşa bırakıyorum..hahahah napalım kızlarrr o ışıkta ancak bu kadar oldu..!!!


 
 
 
 

30 yorum:

  1. waoooww gercekten cok sık kıyafetler ve super ayakkabılar..Sevgili L ye tesekkur ederizz:)

    Sevgiler Nino

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede...:)))Bende kendimi kaybettim içinde..!!

      Sil
  2. hımm çok ışıltılı ve güzel. onun dışında söyleyeceğim tek şey MAÇA GİDİYOR MUSUNUZZZZZ????!!!...:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sealm Edacımmm..:)))Walla henüz belli değil amaaaa büyük ihtimalle maçtayız...:)))

      Sil
  3. Füsun Erinal25.11.2012 12:19

    Sadece Siyah Cizmeleri Begenddim Sizin Dolabinizi tercih ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba..:)))Teşekkürlerr amaa benimde onundolabınada aşırmak istediğim bi dolu parça var..!!!!! Hemde bi dolu...:)))

      Sil
  4. artık beni rahatlıkla tanıyosunuz:D bakalım bundan sonraki günlerde de tanıyabilecek misiniz olmadı yine isim yazmaya devam:D haahha maça giderseniz fotoları bekliyorum ömer onana ve aslı hanıma sevgiler bol selamlarrr...

    YanıtlaSil
  5. Arkadasiniza anne diyebilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha ileticem bakalım kabul edicek mi..:))

      Sil
    2. ben de ANNECİM demek istiyorummm:))))))))

      Sil
  6. Hepsi bir ornek ikea askilar dahil, coooook etkilendim... Guzel gunlerde kullansinlar ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Walla bana göre hepsinin bi örnek olması ona göre bi tarzı olduğunu gösterir..:))Ayrıca şu meşhurrrrr Ikea askılardan bende de sayamadağım kadar çokk var..:))İyi pazarlar..!!!

      Sil
  7. Kesinlikle katiliyorum bende de durum ayni... Renkler tonlarina gore ayrilmis ve hepsi de ayni yone bakiyor ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızlar desenize aramızda bayağğğğ bi düzenliler var..hahahahaa benimde en büyük hastalığım o..Herşey aynı tip askıda olacak..elbiseler desen ve renklerine göre dizilecek...kazaklarda öyle..bütün siyahlar bi yerde..hahahaaa v yakalar bi yerde..bisiklet yakalar bi yerde...yaniii bende bu konuda hiç dena değilim...:)))İyi pazarlarrrr!!!

      Sil
    2. o zaman benim dolabımı düzenlemek için yardıma bekliyorum sizi :)çok dağınık değilim ama bi türlü fırsat bulamıyorum.....

      Sil
    3. Hahahaaa evett benimde en büyük isteğim birinin bunu benim yerime yapmasını istemek...:))yada ikimizin dolabınıda ben yapıcam ..!!!Başka çare yokk galiba..:))

      Sil
  8. Hirkalar ayri bir yerde. Hirka icine giyilenler ayri... jeanler tahta askida (ikea yine, plastikler yamuluyor) kumas pantalonlar da iz yapmasin icin pantalon askisinda. Anlatirken bile ne kadar septic bir durumda oldugumu kavradim. ;))e.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korkarım hiççççç normal değiliz hahahaaa..
      Öptüm E..

      Sil
  9. aman tanrımm neler görüyorumm:))) harikalar yaratmış arkadaşında benim bile bakınca kaçırmak istediklerimm oldu:))hahaa zaten arkadaşlarımın gözüme çarpan herşeyi bi zaman sonra kaçırmayı başarıyorumm:))haha keyifli oluyoo bu arada bende eşyalarımı kıfayetlerimi hep özenli seçiyorum iş yapmaktan tek keyif aldıgım kıyefetlerimle ilgilenmek:))sana iyi pazalar diliyorum maç la ilgili gelişmeleride bekliyorumm:)çok çok öpüyorummm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakıyorum da herkes kendinden bi şeyler bulmus bu dolapta..:))
      Sana da iyi pazarlarrrrr...!!!
      Çok öptümmm...:))

      Sil
  10. bütünnn takımı canı gönülden tebrik ediyorum 103-81 ne demek :D işte yeni fbü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eda Hanım şu an yemekteyiz veee tebriklerinide ilettim tabiki..:))

      Sil
  11. sevgili arkadaşınız L yi zevkinden dolayı tebrik ediyorum:)
    ve şu chanel çizmeleri nasıl çıkartıyor sormak istiyorum:)) ben her giydiğimde çıkartırken birinin tüm gücüyle asılması gerekiyorda;)))

    selin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaa walla bi sorıyım ona..!!Bende aynı durumu Hermes çizmelerimde yaşıyorum..:))Evden yardım edinnnnı çığlıkları yükseliyor her giydiğimde..!!! Öptümm

      Sil
  12. Leopar elbiseyi cok sexy buldum. Hermes cantalar da yikiliyor gercekten. Arkadasiniz beni evlat edinir mi acaba:) Chanel cizme yikiliyo, ayaktan cikmasa da dert degil, icinde zevkle yasanir:) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonunda hepimizi evlat edinecek galiba..:))Bekleyin kızlar daha dolabına dalacak çokkk arkadaşım var..!!!

      Sil
  13. Arkadasın Nike bilekligi nereden almış veya ürünü edinmek için tam adını acaba bizler icin öğrenebilir mısın? O tarz sık bir adimsayar super olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sealm..:)))Bende bayıldım walla..Sanırım o Londra'dan almışşş...ama nette de vardır kesin...Bi de en önemli özelliği ıphonelarla uyum sağlaması..yani bluetooth sayesinde resetliyosunuz,program yapıyosunuz filan..en kısa zamanda adını öğrenirim sizler için...:)))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...