10.11.2012

BU GECE ANSIZIN!!!

Bu gece ansızın yanınıza gelebilirimmm..hahaha neden bu başlık varr çünkü sakin sakin evde otururken gelen bi telefonla hem erkenden evden çıkmak zorunda kaldım hem deee jet hızıyla hazırlanmakkkk..!!!!Düşününki hazırlanmak için sadece 20 dk nız var,sinemaya gideceğinizi zannederken yemeğe gideceğiniz öğreniyorsunuz veee hafif yollu şık olmanız lazım..hemde bi blogger olarak ..hahahaha neyse bende panik yapma dedim kendime vee hemen işe koyuldumm..
Çıkış noktam henüz dolabıma taze giriş yapan Zara jeanle oldu..Kendisini askıda görüp boyfriend zannederek aldımm amaa skinny havasında amaa skinny olmayan bi jean çıktı..:))Genede modelini beğendimm ve aceleyle üzerime geçirdiğim gibi elim İpekyol kazağıma gitti..Altın ve siyah karışımı bi kazak vee ne çok ince nede kalın..Ayağıma sanki kazak için özel yapılmış gibi duran Louboutinleri giydimm veee çanta olarak leopar Valentinoyu aldım..!!!
Tabiki takılarımı unutmadım..Kendimi unuturum onları unutmamm..:))Kolyem son günlerdeki favorim accessories panter kolye..Bence kazak V yaka olduğu için iyice ortaya çıktı amaaa genede bi boşluk hissettim ve ince zincirli diğer accessories kolyemide taktım..Bileziklerim Uterque ve Accesssories..!!!
Yani kızlar bu kadar kısa zamanda elimden ancak bu kadarı geldi ..Amaaa o kadar görev aşkıyla doluyum ki çıkmadan hemen resim çekip editörüme yolladım cepten...Hatta daha da bombası yazıyıda yoldan yazdım..:)))Benden bu kadar....
Hepinize harika bir haftasonu diliyorumm..!!!!

22 yorum:

  1. sade bi kot ve bi kazak, çanta, ayakkabi ve aksesuarlarla nasıl süper şık olur yukarısı örnektir...herkes örnek alsın bence ;)))) balık yemek istediğiniz zaman bizim dükkana da bekleriz arnavutköy kuyu balık :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle çokkk teşekkürler..:))Sonrasında da şöyle söyliyim..Sizinkinede mutlaka gelmek isterim çünkü bizler balık veee balıkçı hastasıyız..!!!Şu anda bile Arnavutköyde bi balıkçıdayız ...hahaha amaa yeri bende kalsın..yani aslında sizin çokk yakınınızdayım..:)))

      Sil
  2. Kazak ve aksesuarlar muthis!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkk teşekkür ederimm..:))Özellikle kazağı tavsiye ederimm..!!

      Sil
    2. Turkiyede olsam kesin kacirmazdim!

      Sil
    3. Yaaa üzüldüm şimdi...Neyse benzerini bulursunuz mutlaka..:))Neticede bi kazak ..!!Öptümm

      Sil
  3. wuuhuuu çok güzelll.inş. sümeyyenin kötü çekimiyle benim iğrençliğimin birleştiği fotolarım gelmiştir.eda

    YanıtlaSil
  4. allahım kafayı yicem gönderdik ama yaaa.neyse bi yandan sevindim korku filmi gibiydi resimler artık önümüzdeki çekimlere bakıcaz:D sümeyyeye sorucam hatta şimdi arıyorum.eda

    YanıtlaSil
  5. yorumlar bilee işe yaramıycak bu güzellik karşısında ben size çok alıştım farketmişinizdir herhalde:)kıyafetiniz her şeyiyle çok güzel bende takı kısmına çok değer verdiğmi sanıydum sizi tanımadan önce sizdeki takılara ulaşmak mümkün değil zaten olsada her birini bu şekilde takmam gerektiğini bilemezdim herhalde özetle bu gece sizden sorulur:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yalnız ben bu iltifatlara çokkk alıştım haberiniz olsunn..:))Bendeki takı sevdası malumm ama anlaşılan bi atkı sevdalısı daha var karşımda..!!Umarım bi gün paylaşırsınız benimle...Kendinize iyi bakın.:)))

      Sil
    2. İşte havalara girip 10 parmak daktilo edasıyla yazarsan böyle olur.....::::))))Takı yazacağıma atkı yazmışımm..hahaha hep yanlış yazdıklarım oluyorr ama hiç bu kadar anlam değişmemşti yani..!!!

      Sil
    3. bende direk onu takı olarak okumuştum şimdi farkedebildim:))yorumlarıma yetişemiyosunuzdur zaten çok sahiplendim burayı ve kıyafetlerinizi:))

      Sil
    4. Neyseki benim yazı hatalarıma alışmışsınız..:))Bu arada tabiki sahipleneceksiniz neticede sizin blogunuz..!!!Ben çok memnunum halimden..!!!

      Sil
  6. bu kadar kısa sürede nasıl sade ve şık olunur vallahi olmus:) maşallah fizik zaten harika, kot cok güzel tam resme baktım ay nerden acaba dedim ve taze alındığına ve zaradan olmasına cok sevindim, hemen bakacağım inş vardır, çünkü çok çok beğendim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede hemen alınn..!!!Biraz giyinve üst taraftan esneme yapıyor haberiniz olsun.Veeee o güzel sözleriniz için çokkk teşekkürler..:)))

      Sil
  7. Bir de zamanın olsa ortaya neler çıkacakmış kim bilir:)
    Enfes olmuşsun!
    Kolye çok ihtişamlı!


    Sevgilerimle
    Sümeyra

    birdilimportakal.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahaa o zaman neler olurdu bende düşünemedim şimdi..!!!!!Teşekkürlerrrr....

      Sil
  8. V yakayı ben giysem balkondan camasır asan teyzeler gibi olur ama nasıl guzel durmus bu dekolte. ( burda vermek istenen mesaj kavusmayan dugmelerdi anlasıldı insallah :))) )
    Zara'da suanda magazada olan cep içleri de pembe renk olan bi pantalon var bu o mu? Tam emin olamadım. Ay ayakkabının gğzelliği? bence kazak degil size gore yapılmıs cok cici durmus yahu!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahshaa kesinlikle anlaşıldı ne demek istediğin..:))Bu arada Zaradaki o pantalon bu evett yanlış hatırlamıyosam cepleri pembe::))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...