14.11.2012

ÇİÇEK AÇTIM..!!!

Nasıl mııı tabiki takmak için sabırsızlandığım amaaa güya kombin ustası ilan edilen benim bi türlü ona uygun bi şey bulamaması sebebiyetiyle takamadığım nadide H&M kolyemle..!!! Düşünsenize çiçeklerden oluşan neon bi kolye....O kadar hoş ki boyundan kurdelayla bağlanıyor...süperrrr yani...
Neyse bu sabah bi şekilde ilham geldide Massimo Dutti çizgili t-shirtle meşhurrr Current Elliott boyfriendimi giydimm veee taktımmmmm...hemdeee yağmur yağacağını bile bile..:))tabiii bi telefon Didi'ye..kesinlikle kapalı bi yere gidiyoruz denildi..hahahaha o kadarda cengaver değilim yani..!!
Pekiiii böyle bi kıyafetin altına ne giyilir...Tabiki Chanel erkek ayakkabıları..ben onlara böyle diyorum..:)))
Diğer takılarımı unutmadım tabiki...Uzun kolye H&M ,bilezikler Hermes ve Twist...Çantam Naz'ın yoğun baskılarıyla aldığım Chanel veee deri ceketde aynı kamelyadan..:)))
Nihayetttt çiçek açabildim.. hemde en neonlusundan...)))








35 yorum:

  1. günaydınnnnn..çiçek gibi tazeciksin zaten güne tarkanın şarkısyla başladımm bende böyle görünce seni:))) valla kolye biraz düşündürücü aslında ben de nerde farklı şeyler var almaya çalışan biriyim ama havalar hepsini benden aldı takamıyorumm:))hahaha ama şöyle bi şey var ben eleştremıyrum hiçte seni:))hahaha çünkü taktığın yakıştrıdıgn her şey gerçekten gidiyo sana belki o çiçeklerin renk tonunu cesaret edemezdım takmaya onuda siz başarmısın takmış kadar oluyorum bende sende görüncee:)))öptümmmmm hemde çokkk:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaaa şarkı süpermişş tamda duruma uygunn..:))kolyemi beğenmene çokk sevindimm..bu havalarda süper gitti bence..:))
      Kendine çokk iyi bakk..!!!

      Sil
  2. Stilin olsun'u stilim oldun diye düzeltiyorum!:)

    Bu kapalı havaya çok güzel bir tezatlıkta gönderme yapmışsın, herşeye inat neşem yerinde rengarengim der gibi:) Bitanecik kızın iyi ki baskı yapmış çanta süper renk muhteşem, ee sen zaten öylesin daha ne denirkiiii, mutlu bir gün geçirmen dileğiyleee

    Sümeyra:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel söylemişsinn..hahahaaa stilim olsun..Naz'a ileticemmbu yorumunu..bayılacak kesin.,Çok çok öptüm seni..!!

      Sil
  3. Ayakkabılar muhteşemmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkk teşekkürlerrr bende seviyorumm..::))))

      Sil
  4. Merhaba ben Ankara'dan Ceren ic mimarim, bir suredir sizi takip ediyorum. Soylemek istedigim birkac sey var.Yarattiginiz bazi kombinlere bakiyorum waww diyorum muhtesem cok yaratici ve zevkli, bazilarina baktigimdada saskina donuyorum bu kombini yapan kisi bundan oncekileri yapan kisiyle ayni olamaz diye! Net bir stiliniz yok bence, sadece fikrimi belirtmek istedim. Basarilar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Cerennn..:))Çok haklısın belli bi tarzım yokk çünküüü kalıplardan hoşlanmayan bi tipim galiba..Bu hem hayata bakış açımda hemde moda zevkimde de söz konusu..Güzel olan,hoşuma giden,gözüme hoş gözüken herşeyi seviyorum..hem bakmayı hem denemeyi..sadece belli kalıplarda olmayı yada belli kalıplarda düşünmeyi kendi açımdan sıkıcı buluyorum çünkü hayat böyle değilll..bence yani..:))ama sanada teşekkür ederim fikrini açıkça söylediğin için..sanırım daha çok şaşkına döndüreceğim zamanlar olacak seni..:))lütfen her zaman fikrini belirt..!!!kendine iyi bak..:)))

      Sil
  5. stilinizi ve sayfanızı sürekli takip eden, tarzınızı da sevdiğim biri olarak, bu kolyeyi bu kombinle pek yakıştıramadığımı söylesem, bana kızmazsınız umarım ;) bu gösterişli ve rengi itibariyle havalı kolyeyi ben şöyle kombinlerdim: bana ve çevremdekilere hawaai rüzgarı yaşatacak bir kombin yapardım mesela, neon renklerle sarı,yeşil, turuncu pembe vb. uçuşan etekler, şortlar, yaz sıcaklığında tiril tiril tshirtler ve kesinlikle bronz ve ışıltılı tenle birleştirirdim... üzerinize giydiğiniz zaten çizgili dikkat çekiyor e bi de kolye hem de en neonundan.. bir de üzerine chanel çiçekli ceket...sanırım fazla karışık geldi bana..;) sevgiler..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahahaa tabiki kızmadım..:))ben biliyordum bu kolyenin böyle sansasyon yaratacağını..!!!öyle bi kombin yapmışsınki inan giyinip tropik bi yerlere gidesim geldi..:))tabiki gönül isterdi bu kombini amaa artık yazı bekliyceksiniz..ben bu kolyeyi alalı fazla olmadı yani sonbaharda aldım..hahahaa suçlusu H&M yani..karışıklığa gelirsekkk..onun suçlusu da benim çünküü zıtlıkları vee karıltırmayı seviyorum..olmazla oluru yanyana görmek bence işin eğlenceli kısmı...:)))amaa sana sözüm olsun yaza en neonlusundan bi kombin yapıcam senin için..tabi gene kendimce..:))öptümmm

      Sil
  6. şuan o kadar mutlu oldum ki, hatta çoook çok sevindim desem yeridir... bende sizden bunu rica edicektim aslında:)) benim için bu kombini yapacağınızı söylemeniz extra mutlu etti beni, çok teşekkür ederim;)dört gözle yazı bekliyorum o zaman;)ha bi de böyle hasır şapka istiyorum kombine uygun heheheh:)))oraya mı gidesim geldi ne:) zevkle takip ediyorum, başarılar..;)
    (özlem)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaaa çok tatlısın ya..:))sözüm söz olsun hatta şöyleee kumsalda bi çekim yaparım tam olurr...!!!Aaaa tabi hasır şapka eşliğinde..:))olmazsa olmazımız amaa ben kesin onun asırtik olanını koyarım çekime hahahaaa
      Evettt Özlem sayende bi kombinim şimdiden hazır..:)))

      Sil
    2. süpersiniz, ilk yorum da benden olur:) anlaştık;)

      Sil
  7. ilk önce nette çıkan bir problemden dolayı dün aslı hanıma teşekkür ve sevgilerimi iletemedim içimde kaldı:D bugünnnnnn en sevdiğim sey bol tişörtler jean veeeeeeeee uzun kolyeee.favori aksesuarım zaten uzun kolyeler deniz atlımı ararsın geyiklimi ararsın yoksa tavus kuşu falan bütün hayvanlar alemi bende yani:Deda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Edaaa karar verdim sen bu blogun neşesisin..:))Öyle alıştımki yorumlarına resmen bekliyorum vee belli bi saatin var yrm geldiği an açmadan anlıyorum sen olduğunu..!!!
      Anlaşılan kolyelerin benden beter fazlalıkta..:))Şu resim olayını halletsen de bi görebilsem hahahaa yakında sende takıntı haline gelicek bu işş..!!Şaka yapıyorum merak etme..Öptüm vee Aslı zaten okumuştur yorumunu..yani selamın yerine gitti..:))

      Sil
  8. çok teşekkür ederim gerçekten çok mutlu oldum.önemli olanda sizden küçük biriyle bu kadar olumlu ilişkiler kurabilmekte kolay değil siz gerçekten bana katlanabiliyosunuz.:D tebrik ederim...:D eda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa katlanmak ne demekkk resmen bayılıyorum..:)))Kızlar arasında bile meşhursun yani..!!!Çok çok öpüyorum seni...kendine iyi bakkk..!!

      Sil
  9. ooo bi meşhurluğum eksikti zaten:D ben normalde sessiz biriyimdir(arkadaş çevresini saymıyorum) okuldan sonra böyle güzelliklerle karşılaşınca içimdeki canavar ortaya çıkıyo:D eda

    YanıtlaSil
  10. Merhaba,
    Birşy sormak isterim size; boyfirend jeanlerle botları nasıl kombinliyorsunuz? Ya da hangi tür botlar? Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam..:))aslına bakarsanız boyfriend jeanle bot giymek çok tercih ettiğim bi şey değil..daha çok spor ayakkabı,babet,slipers yada stiletto giyiyorum..Ama bot tarzı bi şey giymem gerekirsede bootie giyerim..burnu açık yada kapalı olabilir modeline ve tarzına bağlı..bilekte bitmesi açısından boyfriend jeanlerin kıvrık ve kısa paçalarına en uygun model bootiedir bence..Amaa yakında denemeyi planladığım bi şekilde varki onuda paylaşayım sizinle..Boyfriendi sneakerla giymeyi planlıyorum..içten topuklu yada düz olanlarıyla..bakalım nasıl olacak..:))Umarım yardımcı olabilmişimdir..:)))

      Sil
  11. Ben de sneakerla deneyeceğim :) çook teşekkürler ilginize.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa eğer güzel olursa kesin haber verin..:))hatta foto yollayınnn..!!!
      Rica ederim bu arada..:))Her zaman burdayımm...!!!

      Sil
  12. Memnuniyetle paylaşırım, guzel olursa tabii :)sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. şuan trendyolda kimin bileklikleri 17.90a stılıyooo acaba??? (donna notte by chiccy)kesinlikle bakın çok ucuz parçalar var.eda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süperrrrsin Eda..!!!Hemennnn bakıyorummm..!!!!

      Sil
  14. Bakıyorum bakıyorum bir türlü çantanın rengini begenemiyorum olmamış:(bzna göre tabiki:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaaa inan bende bi süre baktım oldu mu diye...:))Yani yalnız değilsin bu konuda..hahahaaa sonra emin oldum tabi amaaa şimdi sen diyince gene şüpheye düştümmm..:)))Teşekkürlerrr aklıma girdin..!!
      Öptümm

      Sil
    2. Cantanin renk yikiliooo bence ve en guzel tarafida pek oyle herkeste gorebileceginiz bir renk degil, cok basarili olmusss, eminim o cantanin 10 rengi vardir sizde.

      Sil
    3. Ahh çok teşekkürler..:)))Evet bende seviyorum bu modeli veee evettt bir kaç farklı rengi var..!!!!

      Sil
  15. Hımm bu arada Kanyon Steve Madden 'da burnu ve topuk kısmı zımbalı siyah deri bir bot var adı Tarnney, şiddetle tavsiye ederim. Ceren..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Ceren..:)))Teşekkürler tavsiyelerin içinnn..!!!Bakılacak yerler listemde kesinlikle üst sıraya aldımm..:))))

      Sil
  16. İnanmıyorum e ben bu fotoyu instagramda gorup begenmiştim o sizmiymişsiniiiz:)) şok :) Ay cok severim stripe+neon bayıldım bayıldım bir de burdan soyliim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaaa teşekkürler..:))Demek instadan da tanışıyoruz yani..Öptümmm

      Sil
  17. Ben çok sevdim bu kombini.sıra dışı kimin aklına gelir ki neon ve çizgili.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşeklür ederim...Kolyeyi takıcam diye takıntı yapınca aklıma geldi..:))Severim zaten çizgili olayını..Öptüm

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...