15.11.2012

DOĞUMGÜNÜ KIZI..!!!

Heeeyyy hemen yanlış anlamayın kızlar..!!!Doğumgünü benim değilll..hahahaa olsa haberiniz olurdu kesin..!!!Çokkkk yakın bi kız arkadaşımın..O zaman başlık niye böyle derseniz çünküüüü en az onu kadar heyecanı vede telaşlıyım..Yapılacak çok şey var vee benimm erkenden çıkıp tümünü halledip birde kuaföre gitmem lazım..hahahah bana acıdınız değil mi..!!!
Gelelim ne giydiğime...Benimde etrafta görmekten sıkıldığım ama tipine bayıldığım Zara deri etek üzerine Mango muhteşem mavi gömlek giyildiiiiii..O haliyle o muhteşem mavi biraz fazla muhteşem olunca da.ahahha hemenn Zadiq siyah hırkayla dengeleme yapıldı..Kiminiz altına neden stiletto giymediniz diyebilirsiniz amaaa beni iliyorsunuz kızlar bi yerlerden mutlaka spor bi hava yakalamayı seviyorum..:)))O nedenle kısa çorapla Isabel Marant sneakerlarımı giydimm..
Veee son olarak aksesuarlarıma gelelim..Kolye Mango,bilezikler Twist,Uterque vee Kenneth Jay Lane imzalı..Yüzük bana ait...Stilin olsun kolleksiyonu yani..:))Ehhh çantada altın ve siyahh olayıdan dolayı siyah Hermes..!!
Sonuççç...hahahah hafiften güneş görmenin verdiği cesaretle bu kıyafet giyilir veee bacaklar dondurulur...amaaa genede yiğitliğe laf ettirilmez(ki aslında tam burası argoda başka bi şekil söylenir hahaha ama ben kibar bi kızım..:)))
Yani kızlarr bugün hergünden daha da yoğunum..hahaha ..Görende holding yönetiyorum zannedecek.:)))
Hepinizi çokkk öpüyorumm..!!!

30 yorum:

  1. Merhaba, biliyorum her yerde Isabel Marant'in bu modeli sold out ama siyahindan cok istiyorum. Size 2 sorum olacak cevaplarsaniz cok sevinirim. 1.si kalibi nasil? Normalde 35 giyen biri 36 sini giyebilir mi?EU size 36 sini? 2.si de tabii nerden buldunuzzz? :) Yurtdisindansa arkadaslarimdan isteyebilirim belki..Cook tesekkurker!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam..:))Kesinlikle kalıbı çokkk rahat..hatta bende Ash de var amaa onlar uzun süre ayağınızda kaldıklarında rahatsız hale geliyorlar..Ben 37 giyiyorum ve bunlarda 37..amaa eğer ayağınız buçuklu numaraysa ona göre alın derim..çünkü ayağıma tam tam oldular yani en ufak bi pay kalmadı..Arkadaşımıza ısmarlayabilirsiniz çünkü geçen hafta Paristen geldi bunlar..Orada çok mağazası var buldurabilirsiniz bence.Umarım en kısa zamanda kavuşursunuz..:))Bana haber verin alırsanız..!!

      Sil
  2. benimde size bir kaç sorum olacak daha doğrusu fikrinizi almam gerkiyor.sizin cevabınız sonrası kararım netleşecek.chanel babet alıcam önü rugan diğer kısımları deri olan modelinden.ama 2 tipi var biri deri olan kısımları kapitone olan çantalarında olduğu gibi diğeri düz deri olan.bende kapitone çantası da var.o yüzden karar veremedim ve en iyisi sizden de fikrinize almak dedim(:siz olsanız hangisini alırdınız
    2. sorum celine çantanın yeni modelinin sizde laciverti var düz deri siyah veya kırmızı olanı varmı satışta bilginiz varmı bu konuda
    3. ve son sorum daha önce bershka marka zımbalı kot gömlek giymişsiniz abartın başlığı altında .siz kaç beden aldınız gömleği acaba kalıpları nasıl .
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam..:)Birincisi yoğunum amaa beni meşgul etmiyorsun bilakis çokk mutlu oluyorum yorumlara..ayrıca mobil olarak herşeyi halledebiliyorum zaten..:))
      Gelelim ilk soruna..bence kesinlikle düz olan ..neden dersen birincisi illa çantanla uyacak diye bi kural yok hatta çok fazla uydurmuş gibi bile görünenilirsin kapitoneli olanla..ikinciside düz olan her zaman daha kullanışlıdır,göz yormaz ve herşeye uyar..
      Celine çantaya gelirsek..Evet düz deride hem siyah olanını hemde kırmızısını gördüm..Türkiyeye gelir mi yada gelse bile kalır mı bilemem amaa siyah olanı hala yurtdışında var..
      Zımbalı kot gömleğim small beden ama çok dar kalıplı göğüslerin büyükse deneyerek al derim çünkü önden geriyor..:))
      Ashleri Vetrinadan alıyorum..Zımbasız olanda Ash ve geçen sene ordan almıştım..Fiyatları 850/950 arası değişiyor..
      Daha uygun olsun dersen benzerleri Hotiç ve İncide gördüm.Gayet güzeller..
      Ve son olarak her zaman burdayım..mümkün olduğuncada sorularınıza yetişmeye çalışıyorum.o yüzden bi daha duymayayım kusura bakmayın filan ..hahahaa kendine çokk iyi bak ve tabiki iyi alışverişler.:))

      Sil
  3. pardon son olarak bu ash botları vetrinadanmı alıyosunuz fiatı nedir birde postal tarzı olanları var sizde zımbasız olanlar onlarda vetrinadanmı ve fiatı nedir):ne çok soru sordum dimi bu yoğun gününüzde kusura bakmayın

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkür ediyorummmmm.kararsızlıklarımı bi anda ortadan kaldırdınız.özellikle chanel babet konusunda. sizin gibi çok hoş giyinen birinden fikir almak süper oldu.sanki berbaber alışverişe gitmiş gibi hissettim kendimi ve çok rahatladım (: alışverişte bazen zevkine güvendiğiniz arkadaş desteği ilaç gibi geliyo.tekrar teşekkür ederim.ara ara sizi sorularımla rahatsız ederim(:iyi günler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede beraber alışverişe çıktık ve bende kesinlikle çookkk keyif aldım..;))Kararsız kaldığımda bende ilk olarak bizim kızlara danışırım..!!Her zaman beklerim bu arada...Hem sorularını hemde yorumlarını..:))
      Kendine iyi bak..!!

      Sil
  5. Ben sizi sürekli takip ediyorum ve çok beğeniyorum ama bugün gerçekten olmamış kusura bakmayın kırılmayın ne olur:(( çünkü bu kararı 3 kız verdik ve üçümüzde modayla çok yakından ilgiliyiz:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaa kızlar neden kusura bakayım..:))Ama genedeee beni kırmaktan çekinmeniz hoşuma gitmedi diyemem..:)))Ben bu blogu paylaşım için açtım tabiki fikrinizi söyliyceksiniz..!!!Aaa tabi doz aşımı olursa karışmam hahahaa şaka tabiki..Ne diyebilirim bu zevk ve tabiki kişiye göre değişiyor..İnşallah bi dahaki sefere mutlu ederim sizi.:))

      Sil
  6. bugün ilk yorumm benden gelememiş olsada genede böyle bi kıyafeti kaçırmazdım gerçi bloga bakmadan önce instagramdan anladımm giydiklerinizi ordanda yetişmesini biliyorumm haha ben bu eteğe ne giyilcek olsa yakışıstğını düşünüyorum şöyle bişey markalara çok merakım yok ama burdaki markaları duydukça arkadaşlarıma da söyledim kendini havalı zanneden kızlar karşındaa artık gücümü senden alıyorumm hahaha:)))ben seviyorum seni ya gerçi paylaşamıycak hale geldi bu sevgimmm hahaha:)))önce yorumları okuyorum benim bloggerıme karşı neler denmiş diye sonra diyorum ilksen burda tüm kızlar hayranı belkide senden daha modayla ilgilier sen yorumunu yapp nasılsa yerin bellidir diyorumm kendimi mutlu hiisediyorumm:)))hhahaha zaten doğum gününüz olcak olduğunda burdan yazmakla yetinmem kapınızdaym hemen:)))hahaha arkadaşınız da iyiki doğmuşş nice senelere:)kendine iyi bak çok güzel göründgünde unutmaa:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabaaa..:))Neden cvp yazman bu kadar uzun sürdü dersen söyliyim çünkü bu uzunnn vede detaylı yoruma kısa bi cvp yazmak istemedim de..:))Öncelikle moda bilgin olsun yada olmasın benim için hiç önemli değil..önemli olan benim takipçim olman ve daha da önemlisi benimle iletişimde olman..Tabiki samimi yorumlarınıda çok seviyorum..Beğensende beğenmesende söylüyorsun..Kızlara istediğin kadar hava atabilirsin..hahahaa ne yazıkki bazı şeyleri bilmek insanı daha iyi yada daha mutlu yapmıyor..önemli olan bence hayata bakış açınn vee seninbu pozitif halini ve olduğun giibi olmanı seviyorum..:))Her zaman yorumlarını merakla beklediğim ve bakalım neler yazmış diye açtığım takipçilerimdensin..gerçi her takipçim birbirinden farklı ve özel benim için..rutin olarak yazan herkesin tarzını ezberledim artık..ilk cümleden anlıyorum..:))benim için harika bi durum,aldığım keyfi anlatamam..!!!
      Kendine çok çok iyi bak ve beğenmene çokkk sevindim..:)))

      Sil
    2. bu düşüncelere sevindimm bugün bende yoğundum ing kursuna gttim bi yandan şimdi okuyabildim kursta bile ne yazdığın konusunda merak içindeydim çünkü evden çıkmadan hep gözüm yorumundaydı sonra halini bugün düşünce dedim illaki beni unutmaz:))hahaaha ama beklemekle iyi yapmışım çok güzel sözler duymuş oldum:))modaya merakım var ama markaları çok takip etmiyorum beni etkileyen tipime uyucağına inandığım her şeyi alıyorum tabi artık sende gördüklerimin de peşine düşüyorum:)))hahaha kıcasası bu blog bana her anlamda çok şey kattı kıyafet seçimlerinde abartmayı herşeyin istedğim gibi giymeyi başardım kıskananlarıda çatlatmayıı:)hahahaa

      Sil
    3. Hiç unutur muyummm...hahahaa kendimi unutur sizleri asla.!!!Demek kıskananları çatlatıyorsun..:))Aynen blogu takipe devam o zamann daha da çatlatalım hahahaaa öptümm

      Sil
  7. Merhaba
    Sana etek cok yakışıyor.bence hergüne etek giymelisin vede jbrand jean sende süper görünüyorlar.bu arada bu etekten bende palladium zara dan aldım tek kalmıştı hatta. En beğendiğim özellligin tüm kıyafetlerini farklı farklı kombinlerle defalarca yeniden yaratman.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Zeynepp..:)))Çokk teşekkürler eteği bana yakıştırdığım için...Bende etek giymeyi seviyorum ama çorapsız giydiğim için her hava şartında olmuyo tabi..:))Jbrand zaten hastalığım kalıpları süper kim giyse yakışır bence..!!
      Tekrar teşekkürlerr..:))Öptümm

      Sil
  8. Selam :) Hermes çantanın hangi boyu bu kullandığınız?Tüm kombinlere yakışıyor gerçi..Celine ide beğeniyorum ama o sanki biraz daha klasik gibi geliyor bana sizce?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam..:))Hermes Birkin 35 sıze.evet herşeyle güzel duruyo ama siyah olduğu için..şahsen 30 cm lik sıze çok daha kullanışlı..
      Bu sezon çantayı en çok beğendiniz deseler Celine derim kesinlikle..her rengini alabilirim..amaa iki Celine yerine bi tane Hermesi daima tercih ederimm..daha klasik bi parça neticede..:))

      Sil
  9. ahh bugün biraz geç kaldım kütüphaneye gitmiştimde. doğum günü kızına happy birthday ... diyelim ve size geçelim renk uyumu falan süper gömlek eteğin içine konursa nasıl olur diye düşündüm ama böylede gayet güzel.dün akşam siteye baktınız mııı??? eda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Eda..:))çalışkanlığın gözümü yaşarttı..!!gömleği içine sokmak iyi bi fikir gibi görünsede inan denedim vee hiç hoş olmadı..!!Dün gece sayende gözlerim kıpkırmızı oldu hahahaa tabiki baktım.hepsi süperdi neyi seçeceğimi şaşırdım yani..Öptümm

      Sil
  10. ahh ucuzcuyum yaaa.eda:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaa kesinlikle alışveriş konusunda bir numarasın..!!!Hem güzel hemde uygun fiyatlı ürün bulmada üstüne yokkk..:)))Yakında sana bi köşe bile açabilirim yani..bu konuda gerçekten iyisin çünkü..:))

      Sil
  11. Twitdaşım benmelin:) burdan da yazayım dedim bugün.. Gömleğin aynısının mor rengi (yurtdışından bir butikten- mango değil) bende de vardı ve hep skinny jeanlerle giydim bugüne kadar. Ama bayıldıım bu eteğin üzerine de. Gerçi benim favorim, daha önceden giydiğin siyah taşlı zara etekle de kombinlediğin "okullu kız" stili :) Bu arada ben halaa işteyim ve 2 hasta arasındaki boşlukta sana yazıyorum :)) Anlayacağın hiç kaçırmıyorum seni :)sevgilerrr..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heyooo Benmelin..:))Nihayet sana kavuştum..!!Bende diyorum neden sesi çıkmıyor o kadar alışmışım ki twitlerine..!!Neyse affedildin meşgulmüşsünnn..:))Çok teşekkürler beğendiğin için amaa haklısın bende diğer kombinimi daha çokk beğenmiştim hahahaa çok daha enteresandı..!!!Lütfen takipte kalmaya devam et ve bloga da yorum bırak..Burada da görmek istiyorum seni..:))İyi çalışmalarrr

      Sil
  12. Öncelikle şunu söyliyeyim sen harikasın gerçekten ilk defa bir blog yazarına yazı yazıyorum yazıların okadar samimiki insanın senin yaşadığın hayatı ve seni kıskanması gerekirken yapamıyor çünkü diğer blpg yazarları gibi 2 kuruşluk birşey aldıklarında hava atar gibi yazı yazıyorlar sen dünyaları giyiyorsun ama kimseye hava atma derdin yok zaten aşmışsın olayı neyse uzatmayayım çok güzel bir blog yapmışsın başarıların devamını diliyorum bu arada ashların hastasıyım ama sadece hasta olarak kalıyorum daha uygun fiyata inciden aldım 2 gün önce bu arada devamlı istinye parktayım senin blogdan beri gözler fıldır fıldır hani seni görürsem selam vericem nede olsa sabah girip ne giydiğine bakıyorum ya kesin birgün karşılaşıcaz hatta gülme burcu esle birkaç kez karşılaştım istinye parkta artık yanındakilere daha çok dikkat edicem en kısa zamanda karşılaşıcaz inşallah birde birşey sormak istiyorum devamlı kullandığın imza parfümün varmı yada çok sevdiğin ama bizlerinde ulaşabileceği sevilde falan satılan markalardan olanı varsa söylermisin kendine çok iyi bak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öncelikle şunu söyliyim bu kadar geç cevap verdiğim için lütfen kusura bakma..:))Sabahları çokk erken kalkıyorum o yüzdende akşam tavuk misali uyuyorum ve sabah görüncede ilk işim yayınlamak vede cvp yazmak oldu tabiki..Tüm güzel sözlerin için çok teşekkür ederim..İnan çok mutlu ettin beni..Demekki gerçekten kendimi yansıtabilmişim sizlere..Zaten neyse o olan bi kadınım..İçimdeki neyse blogtakide o yani..Övgülerinin detayına çok inmiycem(çünkü kendimden bahsetmek utandırıyo beni:)ama sana sadece şunu söyleyebilirim ki had bilmenin önemli olduğunu düşünüyorum bu hayatta..Yani neye ne kadar sahip olduğunu bilmenin,sahip olduğunu zannettiğin şeyin aslında sadece emanet olduğunu bilmenin veee tabiki de kimin lütfundan dolayı bunlara sahip olduğunu bilmenin önemli olduğunu..Yani senin aşmışlık dediğin şey aslında benim için haddimi bilmek..))Neyse bu kadar manevi konuşmalardan sonra senide daha fazla bayıltmadann diyorumki eğer Burcu'nun yanında beni görürsen mutlaka gel ve konuş..!!Genelde yanındaki sarışın yeşil gözlü kişi ben oluyorum hahahaaa beklerimm yani..:))
      Parfüm konusuna da gelirsek..Aslında en klasik parfümüm Ysl parisien..Bunun dışındaki herşeyi arada değişiklik olsun diye kullanıyorum amaa herkesin üzerimde tek beğendiği budur yani..Zaten öyle amanda şu parfüm çıkmış hemen alayım diyen bi parfüm düşkünü değilim galiba ..:))Chloe love ıda oek severim ama bak şimdi düşündümde..!!Amaa esas önemli olan kokuyu sevmem..Anlayacağın çok parfüm sevdalısı olmadığım için her yerdeki parfümleri bilemiyorum amaa siz benden bi şey istersinizde ben yapmaz mıyım..En kısa sürede hatta belki bugün Sevile uğrayıp kokulara bakıcam..Bi de Sephoraya bakarım..Uygun fiyatlı güzel koku bulurr vede sorunun altına tekrar yazarım..Bu arada Zara parfümlerde gayet güzel,dün kasada kokladım onlarada bak derim..:))
      Aaaa unutmadan botların hayırlı olsun inşallah güzel günlerde kirletirsin..:))Vee İnci çok iyi bi seçim bende onları görüp beğenmiştim..Hatta yakın bi kız arkadaşımada ordan aldırdım..:))
      Kendine çokk iyi bak..Her zaman yorumlarını bekliyorum..:))

      Sil
  13. Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda sobelerim seni parfüm yorumlarınıda bekliyorum ilgin ve alakan insanları mutlu etmeye yetiyor şuanda yazıyı okurken yüzümde bir tebessüm çok sağol kendine iyi bak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam..:)))Kusura bakma geç dönüşüm içinn ama bugün bi telimin şarjını yanıma almayışım herkese geç dönmeme neden oldu..Walla dört gözle beni sobelemeni bekliyorum..:)))Veee yüzündeki tebessüm inşallah daimi olur..!!!
      Parfüm için geri dönücem mutlaka..!!!Öptümmm

      Sil
  14. Bizde seni takipteyiz ama hala parfüm için dönmedin mesela burce es in favori parfümü hatta diğer arkadaşlarının favori parfümleri ile bize yol gösterebilirsin sanki parfüm olayını biraz ihmal ettin gibi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hımmm kızlar günahımı almışsınız..Haklısınız arası biraz uzadı amaa inanın daha dün kendi parfümlerimi çektim vee haftasonu yayınlıycam..Neden derseniz çünkü sizin istediğiniz daha uygun fiyatlı ve güzell kokulu parfüm bakıcam..:))Yani merak etmeyin aklımda..Sadece toparlayıp bloga koyamadım..İnşallah bu haftasonu..:))Öptüm vee kusura bakmayın geç kaldığım için..

      Sil
  15. merhaba,
    isabel marantların kalıbı hakkında bilgi verir misin. ben internetten sitesinden sipariş vereceğim ama kalıbı dar diye bir duyum aldım. 37 giyorum nomalde. kaç numara sipariş etmeliyim. şimdiden teşekkürler :)))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...