8.11.2012

DOSTLAR KAHVEDE!!!


Türk kadınlarının en bayıldığı şeylerden biri ne deseler herhalde arkadaşlarıyla sabah kahvesi deriz..:))Bende güne Aslıyla kahve içerek başladım..Hem Bağdat Caddesinde işim olduğundan hemde onunla kahve keyfimiz bi başka olduğundan..)))
Yani bu çekim onun ellerinden..!!!Amaaa tabiki detaylar benden...Ne giydimmm anlatıyorum kızlar hazır mısınız...:)))
Bershka jean üstüne Zara Basic t-shirt,altınada Rag&Bone marka koyu yeşil bootie giydim..Biz kızlarla aramızda bu bootielere Miranda Kerr tarzı diyoruz..:)))Çoğu zaman bu bootielerle çekilmiş oluyorda..!!!
Çantam mini Celine..Çok küçük durup bi o kadar da büyük..!!!Tahminimden daha kullanışlıymış..
Gelelim takılarıma...Hepsi Kısmet by Milka imzalı..İki yüzük hariç hepsi bana ait..:))Yüzükleri mağazadan arakladım bu çekim için..!!!!
Tabii bi de bu çekimde gözükmeyen deri ceketim ve şalım var...Deri ceketim koyu yeşil Balenciagaydı veee şalımda leopar Dolce&Gabbana..Kemerim leopar ya ordan aklıma geldi herhalde..:))Kısacası bugün ayaklarım Miranda, üst tarafım ben olarak geziyorum..!!!Keşke tam tersi olsaydı.. hahahaahaa
 
 

 



20 yorum:

  1. Merhaba.. Siyah yuvarlak yüzüğünüz ne marka acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısmet by Milka..:)))Aslının mağazada kahve içtiğimiz için çekim sırasında arakladım..:)))Mağaza Bağdat caddesinde bu arada..!!!

      Sil
  2. Tarzınıza ve özellikle yazılarınıza anlatım dilinize, etrafa yaydığınız bizim ekran arkalarından iliklerimize kadar hissettiğimiz o güzel enerjinize hastayııımmm:)


    Bir kaç gün önce denk geldim blogunuza ve tüm geçmiş yazılarınızı ezberlemiş bulunuyorum, sıcaklığınız çok etkiledi beni. Paylaşımlarınız emeğiniz için çok teşekkürler,

    Sevgilerimle
    Sümeyra

    birdilimportakal.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sümeyra..:)))Öncelikle neden bu kadar geç kaldım yrmuna cvp yazmakta söyliyim..Çünküüü araba kullanıyodum ve yem gelince hmn yayınladım veee artık hazırım cvp yazmaya..:))
      Çok çok teşekkür ederim tüm güzel sözlerin için..Sanırım benim tarzım bu..Zaten bu blogu güzel paylaşımlar için kurdum veee bunuda samimi bi şekilde yapmak hoşuma gidiyor...:)))
      Her zaman güzel yorumlarını bekliyorum..!!!
      Tabiki bende en kısa zamanda blogunu ziyaret edicemmm..Kendine iyi bak!!!

      Sil
    2. Günaydınn, hiiç problem değil, cevap vermen bile büyük incelik teşekkür ederim:) Bloguma herzaman beklerim vee yorumlarımla tüm bedenimle artık hep buradayım kovsanda gitmem hahaha:)

      Paylaşımlarını merakla bekliyorum,
      Mutlu bol kahkahalı bir gün geçirmen dileğiyle..(:

      Sil
    3. Her zaman cvp yazarım inşallah...))))Müsait olduğum hr an geri dönüyorum zaten... Çok çok öptüm seni...:)))

      Sil
  3. Kısmet by milka yıkılıyor.. Aslı hanıma selamlar ;)) Ayakkabı ve çanta her kombinde olduğu gibi müthişş .. Bayıldımm ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede..:)))Tabiki selamlarınızı iletirim..!!!Teşekkürlerrrr..
      Öptüm çok sizi..

      Sil
  4. Cok sik giyiniyorsunuz tam benim tarzim hatta bicok kombininiz ortak sizi yeni kesfettim hergun bakiyorum is aralarimda guzel bir haber okumak gibi (doktorum) aa yeni seyler varmis diyip alisverise cikip rahatliyorum tesekkurler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Doktor Hanım..:)))Teşekkürler iltifatlar içinnn...!!!Bi şekilde deşarj olmanıza sevindim gerçekten...Özellikle sizin işinizde önemli tabii..
      Umarım hep aynı keyfi alırsınız..::)))Kendinize iyi bakınnn..!!!Öptümm

      Sil
  5. selammm ben geldim yine:D bugünde çok mutluyum ama bugünkü mutluluğumu bir arkadaşıma borçluyum sağolsun bugün saçlarımı o kadar güzel bir model yaptıki hergören öğretmen yakıyosun diyo:D su e posta olayını halletsem atarım resmini yani, heralde, sanırım:S neyse bugün sizde yakıyosunuz.bir geçen günkü size göre abartma gelen postunuza bir bugünküne bakınca aradaki fark belli oluyo tabi...:D ama bugünde gayet zarif görünüyosunuz(herzamanki haliniz yanlış olmasın:D)eda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Edacım..:)) Merak ettim şimdi saçını... Bencede şu mail olayını halletsen süperr olacak!!! Bugün senden sınavı geçmişim anlaşılan...:)))Beğenmene sevindimmm..!!!! Gerçektende bugün daha sadeydimm...
      Öptüm seniiiii...:)))

      Sil
  6. selammmm:)) güne harika başlamışsın..dostla içilen Türk kahvesinin tadı paha biçilmezz:))en sevdiğimmmmmm:))hele kahve sonrası fal bakılabiliyosaaaa offf diyorummmm:))

    Bir kaç günün toplu yorumuna gelirsek..her türlü havada yağmurlu bulutlu güneşli abartılı abartısız hallerinle :)) ..yine ve yine çok hoşsunnnn..
    Ailecek seviyoruz seni:)) hahahha
    bunu neden yazdım 10 yaşında bi kızım var az evvel yanımdaydı oda seviyor senin tarzını:)) her yaşa hitap ettiğini billll:)) ara ara sendekilerden istiyo bundan banada al yapıyo:)) ara ara eleştiri getiriyo:))yorumlarıyla öldürüyo benii...yakında sayfanda yazarsa şaşma:))
    malum erken ergenlik durumları her şeyi biliyoruz halleri:))bunları yazdığımı görse anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hemen siliyosun yazdıklarını diye çığlık atar:))

    kendine çokkk iyi bak:)))yıldızlarını yolluyorum**************************
    elif






    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selammmm Elifcimmm..:)))Özledim walla...hahaha yokluğunu hemen hissediyorum görüyosun!!!Galiba sen benim takipçi versiyonumsunnnn...Bu kadar da iki insanın herşeyi aynı olmaz ki!!!Kahve keyfimiz aynı..Fal zevkimiz aynı..(her fincan özenle kapatılır veee hiç anlamasak da bakılır..:))Eee kızlarımız ve yaşlarıda aynı...Zaten bilmişlikleri tamamen aynııı..:))Benimki yazdan beri en az 5 blog açtı veee kimseyi beğenmez hatta beni bile hahahaa o yüzden kızın istediği gibi yrm bırakabilir!!!Ben alışkınım.:)))
      Bu arada umarım benimkide okumaz..Her gece özenle kim ne yazmış okuyo..hahahaa bide bana bin tane laf sayıyo..:))
      Yaniii Elifcim iyiki takipçimsin hemde kızınla beraber..Kendine çokkk iyi bak..:)))

      Sil
  7. bende kendi adıma iyiki varsın diyorum senin için:)) bunuda içtenlikle söylüyorum inan:)) bi elekrtiğin var ve ben onu çok sevdimm:))sanki çok uzun zamandır tanıyomuşum seni halleri olmaya başladı bende:))o derece yakınsın bana:))
    ilginç:)
    kahve olayına gelirsekkk:)) aynen her seferinde fincanlar itinayla kapatılır ve genelde olay bende son bulur:))hahhaha bende telvelere kendime has yorumlar getiririm:)) sen tahmin et benim yorumları işte:)) hahahahha şahsıma münhasır yorumlar:)) hahahah

    ahh bu kızlar ahhh :))küçük cadılarrr:)) sen beni bende seni ne iyi anlarız diyorumm ve yazdıklarımız okunduğu için:)) fazla ileri gitmiyorummm :))
    :))sevgilerrrrr

    YanıtlaSil
  8. Hahahaha..yakında biz akraba çıkarız biliyosun...:))) Türklerde böyle bi durum vardır biliyosunn!!!!Bu arada bu kendine has kahve olayları bende merak uyandırmadı desem yalan olur..:)) Bizim kızlar olsa hemen atlardı olaya...!!! Falcı olaylarına uzağız amaaa arkadaş arası fal süperrrrr!!!
    Kızını benim için öpppp..!!!!Yakında görüşürüzzz...:)))

    YanıtlaSil
  9. blogunu bugün keşfettim ama bir sayfa bir sayfa, şunu da okuyayım derken ilk sayfaya kadar gelmişim :) tarzını çok sevdim. biraz süslü ama bir o kadar tarz. keyifle takip etmeye devam edeceğim. dekorasyon ile ilgili de paylaşım yapmayı düşünmez misin? açıkçası ev dekorasyon tarzını çok merak ettim. evinin fotolarını bize fikir olması açısından paylaşır mısın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selammm ve hoşgeldin diyimmm...:)))Evett arada süslü oluyorum galiba hahahaaa bazende sıkılıp sadeleşirim ama..!!Tarzın olmasada keyif almanasevindim gerçekten...Hımm şu ev dekorasyonu kısmını düşünmem lazım çünkü hazırlıksızzz yakalandm hahahaaa
      Kendine iyi bak Sinem..:))Doğru tahmindir umarımmm..:)))

      Sil
    2. :) doğru tahmin. hoşbuldum bende. aslında yanlış anladın süslü olmak tam benim de tarzım. sen sadelikle ışıltıyı çok güzel harmanlamışsın. zaten hoşuma giden de bu oldu. fotoları sabırsızlıkla bekliyorum o zaman:)

      Sil
    3. Selam tekrar..;))) Demek doğru tahmin etmişim adını...Galiba medyum olmalyım..:)))Yanlış anlamamı mazur gör lütfen çünkü yaklaşık yarım saattir kızımın uyumadan önceki derinnn sohbetinin devamına birde ingilizce kitap okuması ekleninceee kafam biraz dağılmıştıı....:))))Neyseki ikimizde süslüymüşüz..!!!
      İnşallah arada süssüz halimide seversin Sinem..!!! Öptümm

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...