19.11.2012

DÜN MAÇTAYDIM..!!!


Sizlere inanılmazzzz hareketli geçen pazar günümden ufak bir detay sunuyorum..Öğlen maçtaydık vee bende Burcu arkadaşımın taaa Seoullerden bana getirdiği kuru kafalı jean yelekle arz-ı endam eylemiştim efendim..hahahaa..Aslım da her zamanki gibi gayet şıktı..Ayağındaki zımbalı botların diğer bi eşi Tarkan'da var..:))Anlayın yani ne kadarrrr tarz bi kız..!!!


Amaaa biz kızlara göre günün tartışmazsın en şık şahsiyeti sevgili Barış Ermişti..:))Kendileri aynı zamanda resimlerde gördüğünüz antrasit Louboutin çizmeli Betülcüğümün eşi olurlar..!!!Resimlerden de anladığınız gibi gayettt modern vedeee pek Türk erkeklerinde görmeye alışmadığımız cool bir tarzı var..Pantalonunun paçalarının kısalığına,ayakkabılarına amaa özellikle çorap detayına şiddetle dikkatinizi çekerim..Kesinlikle çok iyi bir moda gözü var.!!!Amaa daha da önemlisi çokk güzel bi eşi var...İkisinede maşallah diyorum buradan..:))



İşte sizlere pazar günümüzün ufak bir detayı..Tabiki gün sadece maçla geçmedi..maç sonrası beraber yemek..sonra kahve derkennn..hep beraber akşamı bulduk..:)))Kısacası keyifli bi pazar günüydü..!!!

16 yorum:

  1. Eski postlardan birinde bir arkadaşımız Chanel broşu nasıl kombinlediğini sormuştu, çok hoş bir örnek olmuş bu kurukafalı yelekle kombinlemen:) umarım arkadaşımızında dikkatinden kaçmaz:))

    Keyfiniz hep artarak devam etsin...

    Sümeyra
    birdilimportakal.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evettt bende hatırladım..!!!Umarım bakar bu posta..:)))Müthiş hafızanada selamlar bu arada..hahaaa

      Sil
    2. Postlarını yorumları ve cevaplarınla beraber ezberlediğim için...HAhahaha:D:D

      Sil
  2. yatmak tan vazgeçtim bu kadar hareketli hafta sonunu bulmuşken yorumlarıma devam etmek istedimm:))gerçeken arkadşımın dedği gibi o bayan aklına gelip bakmalı bence ben broşlar konusunda pek anlamıyorum takmayı ama bu şekilde çok hoş görünüyo dün bide ash da çok özel bi ayakkabı görmüştüm hatta sana bunu hemen göstermem gerektiğini düşünüyodum ama olmadı:( madem niye anlatyosun o zmaan diyosunn:)hahahah valla anneyle alışveris durumunu artık bırakıyorum seçtiklerim çok süslüymüş her yerde giyilebilcek gibi değilmiş biraz zorlu bir alışveriş yaşadım dün:))zımbalı çanta aldım mangodan oxxodan askeri yeşil ispanyol maça pantolan aldım zaradanda kazak aldım paletli tek süsüm bu olabildii aahh ahh :)) beni anlıyan bir sensınnn:))

    YanıtlaSil
  3. Kahverengi ayakkabili kombin esinizemi ait?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaa hayırrr..!!Fenerbahçeli basketbolcu Barış Ermiş..:))Sevgili arkadaşım Betül'ünde eşi aynı zamanda..!!!

      Sil
  4. Barış ermiş çok tarz mış gerçekten:)

    YanıtlaSil
  5. Selaaaam. Betul arkadasinizin yuzukleri repossi'mi? Diilse ne? E.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh o Aslı'nın parmakları...:))Ve yüzükleri kısmet by milka..!!!Sevgiler E..

      Sil
    2. Yok yok tekrar okuyunca anladim o asli arkadasinizin eli galiba

      Sil
  6. Onu tahmin ettiydim. ;) kismet by milka'yi yani ;)) cok merai

    YanıtlaSil
  7. evettt işte bu beklediğime deydi gerçekten.ayrıca dün akşam yazdığınız cevabı yatmadan önce gördüm kıskandırmanın bu kadarı diyorummm:D eda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaa mesajımı almışsın yani..:))öptümmm!!

      Sil
  8. Barış Ermiş'in tarzına bayıldım!! Zaten kendisini çook seviyorum:) Eşini hiç göremedim ama kesin güzel bir kadındır :) Keşke boydan resimlerini paylaşsaydınız da bizde görürdük :))

    YanıtlaSil
  9. Barış Ermiş'in tarzına bayıldım!! Zaten kendisini çoook seviyorum :)) Eşinide hiç göremedim ama güzel bir kadındır kesin :)) Keşke boydan fotolarını paylaşsaydınızda bizde görseydik :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...