15.11.2012

EDİTÖR TAVSİYESİ..!!


Karşınızda yeni eyelıner markamız..!!!Aslında bloggerımız buna benzer hatta görüntüde tıpatıp aynısını yazın Flormar'dan alıp çokkk memnun kalmıştı amaaa onuda denemiş biri olarak kesinlikle bu daha iyi diyebilirim...Bir kere inanılmaz yumuşak,sürmesi acaip kolay vee en önemliside çokk kalıcı..Akşam saatlerine kadar hiçbir şey olmadan aynenn kalıyor..Fiyatıda çok uygun..Kısacası alındı,denendi ve memnun kalındı..:)))


6 yorum:

  1. Selam:)editör değil bu görüntüleri görünce ben kaçıp geliyorummmm:)))bu arada eyeliner ı nereden bulabiliriz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaa hep beraber gidelim en iyisi..:))Tabiki kendisi ballandıra ballandıra anlatmış eyelinerı amaa tabiki Türkiye'de yokmuş ama o da bilmiyor olabilir tabi..Internetten sipariş edebiliyormuşsumuz..Yazıdaki linke tıklayıp bi deneyin isterseniz..:))

      Sil
  2. Bi soruda burdan;eyeliner benim gözümde kesinlikle durmuyo gözkapağımın üstüne geçiyo baz kullanmayıda denedim ama olmuyo sonuç aynı bunun için bi öneriniz varmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evett tabiki superr bi ürün biliyorum..Banada bi arkadaşım tavsiye etmişti..Hatta eyelinerla denize girmiş ve hiçbir şey olmamıştı..:))Bende kullanıyorum Mac'ın bazları var cam yuvarlak ve küçük kutularda..Siyah kapaklı..Tek kelimeyle süperr şiddetle tabsiye ederimm..!!!

      Sil
  3. Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...