15.11.2012

EDITÖR'DEN SELAM ..!!!

Kızlar herkese selam..:))Ben meşhur bloggerınızın editörü yanii ablası..!!!Sizlere seyahatimde gözüme çarpan vitrinlerden kareler göndermeye devam ediyorum..amaa bazen yollamasam mı diyede düşünmüyor değilim malum bloggerımız pek meraklı alışverişe..her an çıkıp yanıma gelebilir yani..!!!
Özellikle de Anthropologie resimlerinden sonra..:)))Şaka bi yana ona hak vermiyor da değilim aslında..Uzun zamandır girdiğim en enteresan mağazalardan biriydi...Gerek kıyafetler,gerekse takılar tek kelimeyle muhteşemdi..!!!Ne diyebilirim blogger ..hahaha belki gelecek sefer yanımızda olursun..!!!!







7 yorum:

  1. ne kadar renkli bir yer aynı ben:D (ah yine kendimi övdüm kahretsin:)) eda

    YanıtlaSil
  2. Selam! Amerikanin ve avrupanin en renkli en unique dukkani bu. tarzi cok farkli. turkiyeye satislari var, bazi donemler free shipping bile offer ediyolar. elbiselere, ayakkabi ve takilara bayilirsiniz. benden soylemesi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh bilmez miyim hahahaa internetten en çok alışveriş yaptığım yerlerden biri..:))Özellikle kolyeleri..Zaten yurt dışında yaşasam ev ürünlerini kamyon kamyon taşırdım herhalde..:)))Onlar hepsinden güzelll..!!!

      Sil
    2. Ben yurtdisindan birseyler almak istiyorum fakat hep acaba gümrüğe takılır mı takılırsa ne yaparım diye dusunerek yapmıyorum. Bir postta netten alisveris yaptığın turkiyeye gönderim yapan web adreslerini bersen ne super olurdu :)

      Sil
  3. Aynen, benim de en favori magazamdir. Her Amerika (hatta Londra) seyahatimde birkac saatimi ayiririm. Anthro kartim bile var. Bazi urunlerini (kendime saklamazsan sayet!) , ozellikle takilarini butigimde de satiyorum. Cok orijinal bir koleksiyonlari var. Kesinlikle takip etmeli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa zaten senin butiğe gelecektim artık farz oldu..:))Umarım geldiğimde kendine saklamadığın kolyelerden bulurum..hahahaa en kısa zamanda yanındayımmm..hem çekim hem alışveriş..!!!

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...