1.11.2012

EN SEVDİĞİM RENK!!

Gerçekten de bana en çok hangi rengi seviyosun deseler sn düşünmez siyah derim!!!Kendime de en yakıştırdığım renk siyah zaten..:)))
Bugün aslında böyle çıkmıyorum dışarı ama gece aklıma böyle bi kombin geldi ve hemen paylaşmak istedim sizlerle..Siyah deri Zara eteğimin altına gene Zara etiketli ve gördüğüm an bayıldığım diz boyu çizmeleri giydim..(bu arada çizmeler Isabel Marant,Givenchy ve Chanel karışımı ondan bu kadar bayıldımmm:))Üzerine H&M üst giydim ve herkesin boynumda gördüğü an sorduğu Twist kolyemi taktım..Bileziklerim Hermes ve Uterque..Çanta olarak Valentino altın zımbalı clucth aldım elime..Aynada kendime bakınca inşallah hava biraz kötüleşirde cumartesi gecesi aynen böyle dışarı çıkarım dedim..:)))Malum bu bahardan kalma havalarda uzun çizme biraz abartılı kalıyor!!!
Benim için sadece renginin siyah olması bile yeterli olacağından ben beğendim tabiki..))Bakalım sizler nasıl bulacaksınız kızlar??????
 
 

22 yorum:

  1. Bayıldımmm:)çok şık olmuşş sizi alkışlıyorum kutluyorum bu arada cizmeler bu sezonmu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimmm:)))Evet yeni sezonn!!!Sevgiler...

      Sil
  2. Cizme superrrrr. İste zevk budur az para harcayarak bu kadarmi guzel ve sik olunur elinizdeki mini valentino disindaki herseyi cok kolay bulunabilir ve ucuza alinabilir sizi tebrik ediorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkk teşekkürlerr!!Söylediklerinizden çokkk mutlu oldumm..:)))Sevgiler

      Sil
  3. çok fenasınnnn çizmeler içimde kalan givenchyler yaaa,, ağlamk istyrmmmm:((( ben gidene kadar biter no ları kesin,, rahatlarmı bari,,z.t.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili z.t bende hemen gidiyorum zara'ya
      ayak numaranız kaç?? benimki 39 aynıysa ayrı zaralara gidelim...şansı azaltmayalım:))))

      Sil
    2. Aynennn..:)))o çizmeler benimde içimde kalmıştı..Sağlam bacak boyu lazım ona..!!Bitmezzz noları mrk etme ıkı gün oldu alalı:)))Gayette rahatlar bu arada Z..muckkkk

      Sil
  4. selamm.şimdi bugün doğrusunu söylemek gerekirse eteğinizden pek hoşlanmadım ama onun dışında gayet güzel görünüyosunuz eteğiniz düz olsaydı takılarınızla öne çıkardınız öyle daha şık olabilirdi.(bugün okulda yaşananlardan dolayı pek pozitif değilim siz beni mazur görün)eda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Edacım selam canım:)))Tabiki beğenmediğini söyliyceksin..Birde öyle denerim:))Sende canını sıkma okul içinn!!!Kendine iyi bakk!!!

      Sil
  5. :)teşekkürler bu arada sizin takipçiler kervanına bi arkadaşımıda soktum bugün konuştuk oda sizi çok beğendi eğer yorumlara elif nur diye birisi katılacak olursa çok büyük ihtimalle arkadaşımdır:D

    YanıtlaSil
  6. elif özellikle dünkü postunuzdaki bilekliklerinizi beğendi onlardan bulmam lazım diyoo:D(kıskancından çatladı yani)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha...Elif Nur'buradan selamlar o zaman!!!

      Sil
  7. etek güzel fakat--bu aralar bir kaç kişide denk geldi:)
    şık ve sade bi kombin olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yesss..:)))Birini bende gördüm!!!Çok beğenerek aldım ben bu eteği..Gündüz filan da giyer kaynatırım arada..:)))Çok teşekkürler ,şık bulmanıza sevindimm!!!

      Sil
  8. selammm:) uzun bir aradan sonra şöyle topluca bakamadığım günlere baktım ne giyilmiş diye :) hımmm sonuç sana herşey yakışırrrrr:))

    içlerinde beğendiğim kombinler varken keşke bunun altına bunu giymeyeseydi dediklerim de oldu..ama şunu şunla giymeseydin demiycemmm çünkü bu sensin senin tarzın:))
    her tarzı deneyen sen kadar cesur olmadığım için heralde bazılarına çok uzak kaldım kombinlerinin..belkide etek tercihi bana uzak olduğu içindir:) yani eteğe hayır short a evtttt diyenlerdenim:))etek giyeceksemde değişik kesimler iter beni önü uzun arkası kısa balon etekk çanak etek fırfırlı etek :))ıhhhh ııhh benlik değil:)
    öhöm öhöm:)) şimdii haddim olmayarak ve lafı uzatarak burda seni takip eden alışveriş tutkunu hemcinslerime nacizane ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum::)) izninle hahaah( takipçi sayfayı sahiplendi hale bak:))

    mesele şuu herkezin ekonomik durumu alım gücü her çıkan ürünü anında gardrobuna koymaya yetmeyebilir..burdan sana bakıpppp ahh ahh diye iç çekebilir bu bende de
    olmalıydı diyebilir:)o zaman ne yapacağızzz akıllı alışverişşşş:))
    benim bir arkaaşım tarzına hayran olduklarımdan :))koca yazı 2 tane jean shortla geçirir ama siz bunu farketmessiniz her gün moda ikonu gibi gezmesini izlersiniz:))ona bakınca giyinmek zevk yaratıcılık veeeee akıl işi diyorum:)
    akıllı alışveriş yani..bu senenin trendlerinden seçme yapmak.zımbalı moda diye hepsini toplamaya gerek yok 6 aya kadar çoktann tüketilmiş ve miladını doldurmuş olacağını bile bile :))) dolabımızda her daim olması gerekenleri almak yanında bu senenin trendlerinden seçme yapmak:))1 parçayı pek çok parçayla kullanmak :))demet şener mesela onu her daim skinny kotu ve üstüne giydiği sıradan bir t-shırt ile görebeilirsiniz gece çıktığında gündüz giydiği jean üstüne sadece bi blazer alır bide topuklu ve gecelerde demet::)) ve her zaman çok şıkkk ..o zaman neymişşş alışveriş çılgını olmak yerine seçme parçalar almak lazımmış:))) AMA BU BENCEEE(nacizane:)


    ayyy coştummm :)) kusuruma bakma :))sadece eğer alamayanlar varsa şık giyinmek için ne varsa toplamaya gerek yok demek geldi içimden :)) öyle olsaydı tr deki ikoncanlar:)) yıkılıyo olurduuu

    sevgilerrrrrrrrrrrrrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaaa gerçekten süperrrrrsinnn!!!Sabahları inanılmaz erken kalktığım için tavuk misali erkenden de yatıyorum o yüzden yorumunu gece 2 civarı saate bakmak için teli açtığımda gördüm..:))Veee uykum açılmasın diye tek gözümü açık tutarak yayınladım hahahaaa cevap yazmakta sabaha kaldı tabi!!!
      Hımmm gelelim yorumuna...Walla tek kelimeyle bayıldım..İnanılmaz samimi olmuş bi kere..Zaten sizlerde en çok sevdiğim şey içinizden gelen herşeyi yazmanız..)))Benimde takip ettiğim bloglar ve tarzını çok beğendiğim insanlar var ama illaki her giydiklerini kendime uygulamıyorum yada almıyorum..Artık kendimi,vücudumu ve bütçemi gayet iyi bildiğim için ona göre hareket ediyorum..Mesela tarzını inanılmaz beğendiğim kadınlar ama bana sorsan hayatta giymem yada giysemde yakışmaz zaten..Tarzım olmayan şeyide beğeniyorum çünkü görsel güzelliği seviyorum..O yüzden seninde ne demek istediğini gayet iyi anlıyorum..:))Vee alışveriş tavsiyelerine gelince kesinlikle haklısın..Bu kadar zamanda anladığım tek bir gerçek alışveriş tüyosu varki o da kesinlikle sezonluk parçaları lüks tüketim markalarından almıycaksın..Şahsen ben aldığım klasik parçalarla daha uygun fiyatlı parçaları karıştırıyorum..Veee sezonluk bi şeye asla büyük paralar vermiyorum...Yani bu benim blog için yaptığım bi durum değil zaten kendi seçimim de bu yönde..:))Ayrıca haklısın mesela zımba moda diye bin tane zımbalı şey almanın manası yok..Tabiki bütçene göre istediğini alırsın ama iki parçayla ve değişik kombinlerle olayı çözersin..Bu arada şort demişken aklıma geldi..))Bende şort çok severim ve yazın gece bile jean şortla çıktığım zamanlar oldu,inanılmaz cool duruyor.!!Özellikle Zara ve Bershka bu konusa acaip bi kaynaktı benim için.Şimdide Zara'dan acaip bi şort aldım ama şansıma ne tatile gittiğim yerde nede burada giyemedim..Belki sırf yazı beklememek için bloga özel bi çekim yaparım..:)))O kadar bayıldım yani!!!!
      Hahahaaa bende kendimi kaybettim galiba:)))Takipçimin ateşine kapıldım!!!Destan gibi cvp oldu amaaaa iyiki de yazdım.:))
      Son şey;bende balon etekten nefret ederim::))))
      Öptümmmmm

      Sil
    2. her zaman ki gibi nazik ve zarifsin:))10 numara cevabın için çokk teşekkür ettim:))şimdi baktımda ne kadar yazmışım yahuu:)) haaha :))hatta daha yazmıştım çok mu oldu diye sildim:)) iyiki silmişim:))köşe yazısı kıvamına gelmiş benim yazı:)) kusura bakmaaaaaa ( takipçilerin ara ara coşabilir idare et:))

      kısa kesiyroum:)) sana her şey yakışıyorrrrr diyor ve yıldızlarını sabah sabah yine sahibine yolluyorummm yani sana:))
      sevgilerrrrr...

      Sil
    3. Walla ben halimden çokkkk memnunum..:)))Bilakis uzun yorumlara daha da bayılıyorum çünkü emek sarfediyorsunuz...Her zaman coşabilirsin yani hem bana da fikir vermiş oluyorsun!!!Çok çok öptüm seni..

      Sil
  9. dun rumeli twiste gidildi.kolye bulunamadı.istinyede 1 metro city de 2 adet kaldı.ayırmıyolarmıs.derhal orada calısan bi arkadasa telefon edildi ve kolye alındı hatta bugun markete giderken takıldı.o kadar gazla alındı yani.tabiki butun market bana baktı ve kasada hergun konusutgum kızcagız da nefisssssss dedi.sonra eve gelindi nefissss bir fırında tavuk yapıldı ve nefis bi brovni ve wongoleli spagetti esliginde sofrada kolye boynumda uzunnnnn bi cumartesi oglen yemegi seklinde son buldu.aksam kolye serefine bi program yapmayı dusunuyorum.sinema mesela :))))))))))zira baskasını kaldıramıycam bu hafta full sosyal yoruldum.
    sayende sekerim
    e.j

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaas Evrennn ben senin kolye yorumlarını bıraktım resmen yemeklere odaklandımm..:)))Bana bakıp kimse inanmıyo amaa acaip ymk yemeyi severim benn ve menün süpermişş walla..!!!Bu arada kolyeyi edinmen süper olmuş herkesin favorisi çünkü..!!!

      Sil
  10. Merhaba,
    Tarzınıza bayıldım, hiç zorlamadan parçaları match edişiniz, taşımanız çok başarılı:)
    Bir takipçiniz daha var bundan böyle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabaaaa veee hoşgeldiniz..:))çok teşekkürler..çok sevindim beğenmenize..!!!Her zaman yorumlarınızı beklerim..:))öptümm

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...