28.11.2012

İLHAM ALDIM...!!!

Gerçektende öyle oldu...Dün tarzını çok beğendiğim,sade ama çok şık bir kadınla sohbetimizden ilham aldım.:))İnstagramda koyduğum bir resim üzerinde konuşurken,tüm bu parçalar evde var..vee zaten bu şekilde de kullandın neden yarınki postunuda bu kombinle yapmıyorsun dedim kendime...Zaten sizlere arada aklıma gelen kıyafet kombinlerini paylaşacağımı da söylemiştim..Yani iznimi almıştım takipçilerimden..:)))
Aslında bu sefer tek bi çıkış parçam yokk...O yüzden giyinmeye önce jeanden başladım..Yırtık jeanim Zara imzalı ama yırtıklar Burcu'ya ait..:))Üzerine giydiğim beyaz t-shirtte Zara..Ayakkabılarım hepinizin favorisi Valentinolarım..:))Ceketim geçen kış indirimden kaptığım Dolce&Gabbana..Böyleklasik parçaları indirimde yakalayınca bayılıyorum..hahahah..bi dolu para vermek yerine dolu para vermiş oluyorum..!!!
Çanta meselesine gelirsek....hahahah herhalde kararsız kaldığımı anlamışsınızdır...Açıkçası gidilecek yere ve zamanına göre değişik çantayla çıkabilirim..Biri leopar Valentino..ve hem gece hem gündüz çok hoşş...Diğeri Hermes clucth ..gündüz için tamam amaa gece çok şık bir yerde spor kalabilir..Sonuncu da Anna Dello Ruso&HM kolleksiyonundan bayıldığım meşhur clucth..Yazın gündüz rahatlıkla kullanırım amaa bu mevsimde gündüze fazla şık kalır o yüzdenn gece için ideal..Kısacası nereye gideceksem çanta olayım bu kombinde farklılık gösterir kızlar...Artık onuda o zaman düşünürüm..:))
Son olarak gelelim bu kombini daha uygun markalardan nasıl yapabiliriz kısmına..Eğerki evde tüm parçalar daha önceden alınmış olmasaydı vee ben bu şekilde giyinmek isteseydim..Öncelikle Mango yada Zara'ya yadaa herhangi başka br markaya gider iyi kesimli,bele oturan bi ceket alırdım..Ki hatırlarsanız Mango'da bulduğum beyaz ceket muhteşemdi..Veee Zara'da şu an kadife bi smokin ceketi var tek kelimeyle yıkılıyooo..İpekyol vee Twist'te süperr bu arada... Eeee jean ve tshirt zaten Zara..Ayakkabı da illaki leopar desenli olacak diye birşey yokkk..bilakis düz siyah bi stilettoyla çokk daha iyi olabilir..en azından çanta ve takı seçeneğiniz artar..:)))
Hahahah hazır takı demişken..hepiniz şoka girdiniz heralde..malum blooggerınız da hiç takı yok bu kombinde..Neden mi...Hımmm hem bu haliyle aynaya baktığımda bu sadelik hoşuma gitti hem deee ilham aldığım o güzel kadın da eminin aynen bu halde dışarı çıkardı ondan kızlar...
Hepinize harika bi gün diliyorum..Ve üzülerek söylüyorumki bugün beni sobeleyemeyeceksiniz..hahahha malumm bugün bu kıyafetle dışarlarda değilim...!!!













41 yorum:

  1. Günaydın.!! Dün instagramda da yazmıştım. İnanirmisiniz bütün gece ve bu sabah buralardayim. Cok beğendim. Postlarinizi,takipçilerinize verdiginiz cevapları. Zaaten giyim stilinize fazla bir şey söylemeye gerek duymuyorum. Tek kelimeyle harikasıniz. Takiptesiniz, efendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günaydınnn tekrar..:))Akşamı da sizinle sonlandırmıştım zaten..!!Çok teşekkürler bütün söyledikleriniz için..Dün gece instagramda da harika şeyler söylediniz..Her zaman yorumlarınızı beklerim..:))Öptümmm

      Sil
  2. Muhteşem ayakkabılar bende de var;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçektende muhteşemler..:))Bi ayakkabı herşeyle güzel durur mu..!!!Çok seksi ve çok şık..Bi de bir mucize eseri indirimden kaptığım düşünülürse...hahaaa daha da süperr

      Sil
  3. Merhaba.Ben bir şey sorucam.=))Sizde gördüğüm bir kaç pantolon ve trikoyu sipariş ettim.Boyunuz kaç acaba.İpekyolun bir trikosunu giymiştiniz.Onu netten sipariş edicem ama kazağın boyu bende nasıl durur bilemedim.Önceki postlarınızda arkası hafif uzun olan kırçıllı kazaktan bahsediyorum=))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sealm..:)))Boyum 1.68..o kazak biraz uzun ve dekoltesi de biraz derin bi kazak haberiniz olsun..Benimki S bedendi bu arada..!!!

      Sil
  4. Hello,kombin gayet güzel olmuş.bence bu kombinle kesinlikle leopar çanta olmalı.ben çantaya bayıldım.onu her tür kombinle takabilirim yani.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh zaten o çanta bu sezonki en iyi parçamdı galiba..İşin içinde o olunca kimse başka birşey beğenmiyorr zaten..:)))Ben dahill...!!!

      Sil
  5. Woowwww supersin iste uzun zamandır beklediğim kombin bugün geldi bayıldım canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hımmm teşekkürler efendim..:))Sevindim beğenmene..Arada bu tip kombinlere devam o zmn..!!

      Sil
  6. herzaman ki gibi çok şık süpersiniz.. benim fikrime gelince ayakkabı leoparlı olduğu için leoparlı çanta alınmamalı, hermes clutch alınmalı derim,veya başka düz renk bir çanta..leoparlı çanta alınıcak olsaydı ayakkabı siyah olsa daha güzel dururdu bence:)

    selin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Selin..:))Teşekkürler fikir verdiğin için..Sayenizde kafamda şekilleniyor herşey..:))

      Sil
  7. Muthis olmus.. Bu sekilde hergun giyinebilirim. 3 canta da cok iyi ama bence ADR olsun derim. O cantayi alamadim ya, bedavadan hermes kacirmisim kadar yikildim. ;) optum cok ;) e.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler E..cim..:))Ne zaman istersen sana yollarım..!!!Tepe tepe kullan..!!Öptüm çokk..Bi ara kahve içiçez unutmaaa..!!

      Sil
  8. Heyyooooo! En kisa zamanda;)

    YanıtlaSil
  9. merhaba:)
    ben bu kombini sevdim:))
    bence süper olmuş zaten leopar çanta kendi başına mükemmel....
    3 çanta da güzel olmuş leopara olan çanta mükemmel ama sanırım hermesle sevdim ben bu kombini..
    ama sen her türli yakıştırıyorsun ..

    sevgiler Ç.Ç

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sealam.:))Beğenmene çokk sevindim..İnan her kafadan ayrı bi ses çıkıyo amaa leopar Valentino önde tabiki..Sende Hermes ekibindensin..:))Öptümmm

      Sil
  10. BEN BU POSTUN EN ÇOK """bu kombini daha uygun markalarla nasıl yapabiliriz kısmına" bayıldım...;)Sizi her gün severek takip eden takipçiniz olarak, Bundan sonraki postlarınızda bu tarz bölümlere de yer verirseniz, öncelikle kendi adıma sonrada sizi seven takipçileriniz adına, takipçi sayınızın kat be kat artacağı düşüncesindeyim;)Bu bölümü çok sevdim.. Malum bir çok insan Chanel, Hermes, Dior, Valentino gibi lüks markaları alabilecek kadar şanslı değil..!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam..:))Postun bu kısmını beğenmene sevindim çünkü bende markalı şeyler giydiğimde bu şekil bi detaylı anlatım planlıyorum açıkçası..Her postuma gerekeceğini düşünmüyorum çünkü her zaman böyle kompleee fiyatlı markalar giymiyorum..Sizler içinde çok daha keyifli olacak bencede..:))
      Veee son olarak tümm o markalara ulaşabilir olmak kimilerine göre şanslı bi durum olarak görünsede...şans kavramından ne anladığına göre değişir bence..Kimine göre maddi rahatlık şansken bana göre yastığa kafanı huzurlu koymak büyükkk bi şans..:))Benim için olayın özü budur..:)))

      Sil
  11. Zara tşört'ün v sine bayıldım yeni sezonmu?Burada hepsi çok hoş ama hermes tercihimdir..:) Esin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba..:))Bende çokk beğeniyorum bu t-shirtün V sini..!!!Ama yıkanınca biraz formunu kaybetti sanki yadaa penyesi bi matlaştı gibi..Genede yakından bi bakın derim..Yeni sezon bu arada..nerdeyse esas söylemem gereken kısmı unutuyordum..:))

      Sil
  12. Merhaba,
    Çok açık yakalı kazak, t-shirt vs. ürünleri nasıl kullanabiliriz? Göğüs arası açık olanlar ve küçük göğüslüler daha şanslı açık yakaları kullanma konusunda. Sizin öneriniz nedir? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba..:))O göğüs arası ayrık ve küçük olanlar kısmında bende varım o yüzden deriin yakalarda rahat ediyorum tabiki..!!Daha büyük göğüslerde bence kaldıran sütyenler yerine bilakis göğsün tümünü kaplayan vede birazda bastıran sütyenler tercih etmeliler..Böylece derin yakalarda göğüs çatalı çokk daha az göze batar..Hemde daha klas durur kesiinlikle..:))İyi akşamlarr

      Sil
    2. Çoook teşekkürler..

      Sil
    3. Derin V seviyorum arada kalmış görüntü hiç hoşuma gitmiyor...:)
      O yüzden düz beyaz tşirtte by H (hülyaavşar) tercih ediyorum ama oda yenileyemedi kendini, yani modeller hep aynı... ama penyesi çok kaliteli...

      Sil
    4. Bende arada kalmış hiçbir şeyi sevmiyorum..hahahas ne ara renk ne ara model nede ara akılll...!!Öptümm

      Sil
  13. biz aynı ülkenin vatandaşları değilmiyiz...biz burda kutup iklimi siz orda ekvatoral iklim yaşıyosunuzz:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hhahahha walla bende bugün bunu giyip çıkmadım zaten..Gerçi arabayla kapısında inebileceğim bi lokantada yemeğe gidebilirdim malum bloggerınızın cengaverliği meşhur zaten...:)))Yani bana her zaman bahar..!!!

      Sil
  14. Anna Dello Ruso cantayi cooook begenmistim ama Ankara'da bulamadim, ne kadar sanslisin!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh banada taaaa NY'tan geldi desem..:)) Sevgili takipçim vedee artık arkadaşım Balki'nin hediyesi..!!!Onada buradan selam.:)))

      Sil
  15. gene geç kaldımmmmm:(( bu postu ben nasıl kaçırmışşım sabahtan yorumu hak ediyomuş ama gün boyu koşturdum bende kendime yeni bişeyler alma çabasındaydımmm:))hahaa deri taytlardan aldım kenarı deri olucak şekilde üstüne bol bişeyle kesin karşına çıkıcam ama takı konusunda henüz eksiklerim var:))hahahaa sen bir harika olmuşun bugün gözüme ayrı güzel geldinnnn:)) bu tarzları ben her anlamda çok seviyorum ayakkabıların zaten bendeki yeri ayrı:))çok hoşsun kısaca bu halinlede beni mest ettinnnnn:))öptümmmmm çok!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evettt bu defalık anlayışla karşılıyorum kesinlikle..hahahhah alışveriş yapanın halinden anlarım yani..:))Merakla bekliyorum kombinlerini walla...Herkes pek bi beğendi bugün beni yaw...hahahha hoşuma gitti kesinlikleee..!!!
      Çokkk teşekkür ederimmmm...öptümmm

      Sil
  16. Wooooowww cok hoosss :)) yakisiyo tabi ne giysen ( hatun tas :)) ) bu arada bisey daha jeanlerine bayiliyorum sanada cok yakisiyo . Farkettim de ispanyol paca denenmemis hic :))) ceketle yakisicagini dusundum bir an sana bakina ben bu aralar topuklu ve ispanyol pacalara sardim da :))) bi taraflari kamufle amacli iyi oluyo!! Dar jeanleri uzun tsortlerle tercih ediyorum anlarsin iste:))))))) goz yaniltmasil icin... Neyse sonuc itibariyle ne giysen yakisicagina eminim . Keza bu kombinde oyle:) hoscakal smdilik

    YanıtlaSil
  17. Hahaaa bayılıyorum sizin bu içtennnn yorumlarınıza..:))Hele şu hatun taş durumu göğsümü kabarttı walla..!!!Biliyor musun bi dönem ispanyol tarz kot çok giydimm..Özellikle Jbran Love story favorimdi..amaa son 1-2 senedir skinny giymekten bi hal oldum hahaaa...Bi kombinimde tekrar geri dönüş yapabilirim senin için..:))Çok öptümmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beklemedeyimmmm :))))) 👀👀 dort gozzz

      Sil
  18. merhaba kombinlere bayıldım :) ayakkabılar çok şık ve üstelik indirimdenmiş şanslısın :) kahve hermes'in siyahından bende de var kesinlikle çok klas :) keyifle kalınn :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Gizem..:))Biraz şanslıyım indirim konularında hakkaten..:)))Hımmm bence siyahı çokkk kullanışlı olur kesin..!!!Sende güle güle kullan...sağlıkla ve huzurla tabiki..:)))Her zaman yorumlarını beklerim..!!!

      Sil
  19. merhabalarr... bloğunuzu yeni gördüm ve çok beğendim sizi tebrik ediyorum.ilk iş bugünkü postunuza bakmaktı gerçekten çok güzel.daha sonraki işimmm önceki postlarınıza bakmak oldu.arkadaşınız aslı hanımdan çok bahsetmişsiniz ve bende büyük bi merak oluştu.onunda resimlerini gördüm çok hoş bi bayan.:)(sorması ayıptır kaç yaşında ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba...:))Evett Aslı çokkk yakın arkadaşımm veee benden 2 yaş küçük yani 35 yaşında..hahahaa nihayet onunda yaşını soran biri çıktı..Birazda onu merak etsinler dimi..:)))
      Bu arada blogu beğenmenizede sevindim..!!Her zaman takipte kalınnn...!!!

      Sil
  20. Leopara leopar bogmus gibi dursa da ben zincirli minik canta oldugu icin onu sectim :) Cok yakısmıs hepsi o ayrı, Hermes'e bayıldım vizon rengini ayrıca severim:)

    Çiğdem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten herkesin ortak beğenisi leopar çanta oldu..:))Sende onu beğenmişsin..!!!

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...