6.11.2012

KIZLARLA MAÇTA!!!

Dün gece kızlarla maçtaydık!!!Tabiki de FB&BJK basketbol maçında..:))Blogu takip edenler bilir,Aslımmm dediğim can arkadaşım FB takım kaptanın Ömer Onan'ın eşi olur..Bizde tabiki hem FB'li olmamızdan dolayı hemde arkadaşlarımızı yalnız bırakmamak için dün gece maçtaydık..Bende görev aşkı nedeniyle maçta detay çekimleyi yaptım..:)))Karşınızda maçtan ve bizden kareler..!!!!!
Vee bu arada;tabiki yendikkk..:)))

9 yorum:

  1. Birincisi fb li olusunuz, ikincisi omer onan yakinliginiz, ucuncusu deri mont, dorduncusu yuzukleriniz, besincisi kizlar grubu olarak hepinizin ortak zevklerinizin olmasi en onemliside bjk yi yenmemiz hepsi yikilioooo!!!!

    YanıtlaSil
  2. Pardon cantalari unutmusum, siz maca boyle cantalarla gidiyorsaniz gece disari cikarken nasil cantalar takiyorsunuz cok merak ettim, ama yinede bayildim hepinizin tarzina. Bir de omer onan'in esi hangisi oluyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaaa hanginiribe cevap vereyim bilemedim..:)))Önce Aslı'yı tarif edeyim..Hani yukarıdaki resimlerde kurukafalı şal talmış olan,altında yeşil pantalon var!!!Aslında sadece maçta değil genel olarak günün her saatinde bizleri böyle görebilirsin ,çantalarda dahilll..;)))Yani gece için ayrı durumumuz yokl ve hepimiz gece çantasını gündüzyada gündüz çantasını gece kullanıyoruz...Veee deri montum gecenin yıldızıydı gerçekten herkes bayıldı..Teşekkürler yorumların için..:))

      Sil
  3. Yakin takipteyim sizi bende her maca gidiyorum bir dunku maca gidemedim, nereden izliyorsunuz maci locadan mi? Bir dahaki sefere yaniniza gelip tanisicam sizinle. Sevgiler dila.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilacım locada değiliz biz...Sahaya yakın oturuyoruz..:))Genelde bende maçlarda Aslı'ya eşlik ediyorum..Tabiki beklerimm..:)))Bumdan sonra maçlara daha özenli gideyim bende..:)))Her yerde takiptesinizzz!!!!

      Sil
  4. hayırrrr gerçekten yakında kafayı yicem.ben bu sene maça gidemessem dahada ilgilenmicem basketbolla demek isterdim ama 11 yaşından beri basketbolun içinde olduğum için böyle bişey olmuyo.hahahhaaaaaa ömeer onana bol bol selam ve tebrikkk.eda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vayyyy yoksa karşımda basketbolcu Eda mı var..:)))Aslında anlamalıydım galiba...!!!Tabiki Ömer'e selamını iletirim..Bu arada dün gece senden bahsettim ona haberin olsun...:)))Maça çağırdı seni..:)))Öptümmmm!!!!

      Sil
  5. ilk önce en nefret ettiğim ders olan edebiyata çalıştığım için cevabınızı göremedim.sonra evet karşınızda profesyonel olmasa bir basketbolcu var(sadece okul takımında oynayabiliyorum çünkü alerjik astım gibi bi hastalığım var onun için düzeni çalışamıyorum)ayrıca siz beni böyle mutlu ettikçe ben kendimi kaybediyorum çok teşekkür ederim.eda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi çalışmalar Edacımmm..:))) Basketbolcu ruhu içine işlemiş haberin olsun!!!

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...