30.11.2012

LİSTEME EKLEDİM!!!

Dolce&Gabbana'nın yeni parfümü "The One Desire" bugün tanıtıldı.Kampanya yüzüde benim de çookk sevdiğim Scarlett Johansson. Parfümün 30ml, 50ml ve 75ml olmak üzere 3 boyu olacak.İtalya ve Amerika'da Ocak ayında satışa çıkıyor...Bende test edip, beğenilirse alınacaklar listeme ekledim kızlarrrr:)))
 
 


 

2 yorum:

  1. ben şu anda gucci premire seviyorumm o sende kesin vardır:))ama the one da hep sevmişimdir şimdi bir de bunu deneriz kokuların fiyatları ne kadar uygun gelmesede gözüme acımıyorum kokuya valla hiç:))hahaha bugünde giyiminle ilgili bişey göremedim ama bu demek olmuyki hiç yorumum olmıycak:)hahaah öptümmm bloggerin sultanı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evettt kızlar sayenizde gökyüzünde uçuyoruum..:)))Biriniz diyoki en güzell blogger biriniz diyoki bloggerların sultanı....Walla beni artık aşağısı kesmez kızlar haberiniz olsun...!!!Evettt bugün kombin koymadım çünkü sabah erkendennn editörüm,eşim vee ben Kapalıçarşıya gittik....hahahha yani çokkk meşguldum...Seyhmuzda yemek yerken bütünnnn arkadaşlarımı andım walla...:)))Yarını bekleyin kızlar..Bugün offf yapan bloggerınız yarın itibarıyla geri dönecek inşallah...hahhahahah öptümmmm

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...