26.11.2012

MAKYAJ DELİSİ..!!!

Korkarım adım ya saç delisine yada makyaj delisine çıkacak..gerçekten..Görende zannedecekki ben makyajsız çıkmamm..amaa gerçektem her ne kadar çok fazla yapmasam da her tür makyaj malzemesi almayı severim...Dikkatinizi çekerim..makyaj dedim bakım değil...Dünkü yorum trafiğinden anlamışsınızdır zaten sadece tek bi nemlendiriciyle yüzümü idame ettirdiğimi..:)))
Şu makyaj olaylarında kendimi pek normal bulmuyorum mesela..hahahah ..bi dolu şey alıyorum amaaa hep aynı iki üç şeyi kullanıyorum..Alışverişe çıkarım mesela..Bi kazak görürüm aaa pahalıymış..değmez derim..hahaha..sonra gider aynı parayı ayda yılda bir bilmem ne kıyafetime uygun bilmem ne renk makyaj yapıcam diye harcarım..
Velhasıll(çokk kullanıyorum değil mi bu kelimeyi..:))
"Dior Chérie Bow Spring 2013"  kolleksiyonunu da çok beğendim..özellikle ojelerini..Korkarım ki 88. pembe ojelerim olarak onlardan alacağım..:)))Vee galiba rujlardan da...allıklrdan da..hahahah durumum çokkk vahim..çokk

 
 
 
 
 
 
 
 

12 yorum:

  1. bayıldımm renklereeee...sabah sabah içim açıldı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende...:))En sevdiğim renklerden biri zaten..!!!İçinizi açtıysam süperrrr..:)))

      Sil
  2. dior addict extreme lipstick serinin cherie bow rengi çoook güzel,bizzat alındı ve denendi, extreme olduğu için diğer addict rujlardan çok çok daha kalıcı, bu sezonda var yani o renk,beklemek istemeyenler koşup gidip alabilir:)
    bu spring koleksiyonunda da en çok ilgimi ve dikkatimi twinset çekti, siyahını alıp kullanmak istiyorum biran önce:))
    bunlar ne zaman gelirki acaba?
    selin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selammm ..:)))Hemennnn alıcam inşallah bulurum..!!!Bulamazsam yandın hahaha takılırım şimdi...Ben bi araştırayım bunlar ne zmn gelicek bakalım..:))

      Sil
    2. aaa o zaman gitmişken bence bir de yine aynı extreme serisinin 339 no suna bakın derim:) 356 cherie bow pembemsi, 339 şeftalimsi:)))
      öptüm:)

      Sil
    3. Tamammm sayenizde benim bu ayki ekonomi yapma hayallerim sadece hayal olarak kalmaya devam edecek..:))

      Sil
  3. tam benii anlatmışşsn bende öleyimm kim nasıl güzel makyaj yapmış neler kullanıyolar takipten vazgeçemiyorum helede alışveriş sırasında aynı duyguları yaşıyorum senlee yüzümün aslında kapatıcıya fondetene hiç ihtiyacı yok çok şükür ama ben genede bulunsun diyee dolduruyorum her yeri tek kendim içn arkadaşlarımın makyajlarıylada ilgileniyorum tek kendimin güzelliğine bakmıyorum yanı:)))hahah ama makyaj olsun bu vücut için nemlendiriciler kokuyada ayrı bir değer veriyorum bide yeni mor oje aldım golden rose tan öneririmm oda çok güzel duruyo siyahlarla:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Walla aakin sakin oturuyodum biriniz oje biriniz ruh dediniz veee kafayı yiycem ..hahahaaa her an kızların yanından kopup almaya gidebilirim..:)))öptümmm

      Sil
  4. Günaydın,oje renkleri çok güzel.belki 100 tane var ama yinede dayanamıyorum ojeye.bide o zara jean şuan varmı yada önceki sezondanmı.cok beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günaydınn..:))Aynen bende de hastalık oldu..!!Zara jean bu sezonun hatta geçen hafta aldım..:))

      Sil
  5. Merhaba,yırtıklı zara jean e takıldım,çok güzel.bu sezon var mı.birde dior ojeler çok tatlı.yaz sezonundamı alıcaz.şimdi bulabilirmiyiz acaba.ve o tırnaktaki kuru kafaları nerden alabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam tekrar..:))Evett Zara jean bu sezon amaaa yırtıklar home made yani Burcu yaptı..:)))Ojelere bende bayıldım vee daha burada sormadım bi araştırayım haber veririn blogta...Kuru kafa tırnaklar henüz Türkiye'de yokkk ama netten bulabilirsin...:))) öptümmm

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...