18.11.2012

MUHTEŞEM JLO.!!!

Bir kadın hem güzel hem seksi hem pozitif hem de iki saatin sonunda bile halaaaa güzel sesli olabilir mi..!!!!Gerçi ses hariç gerisi bende de var ama..hahahhaha.şaka bi yana kadına bayılıyordum artık daha da bayılıyorum..:)))
Bir kere fizik muhteşem..evett gayet kalın bi kadın amaaa bir göbek var...kaslarını sayıyorsunuz...meşhur poposu ününü gayet haketmiş vaziyette o kesin..yüz deseniz çokk güzel amaa bence saçlar daha da güzel..:))kıyafetler tam onun ihtişamına uygundu zaten..hepsi süperdi..
Şarkı seçimlerinden tutunn şovuna kadar herşey tek kelimeyle harikaydı..aklıma bizim Türk sanatçıların iki aksiyon yaptılar diye ayy sahnede inanılmaz sürprizlerimiz var size demeleri geldi...hahahhah tamamm Jlo imkanları bizimkilerde yok amaaa yani dans etmek içinde para içinde yüzmene gerek yok..Kadının kendisi birebir dansçılarıyla dans ediyordu yani..amaaa Aslı anlattı burada bile günde 3 saat spor yapmışş..bu kadar spora poposu erimesin diye özel bi programla çalışıyormuş..yani kadın gerçek anlamda alnının teriyle bu şöhreti hak etmiş..:)))
Şimdi Jlo maceramızın ennn can alıcı kısmına geliyorum kızlarr hazır olun..!!!Aslıyla geçtik yerimize oturduk vee yanımızdaki iki koltuk konser başlayana kadar boştu..bizde inanamadık nasıl boş kalmış filan diyerekten konuşurken...hahahah birden dan diye bi adam oturdu..Veee bana dönüp ingilizce konuşmaya başladı..gayet samimi bir dille Jlo'nun fanı olduğunu,onun dünya turnesi kapsamında gittiği her yere gittiğini vedeee her konserinii  izlediğini anlattı..bende tabi ahh ne hoş filan dedim kibarca..hahahha amaaa esas macera bundan sonra başladı..adam şovun her sahnesini dönmüş bana anlatıyor...hahahha bende aramızda muhabbet olmasın diye kibarca gülümseyip kafa sallıyorum...bi yandan da nerdeyse Aslı'nın kucağına yatıcam adamdan uzaklaşmak için..!!!Tabi tahmin edersinizki gülme krizlerindeyiz binlerce insan içinde bu da bizi buldu diye...:))
Neyse konserin sonlarına doğru kalktı da huzura erdik daha doğrusu erdim..haahha
Veee bu güzel konserin bitiminde ilk işimiz kendimizi Bağdat Caddesindeki Kızılkayalar'a atmak oldu..!!!Gece 12'de iki tane hamburger yiyerek spor hocamın kulaklarını derindennn çıtlattım..:)))
İşte karşınızda konser notlarım..hahha bugünde maçtayız..yayına devam yanii..:)))İyi pazarlar..!!!!









15 yorum:

  1. hahaa ilk yorum benden bugün:D öncelikle eğlenmenize çok sevindim...diğer meseleye gelirsek binlerce kişi diyosunuz acaba düşündünüz mü o binlerce kişi arasında siz ikiniz kadar göz kamaştıran bayanlar var mı adam tabi sizin yanınıza oturacakkkk:D eda (maçtan kapsamlı fotolar bekliyorummm:D)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evett nihayettt..:))bu arada göz kamaştıran kadınlar kısmı beni benden aldı hahaha neyseki güzel eğlendikkk..!!!
      Merak etme kapsamlı çekimler yapıcam hahahaa özellikle senin için..:))öptümm

      Sil
  2. bugün tam havamdayım:)) konsere gelememiş olsamda valla anlatman yetti bana kadın zaten her anlamda güzel ama sendeki endam da kimse de yok:)))her yorumuma farklı kelimeler kullanmaya çalışıyorum zaten seni yeteri kadar beğendimı anlammışşsındr:))hahaa adamın gelme durumuna çok güldümm iyiki çabuk kurtulabilmmişsn yoksa çekilmezdş:)) bugünde maç keyfii zamanı bende burdan olup bıtenlerı takipteyimmm:)öptümmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam..:))belli havanda olduğum her zamanki gibi döktürmüşsün..!!!çok teşekkürler tümmmm güzel sözlerin için ama gerçekten de kadın muhteşemdi yani..neyse bakalım bugünde maç günü..hahahaa yakında görüşürüzzzz..!!!öptüm..

      Sil
  3. resimleri bekliyorummm:D eda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Edacım şu an yanımızda olmak isteyebilirdin..:))Hep beraber kahvedeyizde..!!!Dışarıdayım o yüzden yarını beklemek zorundasın..:)))Yükleme yapamadım da ..hahaa görev aşkım sekteye uğradı..!!!öptümmm

      Sil
  4. Konu başlığıyla alakası yok ama birşey soracağım :))) Şu linkteki ipekyol eteği siz olsanız nasıl kombinlersiniz? Helppp pleaseee :))

    http://www.ipekyol.com.tr/etek/cicek-baskili-devore-etek_791_19430

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamm..:))olsun konuyla alakalı olmasa da sayende superr bi etek gördümm..!!!Şimdi normalde klasik giyiniyorsan aynen resimdeki gibi yada beyaz bi şeylerle süper olurrr amaaa bu eteği bana verirsen ben bunu ya salaş düz beyaz bi tişörtle giyer,iri taşlı da bi kolye takarım vee tabiki stilettoyla yadaaa gene salaş ama sezon modası hayvan desenli tişörtlerden giyerimm..amaa bence en güzeli salaş V yaka kolsuz yada kısa kollu (ama kolları kesin kıvrılmışş::))beyaz tişiört ve acaip iri taşlı vede gösterişli kolyeyle gerçektende tadına doyum olmaz.:))Umarım yardımcı olabilmişimdirr..!!!iyi gecelerr..:))

      Sil
    2. İlginiz ve yardımınız için çok teşekkürler.. t-shirtle deneyeceğim.. iyi gecelerrrr :))

      Sil
    3. Rica ederimmm..:)))inşallah güzel günlerde giyersiniz..!!!

      Sil
  5. dün gece jennifer lopez konserinde olan ve onu vip sahne önünden izleyen biri olarak gerçekten jenniferın nasıl muhteşem bir performans sergilediğini bizzat yakınen şahidim..kadın sahnede su bile içmedi ötesi yok, nota defteri bile yoktu..bence bizim türk sanatçılara(!) kapak olmalı bu durum... o değilde bnm en çok dikkatimi çeken yakışıklı dansçıları oldu:)))o nasıl fitlik o nasıl vücutlar öyle:))) jenniferın güzelliğine diyecek yoktu zaten..;) ama bnce kalçaları abartıldığı kadar büyük değil, bacakları ve belide kalın...çok fit ve yuvarlak hatlı olması onu çekici kılan yanı bnce..sahne önünden izlediğim için daha detaylar vercem j.lo hayranlarına.. el bilekleri inanılmaz ince, çok zarifti...parmaklarıda öyle, tırnakları uzun ve oval manikürdü, en çok o dikkatimi çekti:) oval kesim hiç sevmem çünkü:)) yüzü çok güzeldi hatta bebek gibi diyebilirim, ekranlarda göründüğünden bin kat daha güzel bence..kostümlerine gelince yıkılıyorlardı..mor, kırmızı, ten rengi ışıltılı vee tabiki eşofmana bayıldım altındaki sneakerlarda zımbalıydı..genel anlamda muhteşem bir konserdi bayıldımmmmmm bir kez daha hayran kaldım;) j.lo konserindeki gözlemlerim bunlar efendim:))heheeheh

    YanıtlaSil
  6. bu arada saçlarına ba-yıl-dımmm..yapaylıktan uzak inanılmaz doğaldı..yalnız kendi saçımı kaynak mı onu anlayamadım işte:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaa aslında sana bir post hazırlatmalıymışım..!!!Harika yazmışsın..Detaylar filan süper olmuş..Bi ara acaba benim posta mı eklesem dedim amaa malum editörüm yurtdışında..o yüzden de yapamadım..!!!Teşekkürler herkes adına..Çok güzel anlatmışsın..:))
      Veee kadını saçlar inanılmazdı gerçekten..Kızlarla dedik ki herhalde konserdeki saçları ekti çünküüü gündüz kü saçı daha kısaydı..Amaa her ne yapmışlarsa helal olsun çünkü inanılmaz doğal duruyordu..:))
      Uzun lafın kısası tek kelimeyle yıkılıyorduuuuu..!!!

      Sil
  7. Saç demişken aklıma takıldıda Hülya Avşarın saçları nasıl öle bi anda uzadı onu çözemiyorum ..Kaynak değil bence çok doğal duruyo...Jlo ya gelince onun saçlarınada bayılıyorum şöyle uzun gür saçlara sahip olmayı isterdim ama ne denersem deneyim farketmedi yine aynı malesef..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günaydın..:))Evet haklısın geçen gün kızlarla da konuştuk..bir ara saçları yanmıştı da kısacık kestirmişti..amaa bence onda da bi kaynak durumu var yada çekim için takıyolar bi şeyler..Bende saçımı uzatmaya çalışıyorum..Bir sürü öneri geldi bu konuda..Blogta BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ diye bi post yaptım..onu oku mutlaka inanılmaz tarifler var..!!Özellikle E vitamini ve zeytinyağ olan tarifi denemelisin.Gerçekten işe yarıyor çünkü..!!öptüm iyi haftalar..!!

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...