7.11.2012

YAĞMURLU BİR GÜNDÜ...

Başlık ne atsam diye düşünürken aklıma Nilüfer'in şarkısı geldi...Hani yağmurlu bir gündü..Tıpkı bugün gibi diyen...Sabah uyanıp ılık ama yağmurlu havayı görünceeee.. bu havada etek ve yağmur çizmesiyle çıkılır bence dedim..:)))Hemennn Hunter gümüş gri yağmur çizmeleri çıkartılırrr veee üstüne etek aranır..!!!Herkesin askıda gördüğünde ayy çok güzel ama nerde giyicem dediği veee benim kaç kez giydiğimi hatırlamadığım tüylü Zara eteği üzerime geçirdim..Üstüne gene Zara gri sweatshirt (hani şu kolları taşlı olan, almayanı dövdükleri veee üç kadından ikisinde olan..bende onlardan biriyim..:)))giydim..Herhalde o kadar taş bana yetmemişki İpekyol kolyemi taktım..!!!Çanta olarak lacivert Celine aldım..Amaaa bence kombinin bombası Zara leopar ceket oldu..Bu ceketi gördüğüm an vuruldum vee bu etekle ikinci giyişim..:))
Geriye ne kaldııı????Tabiki Aslıyı beklemek..birazdan beni alıcak da..:)))Bugün onun mağazasındayım veee tabiki beklerimm!!!!
Bağdat Caddesi Kısmet by Milka...Onun tabiriyle..Kuyum kraliçesinin mağazası hahahaa..
Kendinize iyi bakın kızlarrr!!!!

 
 

27 yorum:

  1. cnm çok tatlı olmuşsunn ,bayıldımm :)

    http://sedamoda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Ne diyebilirim ki yine supersin!! Ogle arasi kuaforde, ilk is, senin yeni postunu okumak oldu:)) Beni en cok casirtan, kendimce gunduz icin biraz abarti bulacagim kiyafatleri inanilmaz bi sekilde uzerinde sade ama ayni zamanda cok klas tasiyorsun! Cok basarilisin kombinasyon konusunda! Ve gordugum kadariyla cok cok guzel ve zarif! Tesekkurler bu guzel post icin, bisous bisous

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Ayşegül..)))Öncelikle iyi kuaförler...İnşallah işin hemen biter...:)))Ben çok sıkılıyorumda kuaförde..!!!İki gnde bir kuaföre giden kadınlardan olamadım hiç...
      Çokkk teşekkürler her zamanki gibi harika şeyler söylemişsinn...Veee tabiki güzel bulduğun içinde..:))Gerçi sadece tek gözüm görünüyordu ama hahahaaa brn anlarım diyosunn..:)))
      Çok çok öptümmm..!!!

      Sil
  3. bu yorumu ikinci kez yazıyo olabilirim çünkü ilk yazdığım hala yayınlanmadı sanırım gönderemedim onun için bi önceki yorumumdakileri size aktarıyorum:D
    eveettt bu gün çok mutluyum neden? çünkü nefter ettiğim ders olan edebiyattan bugün sınavda 95 aldım:D(nedense kendimi övme gereği duydum hahhaaaah)size gelirsek kombin ceketi çıkarırsak çok güzel öbür türlüde güzel ama altta gümüş rengi çok parlıyo leopara yakışmamış gümüşler yerine siyah hermes'leriniz daha güzel olur diye düşündüm.eda:D:D:D:D:D:D:D:D(çok güldüm)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Wowww güzel not..!!!Bu arada ikinci kes yazmadın ilk geleni yayınladım zaten..:)))En yakın zamanda siyah Hermeslerimle deneyeyim gerçi blogta var öyle bi kombin gerçekten güzel olmuştu..:)))Şu boll gülücük olayınıda sevdimmm...!!!!!Kendine iyi bak Edacım..!!!

      Sil
  4. Bu kombine bayıldımmm:)Hunterları sıkıcı buluyodum ama bu renk süpermiş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende Hunter'ın her rengini sevmiyorum amaaa bu çok kullanışli bir renk...Kesinlikle tavsiye ederim yani..:)))

      Sil
  5. Çorap tercihiniz nedir acaba? Tüm kıyafetlerinizde çok doğal görünen (hatta çorap yokmuş gibi) çoraplar var. Merak ettim.. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokk teşekkür ederim çünkü bu çok güzellll bi iltifat benim için ..:)))Açık ve net söyliyim hiçbir resimde çorap yokk bacaklarımda..!!!Ben kışın bile çorapsız ayakkabı giyen tiplerdenim o yüzden hava çokk soğuk olmadıkça çorap kullanmamm..Ama bildiğim kadarıyla Wolford'un çorapsız gibi gösteren çorabı var hatta Ajda Pekkan'da ondan kullanıyormuşş..:)))
      Çok teşekkürler tekrar..Umarım yardımcı olabilmişimdir..:)))

      Sil
  6. Merhaba
    Öncelikle blogunu yayınlamaya karar verdigin icin ben kendi adıma cok memnunum çünkü tarzlarımız tamamen aynı.bende etekli kominlerimde asla çorap kullanmam.bu arada 5 yasinda bir kızım var o da senin sıkı takipçin ama en kötü tarafı onada çorap giydiremiyorum. Etek sana cok yakışıyor.gerçi üzerinde her şey cok guzel görünüyor sanırım seninle ilgili bir durum.bu arada hayatımda ilk defa tanımadığım birine yorum yazıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaa kızın açısından kendi adıma sevindim amaa senin adına üzüldüm tabiki..:)))En küçük takipüim o herhalde..!!!Çok teşekkürler bütün söylediklerin için..:)))Gerçekten harika şeyler söylemişsin...Herkesin kendine göre bi tarzı var eminim sende de herşey farklı ve güzel duruyordur...
      Hayatımda ilk defa tanımadığım birine yorum yazıyorum demişsin...Teşekkürler Zeynep..Bu arada ne demek istediğini gayet iyi anlıyorum çünkü bende bu blog sayesinde tanımadığım pek çok insanla iletişime geçtim veee inan bu duruma BAYILIYORUMMM..:)))

      Sil
  7. Solaryuma giriyormusuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırr..Zaten kolay yanan ama rengi zor açılanlardanım..:)))Bu yazda biraz uzun sürdü benim için..O yüzden hala yanık tenliyim..Çorap kullanmadığım için ilerleyen zamanlarda ayda bi kez girebilirim belki..O kadarı beni idare eder herhalde..:)))

      Sil
  8. Hunter çizmelerine bayıldım! Bu rengini görmemiştim çok güzeller. Kombin de süper!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkürler..:)))Sevindim beğenmenize..!!!

      Sil
  9. SLm Hunter ların bu rengini bulamadım internette orginal ismi nedir?ESİN..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Esin..:))Güzel bi soru sormuşsun tabiki hatırlamıyordum bende..:)))Amaa senin için baktım şimdi netten Bergdorf Goodman'da varr veee fiyatı 135 dolar..İstersen bide oraya bak..:)))

      Sil
  10. Yalniz instagram da bakiyorum diye bayafir blogunuza ugramamistim ( itiraf:() yazilariniz cok degismis ya da bana oyle geldi bilmiyorum, bol sohbetli cok samimimi ve okumadi cok keyifli:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle hoşgeldinn..:)Evet bu arada haklısın sanırım zamanla bende rahatladım,stresim gitti..!!!O zaman daha içten yazabiliyor insan galiba...Teşekkürler tekrar..:))

      Sil
  11. sizee leopar çok yakışıyor diye başlamak istiyorummm:))etek çok şirin ve o eteğin kısalına aldırmayan fizikte çok güzel kısacası ben sizin giydiğiniz her şeyi çok beğeniyorum ve bildiğim bişey var ki o da çok asil bi bayan olduğunuz:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakışmasına sevindim çünküüü leopar desenini seviyorum..:)))Amaaa şu asilll meselesine gelirsekkkk o senin güzel görüşün diyelim...açıkçası senin için asil olmaktansa içten olmayı tercih ederim..:)))en azından resmi olmazzzz...Kendine iyi bakk..!!!

      Sil
  12. aa ben kendimi yakın görüyorum çok zaten içten olduğunuzu hissetmesem bu kadar çok yorum yapamazdım hem tatlsın hem içtensinn ben galiba tam belii edemedım kendimi ama yazılarımın hepsinde burda olmanın keyfi içerisindeyimm öpüyorumm çokk:))

    YanıtlaSil
  13. haklsınız beni içten bulmuş olduğunuz içinde çok teşşekür ederim.Bende sizin öle olabilginizden eminim içten olmasanız bu kadar kısa sürede ben kendim için dyim bağımlısı olamazdım buranın:)kendinize iyi bakın sizde:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamm..:))))gerçektende sevindimmm kendini yakınnn hissetmene....galiba benim en sinir olduğum insan tiipi ukala vedee kandini beğenmişş olduğu içinnn insanlarla aramda mesafe olmasından hoşlanmıyorum.!!!!hahahahah o yüzden de senin samimi yorumlarına bayılıyorum...kendine çokkkkk iyi bak ..öptümmm

      Sil
  14. Aa cok hos olmus gercekten bu kombin gumus hunter da ilgincmis ben bi ara sarı alsam mı diye dusundum ama belediye copcusu gibi gorunmekten korkup vazgectim, şimdi bu kombin altına cingene pembesi dusundum ama cok mu cart olur yaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yess çokk cart olur çünküü ilk göze çarpan çizmeler olurdu bence..:))Bense leopar ortaya çıksın istedim o yüzden gümüş tonları takıldım..!!

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...