30.11.2012

YILBAŞI RUJUMUZ..!!!

Sizler için üç farklı markadan yılbaşı gecesi sürebileceğiniz kırmızıııı harici ruj renkleri seçtim kızlar...Zaten hiççç anlama şu yılbaşı gecesi yapılan anlamsız kırmızı olayını...hahahaha..Sanki sadece o gece kırmızı giyebilirmişiz gibi..Ayrıcada bu kadar senedir içine kırmızı iç çamaşır giyipte bütüüün sene boyunca bu yüzden şans ve bolluk patlaması yaşayan kimseyi de görmedim..hahahaa tamammm susuyorum..Gene gerçekçi tarafım coştu galiba...!!Neyse yılbaşı ruhunu söndürmeyelim değil mi...En azından umuttt ediyoruz...:)))

10 yorum:

  1. Yılbaşı yaklaşıyor heyecan dorukta. Çocukluğumdan beri cok severim yılbaşını. Daha doğrusa yılbaşı hazirliklarini. Ben Guerlain rujunu daha cok beğendim. Ya siz sevgili blogerim??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaaa sevdim şu sevgili bloggerım olayını..!!!Ben kararsız kaldım çünküü çokk koyu ruj yakışmıyo bana..Guerlain ve clınıque arasındayım walla..:))

      Sil
  2. Guerlain diyorum

    YanıtlaSil
  3. Bana da yakismiyor ama ben tom ford'dan yanayim yine de. Ama siz sarisin ve acik tenlimsisiniz, bence yakisir koyu gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yokkk gerçektende yakışmıyor...Hatta kızlar bile söylüyor..:))Belki bi gün denerim..hatta bloga koyarım..fikrinizi söylersiniz..:))

      Sil
  4. Merhaba,yılbaşı heyecanı benide sardı ağaç süsledim bu saate kadar arada boynerden bide noel baba aldırdım 1 60 boylarında ağacın yanına koydum.çok şeker oldu.neyse,rujların 3çüde güzel ama tom tasarımı herşeyi severim.öncelik tanırım.yılbaşı için kıyafet ve makyaj da sıra benim için,ev partisi olucak 100de90.fikir verirsin değilmi ilerleyen günlerde.ben çok sabırsızımdır,Buda 7aylık doğmamdan geliyor sanırım.muck!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabaaa 7 aylık..hahahaa ben erken doğmadım amaaa bende sabırsızım walla..:))Tabiki fikir veririm sana hatta bana mail atarsın daha da iyi olur..:))Beraber karar veririz..!!

      Sil
  5. L,offıcıel in Aralık sayısının kapağın hemen arkasındaki eteğe ba yıl dım...tam benlik ama ev için fazla tabii ama üzerine çok sade birşeyle olur mu?Bide bakalım bulabilicekmiyim ayrıca benim kafam daki rakamı tutacak mı.

    YanıtlaSil
  6. Ok bakıcam en kısa zamanda..:))Eteği henüz görmedim amaaa abartılı modellerin sade ust yada altlarla gündüüüüüzde rahatlıkla giyilebileceğini düşünüyorum...Hele bide yılbaşı gecesi...superr olur..Yarın ilk işim dergiyi almak olacak..Derin'in görsellerini nette gördüm ve bayıldım..Bide yakından bakıyım..hahahah sanırım biraz dışarılarda gezmeyi bırakıp evde otursam veee sizler için yılbaşı kıyafetlerimi hazırlarsam çokkk iyi olacak...Ne sorumsuz bi bloggerım yaw..!!!
    Öptümmmm benden hbr bekle..:)))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...