12.11.2012

YILDIZLARIN ALTINDA..!!!!

Bugünnn yıldızların altındayımm kızlar..!!!!!Hemdee kırmızı bi gökyüzüyle beraber..haha anladınız herhalde yeni Twist kazağımdan bahsediyorum....Çok güzel değil mi...!!!!
Haftaya güzel başlamam lazımdı malumm nasıl başlarsanız öyle gider ya..o yüzden hemennn kazak giyildi veee onun spor havasını bozmamak içinde boyfriend Current Elliott jeanle kombin tamamlandı..!!!!Tabikiii bu kadar spor oluncaaa altınada Supergaları giymeden olmazdı..ne renk mii...metalik gümüş gri..:)))
Çantamsaaa Hermes Kelly...Tabiki takılarımı unutmadımm..Her zamanki klasiklerimin yanına diğer klasiklerimi ekledimm..::))))Hermes bileziklerim tabiki..!!!!
Kısacası kızlarrrr bugün bütün yıldızlarımla haftaya başladım..hahahha umarımm sizinkileride toplayabilirimm..!!!!
 

24 yorum:

  1. Yıldızların şans getirsin unutamayacağın güzellikte bir hafta geçirirsin umarım, bu arada kırmızı kesinlikle çok yakışmış!


    Sevgilerimle
    Sümeyra

    birdilimportakal.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hımmm bu kırmızı olayına eğileyim o zaman..madem beğendiniz..!!!!!Sanada iyi haftalar.......::::::))))))

      Sil
  2. tam kendinize uygun bir kıyafet seçmişsiniz yıldız gibi parladığınız için kombinasyonada yansımız:)benimde kafam karışıktı direk bu şekıilde bişey giyinmeyi düşündüm yıldızlarımız birleşsin istedım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimmm..:)))Kesinlikle bugün yıldızlı olmalısın...Bak gör günün çokkkk güzel olacak..:)))

      Sil
    2. ins bugünkü yıldızlarım sizi çıkarır karşıma bellimi olur:))) tabi bu kendımı avutma şekli oldu biraz ama genede hayaliyle bile yasamak güzel:)öpüyorum sizi yıldızımız parlasın:))

      Sil
    3. Walla ben Aslının magazadayım bugun..:))Kızlarla beraberız..Beklerımmm..Gelırsenız hayal olmaktan cıkar..:))

      Sil
    4. ben bu msj niye şimdi okuyabildim kenidimi hiç affetmiycem:( bugün sizi görebilirmişim ama kaçırdımm en kısa zamanda ordayım tabi tekrar davet edilirsem:))

      Sil
    5. Üzülmenize gerek yokkk..!!!Ben zaten haftanın birkaç günü orda oluyorum..Gene gittiğim bi gün blogta yazarım illaki görüşürüzzz..:)))Herşeyin bi çaresi var değil mi..!!!

      Sil
  3. Çok şıksınız:)buarada ben bu supergaları hic bir yerde bulamıyorum gold ve gümüş 39 numara giyiyorum bilen varsa lütfen haber versinnn:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurlerr..:)))Ben Istınye park Vepa 62 den aldımmm...Birde oraya bak istersenn...!!!

      Sil
  4. Baktım ama ocakta gelicekmiş:((((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde aklımda olsunn eger bi yerlerde görürsem mutlaka blogta yazarım..!!!!

      Sil
  5. Zizigo da gümüş renginde yanlış hatırlamıyorsam 39 numarası var :)) bu arada yine yine cok şıksınız, hemen twistten kazak alındı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Walla siz benden de hızlı çıktınız..:)))Güle güle kullanın...Bunarada süperga bilgisi içinde çokkkk teşekkürler..!!

      Sil
  6. Bayılıyorum bu bloga ilk takipçilerinizden biriyim zaten. Yine çok şık olmuşşşş =)) Bende bir twist hastası olarak kazağa koşarak bakıcam çok beğendim =)))
    Bende beklerim sizi =)
    http://1k1a.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa ne güzel sizinde blogunuz var..:))) Mutlaka ziyaret edicemm..Umarım kazağı bulmuşsunuzdur..!!! Öptümmm
      Bu arada beğendiğiniz için teşekkürlerrrr...

      Sil
  7. bravo bi insan bu kadar mı güzel giyinir gerçekten çok güzel görünüyosunuz da siz hala bilekte jean falan ben burda giysem onu her boşluktan hava girdiği için 10dkda kutuplara bağlarız yani.:D neyse uzatmıyorum yarın çocuk ruh sağlığı sınavım varda!!!:D(dualarınızı bekliyorum):D eda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sealm EDA...:)))demaej o kadar sğuk ha.. yarınki sınavda başarılar vee atbiki dualarım seninle..!!!

      Sil
  8. Twist USA de yok mu? Yine kazak, yine kazak! Ba-yil-dim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba İpek..:)))İnan hiçbir fikrim yokkk amaaa sen böyle isteyince veee orda olduğun için ulaşamayınca inan üzülüyorum..Ay elimde olsa oraya yollıycam sana...:)))

      Sil
  9. merhabalar, bir yildiz gibi parliyosunuz, harika bir kombin olmus, hem spor hem sIk.
    sizden bir konuda tavsiyenizi rica edicem. ben abd de yasiyorum ve superga`lari online siparis etmeyi dusunuyorum fakat numarasindan emin olmam gerek. 39,5-40 giyiyorum tr de, kac numara order etmeliyim? simdiden tesekkurler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba..:))Öncelikle teşekkürlerrr beğendiğiniz için...Superga konusunda tabiki yardımcı olmak isterim size..Açıkçası yarım nolu ayaklarda nasıl almalısınız bilemedim çünkü enteresan bi kalıbı var..Mesela ben 37 giyiyorum ama ilk superga aldığımda birde 36 sını denemeliyim demiştim çünkü geniş kalıplı vee insan sanki ayağına büyükmüş gibi hissediyor...Gerçi 36 da küçük olmuştu..Sonrasında altın ve gümüş metaalikleri denemeden 37 aldım ama bunlar öbürlernden azıcık daha geniş kalıplı bence çünküüü bağcıklarını sıkıyorum ayağımı rahatsız etmesin diye...Yani bence 40 almak yerine 39 alabilirsiniz bu metaliklerde..Tabiki benimki sadece tahmin..Umarım yardımcı olabilmişimdir..:)))Öptümmm

      Sil
  10. İste hermes le kombinlenen en beğendiğim look llardan biri !!! Cok beğendim ..klasik hermes canta kadını stilleri dısında böyle kombinler cok tarz duruyor.. Sanırım ne demek istediğimi anlatabildim ;))
    Buarada blogunun altına yorum bıraktığım ilk turk blogger sizsiniz (hiii pardon bide modavesosysete var)
    Yine 10numara 5yildizzz ;))
    Sevgiler,
    Missestee

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaa sanırım klasik Hermes kombinleri derken hani şu kolda askıya takılmış gibi taşınan meshurrr looktan bahsediyoruz..!!!
      Desenize bende çok şanslıyımmm..ilklerin bloggerıyım sayenizde..:)))çokkk teşekkürler güzel yıldızlarınız içinn..!!!yorumlarınızı eksik etmeyinn...öptümm

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...