31.01.2013

DAĞLARDA SON GÜN.:))

Nihayettt kayak tatilimizin son gününe girdik kızlar..Vee ben bu tatilin değişmezi olarak gene yazımı yorganın içine girmiş vaziyette yazmaktayım..hahaa..İnşallah bu duruma alışmam..Malum bunun bi de İstanbul'u var..:))Evett siz bu yazıyı okurken dün olmuş bugün,tatilimizin dağlarda geçen son günüydü..Bizde bunun şerefine sabah kayağından sonra çocukları da alıp öğlen yemeği için taaa yukarılara çıkmaya karar verdik..Teleferiğe bindiğimiz gibi kendimizi yaklaşık 1800 mt de bulduk..Bende tabiki fırsattan istifade bol bol çekim yaptım..hahaa..Hatta bugün o kadar çekim yaptım ki editörüm ikiye bölmek zorunda kaldı..Bi kısmı da haftasonu blogta olacak yani.:))
Resimlerden de anlayacağınız gibi durumumuz bütün kızlar toplandık şeklindeydi..Tabi iki de bonusumuz vardı veee yemek boyunca çeneleriyle bizi hiç konuşturmadılar ama genede yedik,içtik,güldük vee manzaraya hayran kaldık..Gerçekten de inanılmaz bi yerdi..İnsan kayarken o kadar anlamıyor..Tepeden şehri ve pistleri seyretmek güzeldi..Bi de şansımıza hava harikaydı hatta o kadar ki sıcaklık 13 dereceydi yani..Bence tatilimizin şu ana kadar ki ennnn keyifli kısmıydı..:))
Hahaaa bu arada beni de ilk defa şapkalı görmüş oldunuz ki muhtemelen de son defa olacak..Kesinlikle ve kesinlikle bana şapka yakışmıyor kızlar..Ayıp değil ya yakışmıyor işte..!!!Bu şapkayı da buradan aldım...O kadar şapka deneyip kendime tek yakıştırdığım bu oldu..Artık kayaktan kayağa takarım..:))Yani anlayacağınız mavi şapka buradan..Sweatshirt dün giydğim tshirtün alındığı yerden..Yani Soho'da enteresan şeyler satan bi butikten..Gözlüğüm Oakley..Hahaa zaten resimlerden anladığınız üzere bu tatil aynalı gözlük akımı var kızlarla aramızda..:))
Pekiii siz bu yazıyı okurken biz nerde olucaz...Tabiki de Venedik'te..Zaten oradan dönmemiz gerekiyordu o yüzden bizde bi gece kalalım dedik..Yanii inşallah cuma akşamı İstanbul'da olucam..:))
Keyifli bi tatildi amaa inanın evimi vee her sabah sizler için yaptığım çekimleri çok özledim..Neyseki az kaldı.:)Çoook yakında görüşmek üzere kızlar..Öpüyorummmm..!!!
 
 

 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

13 yorum:

  1. Bence şapkayla gayet hoş gözüküyorsun öyle deme :)

    Sweatshirte de ba-yıl-dım!!

    www.dilarakoseler.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Dilara..:))Öncelikle bu gecikmeli geri dönüşüm için özür dilerim kızlar..Hem nette sorun yaşadım hemde sürekli şarjım bitiyordu..Neyseki dün gece döndümmm ve artık rahatça cevaplayabilirim..
      Sizler beni şapkayla beğendiniz kızlar ama bnm hala gözüm alışamadı valla..:))Sweatshirtüme gelince bende severek kullanıyorum..Çok teşekkürler yakıştırdığın için..!!!öptümm

      Sil
  2. Harikasin Azracim kayak yaparken de tarz, stil sahibi ve farkli olunucani kanitlamis oldun ayrica berene bayilldimm sana da cok yakismis ben yakistirdim cok uyumlu olmus kiyafetinle de coi begendim bence istanbulda da takmalisin ;) bizi tatilde unutmadigin icin tesekkur ederiz mucx Sule ;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Şulecim..:))Hiç tatilde unutur muyum sizleri..Bakmayın genede tam istediğim gibi ilgilenenedim blogla ve sizlerle..Neyse ki döndüm yani..:)
      Çok çok öpüyorum seni de..Her gün yorumlarınla beni yalnız bırakmadığın için.:))

      Sil
  3. Yine tarzını konuşturmuşsun Azracım :)) ayrıca bere de çoook yakışmış kürkten pomponu mu var berenin?sanki öyle gördüm çokk şirinnn iyi tatiller mucukss-Miray

    YanıtlaSil
  4. Harika fotoğraflar.. Sweatshirtine de hasta oldum! Bloğunu takibe aldım seni de bloğumda Jimmy Choo for H&M ayakkabı hediye çekilişime beklerim:) http://trendmodastil.blogspot.com/2013/01/hediye-zaman-jimmy-choo-for-h-ayakkab.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selammm ve teşekkürler..:))Tabiki mutlaka ziyaret edicem blogunu..Öpüyorumm

      Sil
  5. Huhuuu yoktum epeydir hemen postlara dalıyorum:)
    İş değişikliği yaptım ancak ziyaret ediyorum kusura bakmaa :) Saks mavisi ve beyazın uyumu ne kadar guzel olmus karların içindee, cildin de mis gibi! Bol bol oksijen de almıssındır ne güzel :) Venedik'te gorulecek cok guzel yerler var, tadını cıkarırsın umarım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam.:))Öncelikle yeni işin hayırlı olsun..!!!Teşekkürler gerçekten de keyifli bi tatildi..Çocuklar da çok eğlendi..Gondol du müzeydi derken onlarıda eğlendirmiş olduk..:))Öpüyorumm seni

      Sil
  6. Bu gözlük kesinlikle senin olayın Azracım, inanılmaz yakışmış.. Çokça öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  7. Resimlere bayıldım süper tatil olmuş :) Mavi camlı beyaz gözlüğün markası nedir ? tüm arkadaşlar helak olduk ama bulamadık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler..:))Güzel bi tatil oldu gerçekten..Gözlüklerim Oakley marka..hahaa..yakaladım sizi yazıyı okumamışsınız..:))Çoook öpüyorum

      Sil
  8. bere/şapka neden yakışmasın, anlamadım.. hatta çok çok yakışmış; çok orantılı yüzünüz ve vücudunuz var; çok az şey yakışmaz.. yanlış renk vs olursa o da.. LOL

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...