7.02.2013

BİR BUZLU COLA LÜTFEN!!!

Diyet cola son 3 senedir reklam kampanyalarında ünlülerle çalışıyor!!!.. 2011 yılında Lagerfeld ,2012 yılında Jean Paul Gaultier ile çalışan firma bu seneki kampanyası için ise Marc Jacobs'la çalışıyor!!!...Sonuç mükemmel!!!...Marc Jacobs'ın 50 yaşında olduğuna inanmak çook zorr değil mi kızlar???

8 yorum:

  1. Bi diet coke bagimlisi olarak bu reklamdan daha iyi bi reklam olamazdi diorum ;)) biscolata out diet coke in diorum Azracim yaniliomuyum acaba ;))) ben de buzlu bi cola alabilirim ehehehe;)) Sulee

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaaa kızlar bakıyorum bayılmışşsınız reklama..:))En iyisi hepimize bi cola ısmarlıyım ben..!!!!Başta sana tabi Şulecim..:))

      Sil
  2. Gerçekten muhteşem olmuş:)

    YanıtlaSil
  3. Reklamı ağzım açık izledim... Gerçi sağ olsunlar Biscolata reklamları sayesinde gözümüz yakışıklı erkek gördü ama bu reklam da şahane olmuş. Bıktık artık çıplak kadın bedeninden, kadınları da düşünmeye başlamaları iyi oldu. Eskiden kadınları hep TV'deki kusursuz fiziği olan kadınlarla kıyasladı erkekler, kendilerinin göbekleri aşure kazanı gibi olduğu halde hem de... Şimdi TV'lerde kadınlar için yarı çıplak erkekler de var ve koca göbekli erkeklerin şımarıklığı bir nebze de olsa azaldı :).

    Hem gözümüz gönlümüz şenleniyor hem de koca göbekli erkek şımarıklığından kurtuluyoruz.

    Ben de soğuk bir kola alayım :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Elif..:))Bence hepimizin hislerine tercüman olmuşşsun..Senelerdir kendi bakımsız hallerini görmeyip bizleri taş gibi kadınlarla kıyasladılar..hahaa..Şimdi bizimde kıyaslayacak örneklerimiz oldu..:))Gerçi Marc gay amaaa olsun neticede eski halini ve azimle geldiği fiziksel noktayı düşünürsek gerçekten de 50 yaşında süper bi adam var karşımızda..!!!!Helal olsun diyorum..:))Öptümmm

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...