24.10.2012

Sizin Stiliniz -BALKI Newyork'tan Bildiriyor!!!!...Altın Kolaj

Bu da cok keyif alarak hazirladigim bir kolaj oldu, evin icinde cekim yapicak yerler belirledim, sonrada birbirine uyacak parcalari sectim:)
Cross shoulder bag ve puskullu clutch ebay kesiflerimden..(daha sana nasil bir ebay hastasi oldugumu soylemedim sanirim, kesinlikle dunyanin en nadide parcalarini bir arada bulabilecegimiz tek yer bence:) Ikisi de vintage Saks Fifth Avenue ve elime gectiklerinde cok iyi durumdalardi..

Eldivenler Housing Works'ten.. Burada ciddi mudavimleri olan antika ev esyalarinin ve bagislanan kiyafetlerin oldugu magaza zinciri. Geliri aidsli hastalarin tedavisinde harcaniyor.
 
Eldivenler yeniydi, etiketiyle ve inanilmaz guzeller, sadece 10 dolar:))))
sagdaki altin renkli metal kutu clutch Accessories tan alinma. NY'taki magazasina ilk ziyaretimdi ve sansliydim:)
Fark etmissindir, altin rengi seviyorummmm!!
Gozluklerim Mosley Tribes. Seklini cok orjinal buluyorum, butun yaz benimle beraberdi:)
Alttaki resime gelirsek... Saat bros ebay den, vintage.. Gercekten cok buyuk bir merakla beklemistim eve gelmesini,saatine pil taktirdim calisiyor:))
Timsah seklindeki ve uc halkadan olusan broslar One Dollar Store lardan,gercekten hahaha! Cok saglamlar, coook seviyorum.
Kirmizi tasli kolye de baska bir ebay alisverisim:)
 
 
 

6 yorum:

  1. Sekerim biz tatil planlarimiza new yorku eklememiz sart ben balki ye bayildim acilen tanismamiz lazim, balkicim supersin broslara bayildimm. ASLİ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa Aslımmm bende bayılıyorum Balkı'ya!!!Zaten kendisi de ne zaman New York'a gelirseniz heber verin dedi:))İnşallah en kısa zamanda gideriz!!?

      Sil
    2. Bayilirimmm keske gelseniz:))) Sizi her yere gotururum, New York'u beraber talan ederiz.. Cidden en kisa zamanda bekliyorum!! - Balki

      Sil
    3. Bak şimdi gerçekten iyice cazip hale geldi !!!Gerçekten gelmeyi planlıyoruz ona göre Balkiiiiii:)))Beraber New York talanı!!!

      Sil
  2. Altin rengi benim de hep favorim olmustur.Ama bu kolajda ozellikle saatine bittigimi soylemek zorundayim balki:) cok orjinal ve hos.Kiskanmamak elde degil.Yeni yazilarini ve NY haberlerini merakla bekliyoruz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh herşeyi çokk güzel!!!Bende altın olan herşeye bayılıyorum:)))Çok güzel vintage kolleksiyonu var..Tekrar teşekkür ediyorum burdan paylaştığı için!!!

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...