19.10.2012

BEN VE GÖZ MAKYAJIM:)))



Biliyorsunuz ki yüzümü göstermiyorum çekimlerde amaa eyelinerla ilgili postuma yorum yazan bir takipçim benden sadece gözümün resmini istemişti...Benim nasıl kullandığımı görebilmek için...Bende vazife aşkıyla bir tanecik gözden birşey olmaz diyerek kendi yapımım göz makyajıyla çekilmiş resmimi koydum:)))
Eee kızlar beğendiniz mi makyajımı ve tabiki tekkk gözümü!!!

12 yorum:

  1. Mascara ne kullanıyorsunuz?

    YanıtlaSil
  2. Dior show ki motorlu versiyonu süperr,iki yöne çeviriyorsun kendi kendine dönüyor:)))Birde bazen Mac..Çok eskiden de maybelline kullanırdım o da superdi!!

    YanıtlaSil
  3. Biodermayı gözaltınızada kullanıyormusunuz?cilt bakımı yapıyormusunuz acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır gözaltıma kullanmıyorum sadece yüzüme...Gözaltlarıma gerçekten de hiçbir şey kullanmıyorun:)))Amaa marka olarak biodermadan inanılmaz memnunum..Bütün cilt bakım ürünlerim biodema:)))

      Sil
    2. Veee bu arada siz yorumunun silindiğini düşünen ardaşsanız,kesinlikle bir yanlışlık olmuş olmalı!!!Çünkü ben o yorumu yayınladım ve hatta cvp bie yazdım:)))Hatta bioderma kremife o cvp ta yazdım!!!Sanırım teknik bir hata oldu çünkü yorumu yayınlarken de cvp yazarken de dışarıdaydım...Sanırım teknik bir hata oldu...Tekrar cvp vereyim size buradan:))Gözaltlarıma hiçbir şey kullanmıyorum sadece yüzüme bioderma nemlendirici kullanıyorum..Dermatolog tavsiyesiyle hem de:)))Kendinize iyi bakın...

      Sil
  4. Wow! Gözlerin çok güzelmiş, maşallah. Fiziğin güzel, gözlerin güzel, çok hoş bir tarzın var! Kocan inşallah kıymetini fazlasıyla biliyordur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaaa gecenin yorumu bu oldu:)))Kesinlkile biliyor bence ama birde ona sormak lazım!!!Bu arada tümmm iltifatlarınız için çokk teşekkürler..Hem utanıyorum hemde bayılıyorum:)))

      Sil
  5. Ahahahahahahaaa

    YanıtlaSil
  6. Bence gözaltınıza birsey kullanmanıza gerek yok:) daha o yaslara gelmediğinizi düşünüyorum:) ayrıca gözler de bence 10 numara!!!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkk teşekkür ederimmm:)))Henüz o yaşlarda değilim gerçektenn ama zaten öyle her yerime ayrı krem kullanabilen bir kadında hiçbir zaman olamıycam galiba:))))Hımmm gözlerde idare eder işte!!!

      Sil
  7. bu resimde gozunuze surdugunuz farin markasini ve rengini yazabilirseniz cok sevinirim. ayni chanel fari bende aynen eyeliner olarak kullaniyorum. chanel krem farin beyazini goz pinarlarinizi ve elmacik kemiklerinizi aydinlatmak icin kullanabilirsiniz. kahve ve taupe tonu da ela-yesil gozde cok guzel duruyor. yeni sezonda farkli renklerini sunacaklar sabirsizlikla bekliyorum, chanel seni seviyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende Chanel seni seviyorumm diye haykırmak istiyorum bazennn:)))Aslında gözümde far yok sadece o chanel krem farı biraz dağıttım o kadar..Altında da mac baz varki çok memnunum..Saatlerce göz makyajı bozulmuyor..İlk işim beyaz farı alıp denemek olacak!!!Ama kahve tonlarını bilemedim çünkü kahverengini pek kendime yakıştırmıyorum galiba..Amaaa napıyoruz kendimize sınır koymuyoruz:)))Evrensel enerji durumları...)))Çokk teşekkürler tavsiyeler için!!!

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...