29.10.2012

By Kilian!!!


                                                                                                         Kilian butik bir parfüm markası.
Her şeyden önce benzer kokuları başka bir yerde bulmanız imkansız. İçinde satıldığı ahşap kutu üç ayda yapılıyor. Üzerlerinde 13 kat siyah lake cila var. İçleri siyah saten kaplı. Mücevher kutusu olarak kullanılabiliyor. Özel bir kilidi var. Hepsinin anahtarı ve siyah püskülü var. Şişe yapımı bir ay sürüyor. Tekrar doldurulabiliyor.
Bu sebeple ürün ekolojik lüks sınıfına giriyor. Metal plakanın üzerindeki yazı elde yazılıyor. Seyahat için mıknatıslı kapaklıları üretiliyor. Kapağı ters bile koysanız kendini çevirip kapanıyor.   






Parfümün yaratıcısı Kilian Hennessy, gelmiş geçmiş en iyi ve en eski (tam 250 yıllık) konyak markalarından Hennessy’e adını veren aileden geliyor. Hani şu 1987’de Louis Vouitton ve Moet Chandon ile birleşerek dünyanın bir numaralı lüks devi LVMH’yi (Louis Vuitton Moet Hennessy) oluşturan marka. Kilian Hennessy, markanın kurucusu Richard Hennesy’nin altıncı kuşak torunu. Ama o ne konyak üretiyor ne de babası gibi LVMH’de yöneticilik yapıyor. 15 yıldır parfüm sektörü için çalışıyor.Uzun yıllar Christian Dior, Paco Rabanne, Alexander McQueen ve Giorgio Armani gibi ünlü parfüm markaları için yeni kokular yarattıktan sonra, 2006’de sektöre inancını yitirdi ve ayrıldı. 2007’de kendi markası Killian’ı çıkardı. Kilian Türkiye’de sadece Harvey Nichols’da  ve Brandroom'da satılıyor.

 

  

3 yorum:

  1. Selam! Ben back to black aphrodisiac'i kullaniyorum (en yakin arkadasimin Dg heditesi). Muthis bence de! E.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaaa işte bir ortak noktamız daha...:)))Aynı koku bende var!!!Öptüm E..:))

      Sil
  2. Selamlar:)
    Bu markayı HongKong'da Lane Crawford'da tanımış ve Straight to Heaven'ı almıştım geçen yıl:))
    Türkiyede olduğunu biimiyordum, öğrendiğime çok sevindim teşekkürler kızlar:))
    Mis kokulu günler hepimize:))))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...