13.10.2012

BU NASIL KOMBİN!!!


 Kızlar açıkçası herşey şu pembe etekle başladı..Klasik H&M turum sırasında o sıkışık askıların arasında keşfettim onu:))Tabiki önce rengine vuruldum sonrada modeline bir de indirimdeymişşş...Hahaha daha ne olsun değil mi:)) Giyinmeye etekle başladım..Üstüne ne giysem diye bakarken aklıma Zara'dan taaa sezon başı aldığım yeşil asker ceketi geldi..Onu gömlek olarak kullandım ama belinde bir kemere ihtiyacı vardı ve bende Mango'dan aldığım leopar kemeri hatırladımm..Bu arada kızım beni seyrediyordu ve başlıktaki kelimeler ağzından döküldü:))Anne bu nasıl kombin böyle!!!Güldüm ve tüm bunlar yetmezmiş gibi birde leopar desenli Valentinolarımı giydim...Tabi cekete taktığım Chanel broşlarımı da unutmayalım:))Veeee sonuç o kadar hoşuma gittiki dün Aslı'nın mağazasındaki çekimlere bu kıyafeti giyerek gittim!!
Bu arada mağaza demişken ben haftanın bazı günleri Aslı'nın yanındayım..Belki sizlerle de karşılaşırızzzz:)))
 
 
 

24 yorum:

  1. :)) bu nasıl kombinnn.. çok tatlıymış yaa!!
    Azra Hanımm..Beklediğimize değmiş..!! Eteğin rengi çok güzel ceket de bambaşka bi hava vermiş etekle birlikte..
    Ayakkabılara sölicek bir söz zaten bulamıyorumm...

    Aslı

    YanıtlaSil
  2. Ayakkabılara bayılıyorum Sizede cok yakışmış

    YanıtlaSil
  3. şok şok şok!!bugüne kadar bu blogu nasıl keşfetmemişim :) tek kelimeyle harikasın.tesadüfen instagramda denk geldim.Senin gibi stil sahibi bir türk blogger görmek ne hoş!Emeğine sağlık demek istiyorum.

    http://marlaisasinger.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Benim de en sevdigim seylerden biri sehirdeki (yine NY'taki okur:) H&M leri dolasip, ilginc parcalar aramak.. NY'ta belki 6-7 tane H&M var ve genelde hepsinde farkli parcalar bulabiliorum, gercketen harcadigim vakte degen bir parca buldugumda da demeyin keyfime:))

    YanıtlaSil
  5. Ny h&m nedir?

    YanıtlaSil
  6. Bayram tatili için önerilerinizi bekliyorum;)

    YanıtlaSil
  7. Kolyeniz çok güzel nereden ve fiyatınıda paylaşırmısınız ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:))Kolyem arkadaşım Aslı'nın mağazasından yani Kısmet by Milka Bağdat Caddesinden!!!Boynumdaki beyaz pırlanta fiyatı 2350 birde bunların siyah pırlanta ve konyak olanı var onlarda 1850 ytl..Birde bunların küçük boyları var onların fiyatı tabiki farklı..Tabiki bu fiyatlardan bi indirimleri oluyor ve taksite bölüyorlar:))

      Sil
  8. Bayramda tatil fikirlerinizi bekliyoruzzz:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Walla süperr bi konuya değinmişsiniz!!!Bizde Didemle bu konuyu konuşuyorduk hatta o da bana sordu bende mutlaka Roma'ya gidin dedim:))Bu mevsimde gerçekten çok güzel oluyor..Hava da ılık olur!!!Alışveriş deseniz çok ufak bir yer olduğu için çokkk rahat:))Yemekleri zaten söylememe gerek yok.Bence yurtdışı için en iyi seçim..Ben belki de geçen hafta seyrettiğim filmin yada Roma'yı bir başka sevmemin etkisiyle söylüyor olabilirim tabi:)))Şimdiden iyi bayramlar size!!!!

      Sil
  9. Çok teşekkürler:)siz de romayamı gidiceksiniz yoksaa:))

    YanıtlaSil
  10. Rica ederimm:)))Evt demek isterdim çünkü aklım kaldı ama hayırrrr:((Benim bu bayram daha farklı bir planım var!!!Belki Kasım ayında kız arkadaşlarımla giderim:)))Böyle bir hayalimiz var kızlarla amaa bakalım!!!

    YanıtlaSil
  11. Bayram tatili nerede bakalımmmm;))????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahahaaa o da bana kalsın:)))Nerede olduğu çok önemli değil aslında huzurlu geçsin yeter!!!Sakin ve huzurlu:)))

      Sil
  12. Bu ne güzel kombin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:))Benimde çok hoşuma gitti!!Sizlerinde beğenmesi daha da hoşuma gitti tabi:))))

      Sil
  13. Merhaba. Kombininiz hakikaten şahane. Aynı zara ceketten bende de var ve Chanel broşla çok yakıştırdım o ceketi. O yüzden İstanbul'a gittiğimde o 2 broştan da almayı planlıyorum (Ankara'da yaşıyorum). Ama size bir sorum var. O broşları başka hangi parçalarla, ne şekilde kullanıyorsunuz? Vereceğiniz bilgi benim için çok önemli çünkü ayıptır söylemesi yıllardır bu Chanel broşları bildiğim halde hiç almam çünkü biraz ummm "kıro" buluyordum, hani sanki koskoca Chanel broşu markayı göstermek için takmış gibi. Ama sizin kombininizde inanılmaz kaliteli durmuş ve madem o kadar para vereceğim o broşlara (bu görüntü inanılmaz hoşuma gitti, o yüzden illa ki alacağım) farklı parçalarla da "kıro" olmadan kullanmak istiyorum.

    Cevaplarsanız sevinirim, saygılar ve başarılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam:)))ne kadar içten yazmışsınızz!!!Tabiki ilk bakışta insana aaa ben bunu nasıl takarım havası yaratıyor bu broşlar amaa kullanınca inanılmazlar...Mesela nerelerde kullanıyorumm,bir defasında kürk yeleğime taktım mesela herkes bayılmıştı:))Jean ceketlerde,kazaklarda,montlarda,gömleklerde,komando ceketlerde veee daha bir sürü yerde kullanıyorum..Kısacası bence mutlaka alllll:)))

      Sil
  14. hakikaten bu nasıl kombin...kırkyıl düşünsem aklıma gelmezdi.tebrikler:))))))

    YanıtlaSil
  15. Cingene pembesi ve haki naasıl guzel durmuss yakadaki takılar da taslar da etegin rengine eslik etmek icin sanki müthiş uymuslar ay ben her fotoda bayılıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neyseki biliyorumki bayılmadın hahahaa malum hala cevap yazıyosun...:))Muck

      Sil
  16. bu ceketi her yere arıyorum ama yok çok abuk tükenmiş:(((((

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...